• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Tak ja nevim, jestli nejsem mimo misu ale tak pro potechu oka tady pastnu muj oblibenej... :)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    UGLUGF : počítají se i diskárny???? =)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    TMH: snaha byla lec neuspesna.
    TMH
    TMH --- ---
    NO_ON: žádná možnost domluvit se na nějakym zaplacená hostingu?
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    MIK23: njn, ale tak...no, ty vis jak.. :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    NO_ON: a pochybuju ze nejaky zalohy vubec ma,protoze na to posledni roky dost sral.
    kdyz jsme u toho uz by to zaplatit mohl zas aspon na chvili aby jsme ty diskuze stihli zazalohovat
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NO_ON: njn, jen komunikace s nim je dost obtizna... resp ted uz se mu dovolat da, ale kdyz to prestalo fachat, tak se mu nedalo ani dovolat ani neodpovidal nikde.... TKW R.I.P.
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    HAWLIS: z mtn nedostanes nic, to je i duvod, proc TW nejede. My ho drzet chteli..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    TMH: martin urcite celej web ma, aspon doufam, otazka jestli by to slo z nej nejak dostat a neco z toho přelejt aspon sem...
    TMH
    TMH --- ---
    MIK23: záloha TKW by se hodila...například auditko liveset photos...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PANKAAC: to asi jo. rozdelit krom barevnosti i treba na obdobi, free/nefree parties atp... škatulkovat se dá cokoliv, ale nesmí se to prehnat.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    HAWLIS:asi jo,udělat samostatnej archiv, a nová soutěž může pokračovat třeba zde...
    ...akorát si to rozhodně říká o víc kategorií.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PANKAAC: taky myslim ze soutez neni zjel napad, stejne tak archiv. nevim jestli by se to nemlo spojovat, mozna spis udelat novy auditko...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    jsem rozhodně pro další soutěž,už jen proto,že jsem tudle stih zaregistrovat pozdě...
    ... a taky samozřejmě pro neůspěch spousty oldskůl letáků,co zas rád já d,)
    ...kdyby bylo třeba,tak nějakej ten archív taky mám...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ja mam archiv na disku od 95-2000 takze staci udelat diskuzi a muzu to zacit nahazovat.nebo pokud ma nekdo zalohu TW tak tam jsme takovou diskuzi zalozili a vsechno do roku 2000 jsem tam nahodil (to by mi teda usetrilo nekolik hodin prace)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    BUTCHER: No supr!! už se mi hlásilo víc lidí co by rádi naskenovali své památeční!

BUTCHER: seznam v poště
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    BUTCHER: vule lidu a neviditelna ruka trhu, ne..a to vsechno se da tak lehce ovlivnovat.. :)
    UGLUGF: Nenahodil, protoze uz je nahodil nekdo jiny..
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    UGLUGF: doma mam jeste na hajzlu par vytapetovanejch .-) .. takze pres skener by to mohly bejt slusny ulovky .. zkusit se to muze, ze
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    je to vule lidu, jak hlasovali .. ja hlasoval az vcera .. skoda, ze jsem tu tedy nevidel jiny starsi .. ale stejne myslim, ze finale dobry .. taky se mi asi nejvic libi ten xmassacre a neni to tim, ze to tu dave propaguje .-)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    NO_ON: No, ale třeba ty si žádnej sem nenahodil!:)

Butcher má dobrej nápad, taky bych zkusil až tahle ČS-FS skončí tak dát třeba: "Hledání ztraceného flyeru z let 0 - 2002, třeba!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam