• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    DAVELXR: aby ses neuprd náhodou ty, hrozinko! :))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    CHCANDA23: treba to ze super je? :)

TYCZKA: aby ses neposrala kuli tomu nahodou :))

TMH: jak pro koho..
    TMH
    TMH --- ---
    TYCZKA: obrázek dobrej, akce z horšího soudku, tak už to bejvá :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    TYCZKA: ajsi máš pravdu,už proto mě ten den láká jinej spirit...
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    hovno mánie, normální lobby...hrozná kultůra tohleto...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    CHCANDA23: tjn,jako neříkám že je špatnej,ale nějaká mánie vokolo něj...
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    by me zajimalo co je na tom letaku na x-mas tak super
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    HYBNERKA: Máš recht, tak ho dáme třeba zas na neděli!
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KOSMEN: ja jen,ze tady nei zadny sibenicni termin,..ale diky za plnohodnotne info..
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    KOSMEN: :))
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    ..jan bendig..v kategorii cernobila
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    ..no a kdo to teda vsechno vyhral??!!,.-)))
    ONDRASM
    ONDRASM --- ---
    mě by to taky nenapadlo, ale spousta lidí to právě přehlídla...
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TULEN: Já jak mam prostě všechny číslíčka před letákem tak mě nenapadlo že by to mohl mít někdo jinak! Každopádně tě chápu a na nástěnku píchnu to upozornění!
    TULEN
    TULEN --- ---
    UGLUGF: staci tuhle informaci napsat k hlasovani ja bych se tim pak ridil, takhle jsem se nechal hloupe zmast. doporucil bych to tam jeste poznamenat aby ti co enhlasovali to meli jednodussi

Z4IK: problem to neni, ale hold nejsem tak dokonalej jako ty a bohuzel lidi co jsou nedokonaly a blbe hlasovali je hold vic.

zadna pruda jen mi prijde skoda dobrej napad nedotahnout do konce aby to melo nejakou hodnotu.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TULEN: Záleží jak máš velkou obrazovku! Já když mam okno roztáhlý na celou šířku obrazovky tak mam teda čísílka před letákama, ale když si ho zúžim tak je fakt že očíslování letáku za masakrem zůstane o řádek vejš než je samotnej obrázek!

Tvůrce uznává že způsob hlasování neni uplně ideální, ale zas je fakt že když všechny číslování sou před letákem, tak by bylo divný kdyby jen u jednoho to bylo jinak!
    Jinak pokud leták pro kterej si chtěl hlasovat bude oblíbenej u ostatních, tak postoupí do užšího kola a tam už snad k záměně nedojde a budeš moct pro něj konečně hlasovat !;)

!POZOR! Nabazáckej leták číslo 24 v černobílý kat. se taky skládá ze dvou!
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    TULEN: nak nerozumim ze je takovej problem se kouknout na prvni letak a ridit se podle neho.Vidim ze u prvniho letaku je cislo pred nim coz asi znamena ze to bude asi u vsech stejne
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ja to furt nak nechapu ja proste vidim ze ty cisla s teckou jsou vzdycky pred letakem :))
    TULEN
    TULEN --- ---
    DAVELXR: pac se zmeni misto kde je cislo, nejdriove je pred letak a jelikoz ten vas je dvoj a na kraji tak to posunul. sam sem to taky prehlidl a hlasoval blbe.... a najde se spousta dalsich kteri se podle me uklikli o jeden diky tomuto. priste bz si mohl tvurce dat vice zalezet aby k takovimhle omylum nedochazelo
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    PANKAAC: maslovi letaky jsou kvalitka! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam