plnění a správa eshopu
Sháním brigádu /stáž pro syna
Ayo, hledám web designera co se mnou půjde na cestě za cílem vytvořit unikátní webovou prezentaci pro jedinečný a přínosný projek. Začal jsem ve wixu, kde jsem předplatil premium a trochu to znam a pak bych to rád kočíroval.. tak někdo kdo umí s wix.com je asi tak jediný co je nutný. Jo a měl bys vědět kde je v Praze Jinan dvoulaločný na 7. ale není podmínkou. díky a mír
hledám nejlépe rodilého mluvčího na doučování španělštiny v Praze díky
Sháním stěhování zítra, matrace, banánovky, police, dětský stolek, banánovky, mělo by to být na hodinu.
Test shrnutí
ahoj! budeme se s kámošema stěhovat do nového a tak mě napadlo se tady pozeptat, jestli někdo z brna nemá dodávku a třeba jeden den čas, abychom se mohli přestěhovat. samozřejmě platíme benál a dáme k tomu i něco navrch)) jestli máte někdo zájem, tak mi
Sháním na týden od 22. do 28. 3. manuální nebo administrativní brigádu. Mám praxi v obchodu i v s jednodušší manuální činností
Hra na piano - Pro Elisku
Shanim brigadu v praze s vyplacenim hned popraci .
Hledám hobby čalouníka či restaurátora nábytku na toto křeslo.
Hledám spíše technickou pozici s aktivní angličtinou. Nevadí mi košile.
IPA lepenka (asfaltové pásy)
Sháním práci z homeofficu
Hledám brigádu-manuálně zručný a spolehlivý
Ahoj, hledam nekoho, kdo by mi poradil s plynovym kotlem DUA plus. Rozvistila se na nem kontrolka servisu. Dle vseho tam poklesl tlak a jeho asi treba doplnit. Predem diky za rady ci zda by byl nekdo ochoten prijet se na to podivat.
někdo kdo pracuje u vodafone - zaměstnanecký kupon internet upc pls
Dháním automechanika k prověření Passatu z druhy ruky. Ze Štatlu/okolí.
Na pivní lahve potřebujeme nalepit klientovo logo.