Hledám pracanty na bourací práce i se zajištění odvozu. Jedná se o ten betonový podklad a zídku na fotce. Našlo by se tady toho i vícero, pokud by byl zájem.
- Ranní (ale práce je dost, takže je to o domluvě). - Jsme rodinná firma, takže i náš přístup je rodinný. Všechno je možné, žádné korporátní pravidla. - Výdělek 180-200/h. Máme i systém benefitů. - Zbytek lépe vidět, než číst. Kdyžtak volejte +420 774 185 822
práce tak na 6h odměna 1000Kč.
Pomoc při stěhování kuchyně v Praze na Andělu
Jednorázově potřebuju odvézt suť a nějaký bordel že zahrady. Cca dva pytle a pár kbelíků suti. Nemám v Praze trvalé bydliště, takže by to chtělo někoho s trvalým bydlištěm a větším autem, kdo by to odvezl na nějaký sběrný dvůr.
Nárazová výpomoc s korekturami novinových textů
Mám dvoukřídlou mříž a potřebuju svařit rám na který se dají. Zahrnuje to i koupi materiálu.
Sháním doktora, který by mě potvrdil, že jsem byla nemocná, na ÚP.
simple as that - navrtanie pantov a nasadenie dvierok (1ks) do IKEA kuchyne. Praha 2, Legerova cena dohodou.
plnění a správa eshopu
Sháním brigádu /stáž pro syna
Ayo, hledám web designera co se mnou půjde na cestě za cílem vytvořit unikátní webovou prezentaci pro jedinečný a přínosný projek. Začal jsem ve wixu, kde jsem předplatil premium a trochu to znam a pak bych to rád kočíroval.. tak někdo kdo umí s wix.com je asi tak jediný co je nutný. Jo a měl bys vědět kde je v Praze Jinan dvoulaločný na 7. ale není podmínkou. díky a mír
hledám nejlépe rodilého mluvčího na doučování španělštiny v Praze díky
Sháním stěhování zítra, matrace, banánovky, police, dětský stolek, banánovky, mělo by to být na hodinu.
Test shrnutí
ahoj! budeme se s kámošema stěhovat do nového a tak mě napadlo se tady pozeptat, jestli někdo z brna nemá dodávku a třeba jeden den čas, abychom se mohli přestěhovat. samozřejmě platíme benál a dáme k tomu i něco navrch)) jestli máte někdo zájem, tak mi
Sháním na týden od 22. do 28. 3. manuální nebo administrativní brigádu. Mám praxi v obchodu i v s jednodušší manuální činností
Hra na piano - Pro Elisku
Shanim brigadu v praze s vyplacenim hned popraci .