Ahoj, sháním malíře z Prahy, či člověka, co je schopný kvalitně a bez bordelu vymalovat koupelnu - zasádrovat díry po vrtání a vysavovat plíseň na stropě. Strop má tak 2,5 m výšku, koupelna je jinak malá.
Hledám projekt který můžu podpořit jako grafik. Kultura. Hobby. Neziskovky..
sháním práci od září 2018, jsem bilingvní v rj a čj a velmi dobře ovládám aj, mám zkušenosti s překlady, korekturami, administrativní prací aj.
Vytvoření eshopu
Ahoj, čistím sedačky, koberce, matrace a vůbec čalounění všeho druhu...
shanim sikovneho svarece
Poptavam mini-praci na demontaz a odvoz (sbernu dvur?) skrinky, Praha 7. Idealne pristi vikend. Cena dohodou. Dekuji.
Jsem muž, ale mám Dcerku a nemá ji kdo hlídat. Potřebuji práci kterou bych mohl vykonávat s ní. Je mi 25, mám řidičský průkaz skupiny B a jsem celkem přispůsobivý okolnostem. Díky za každé info nebo tip.
Pronajem dvou playeru CDJ-2000 a mixpultu
Hledám šikovného, tvůrčího grafika, nebo grafičku
Hledáte někoho, kdo vám napíše tiskovou zprávu, článek nebo třeba přetextuje celý web a hromadné emaily? Nebo někoho, kdo se postará o vaše sociální sítě a zvýší jejich dosah? Jsem tu a mám volnou kapacitu :)
Nabízím přepravu autem s hydraulickou rukou, pro více info pište
nejlépe vyučeného a s dílnou, informace poskytnu v poště, případně na telefonu: 734 517 397
Kdo pomůže s dopadenim tohoto zaskodnika dostane odměnu
uskladnění na 1 týden, Praha 3,8,10
Zdravím, sháním někoho, kdo by mi odpájel a následně napájel jednu součástku ze základní desky notebooku(AC-DC konektor), desku mám vyndanou, nejlépe Praha nebo Kolín.
skvěle sehraný pár hledá práci
práce s dřevem