někdo kdo pracuje u vodafone - zaměstnanecký kupon internet upc pls
Dháním automechanika k prověření Passatu z druhy ruky. Ze Štatlu/okolí.
Na pivní lahve potřebujeme nalepit klientovo logo.
Shánim někoho s dodávkou v Brně, kdo by mi pomohl s převozem skříně. Centrum - Lískovec. Na cene bychom se dohodli.
Nabízím doučování anglického nebo španělského jazyka pro začátečníky nebo mírně pokročilé.
sháníme pracanta co nám pomůže s koupelnou
Ahoj jsem řemeslník, osvč. Vybavení mám , jen papíry ne.
Hledá remote práci v QA na častečný úvazek.
Ahoj, shanim nekoho, kdo dokaze pozinkovat zelezny valec. Pro vice info do posty. Praha.
Hledam praci - gastro/obchod/prace s lidma...
Někdo, kdo mi zručně vymění PVC/lino v kuchyni? S vystěhováním pár kousků nábytku, ideálně i s vymalováním?
Zručná pomoc pro Váš byt, dům, kancelář
Hola, hledáte někoho, kdo vám střihne video z materiálu, který sice máte natočený, ale dál už nevíte, co s ním? Jsem tu a střihnu rychle a dle vašich požadavků:)
cokoliv, cca 6 hodin denně, 14000,- práce za barem, práce na pc, v terénu,call cenrtum, práce ve výrobě. Manuální zručnost, Aj
Sháním nějakou brigádu, jsem vyučená ošetřovatelka(péče o seniory a děti), mám praxi v obsluze za barem, upravách zahrad a v kuchyni. Nebojím se nových zkušeností a jsem časově flexibilní. Budu ráda za každou nabídku. Díky, Klára. :)
Hledám technika údržby pro doplnění stálého teamu údržbářů pro administrativní objekty kategorie A v Praze - Stodůlkách.