stavba v Chebu
Hledám výpomoc na úklid bytu 4+1 na Praze 4, a to v nedeli 3. dubna (idealne od 13h, cca 3 hodiny). Jedná se o úklid bytu: umýt koupelnu & wc, uklidit kuchyň, vyluxovat, utřít prach.
Pro psy na Ukrajině bychom potřebovali přepravit 350kg granulí z Ostravy do Prahy.
Pro FUTURE GATE FESTIVAL sháníme dobrovolníky pro pomocné práce. Vhodné pro studenty nebo fanoušky sci-fi. Jedná se o Prahu (9. - 14.3.2022) a Brno (15. - 20.3:2022). Převážně večer a jistě bude čas koukat i zadarmo na filmy a později večer na baru provozovat networking. 🙂
Sháním někoho, kdo se mi podívá na 2 nefunkční zásuvky a jednu přes lištu přidělá.
Sháním horolezeckou partu pro mytí skleněných fasád výškových budov. Pro více informací mne kontaktujte telefonicky na čísle 775 351 116 nebo emailem na david@myci.cz. Cenové podmínky dle domluvy. David Faustus
Shanim doučování účetnictví (online pres Teams)
Hledáme řemeslně zručného člověka do @vyrobimeto na výpomoc při kompletaci nábytku, řezání, frézování, vrtání, lamelování, broušení, tmelení, lakování, balení, stěhování a montáži.
Potrebuju nekoho sikovnyho na jednoduchou elektriku - v koupelne panelakoveho bytu je rozbity vypinac na svetlo a vetrak. Svetlo funguje, vetrak ne. Je potreba vymenit vypinac a zjistit, proc nefunguje vetrak - opravit/vymenit, dle situace.
Poptavam doprava Brno - Praha 25. 2. 100 knih, naklad cca 15.00 a vylozeni Praha Holesovice nejpozdeji 17.30 Tel. 774 905 194
Sháním elektrikáře na prohlédnutí elektřiny
Sháním bagristu, Kladno/Slaný
Zdravím, sháním brigádu na denní bázi do konce února. V Praze
Sháním šikovného obkládače. Jedná se o dodělání rohu cca 65x65. Dlažbu mám.
Poptávám výrobu a montáž dřevěných schodů, něco jako: https://www.smrkove-schody.cz/wp-content/uploads/smrkove-schody-do-u-levotocive-schema-02.jpg Výška je 250 cm. Ideální doba do měsíce- max dvou. Díky za nabídky