• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    to je prece letak jakej svet nevidel ..
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    HAWLIS: ja nic nevidim :)
    NECROZARK
    NECROZARK --- ---
    SKAFF: si chtěl řict určitě tiky vid:-)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    KASHMIR: no když jsem viděl co má NECROZARK doma rozkrelsenýho tak mi teprv spadla čelist.. ty letáky jsou toho "slabej odvar" :)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    MIGUELE: to byl hezky vecirek. trochu jsem se probral az za tri dny v holandsku ;)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    NECROZARK: Ta postava na letáku co navrhoval N_I by si zasloužila rozhejbat v gifu!:)
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    NECROZARK: za posledni dobu, krome cirkussackejch letaku, je tohle top techno sceny
    NECROZARK
    NECROZARK --- ---
    KAPITANKUN: tyhle jsem dělal já.
    SEMTEXX
    SEMTEXX --- ---
    KAPITANKUN: NECROZARK nebo MASORYBKA , jak kdy ;)
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    NECROZARK: kdo je tvůrcem gummackejch letáků? Bezesporu umělec:)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    jednoznacne nejlepsi letaky
    NECROZARK
    NECROZARK --- ---

tak tady neco mate za gummo
    NECROZARK
    NECROZARK --- ---
    N_I
    N_I --- ---

nahazuju tehle nebo byl peknej ta vygumovana iluze zmorfovana...
    ACIDIKTATEK
    ACIDIKTATEK --- ---
    N_I: jj, gummo maj dobrý, mohl by sem někdo něco nahodit
    N_I
    N_I --- ---
    ..tak projizdim letaky..a je to docela des bes....hezky kresli pan co dela letaky na gummo akce...to je pure freetekno a dela vcelku zajimavy veci...

nejvic me zaujala asi tahle prisne free ilegal akce....:))))a montaz...

takze to ze nominace sou vic nez tradicni se uz nedivim...

UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Vy jste prdlý fakt!:) člověk udělá mírumilovnou soutěž a stejně se to začne prát! I když teda uznávám, že označení "fríčkovej" je v dnešní době dost ožehavý slůvko!:)
    Ale tak všichni chápet jak jsem to myslel! Tahle soutěž už takhle běží třetí rok takže všichni víte, že se jedná o soutěž pro letáky na určitou muziku, a že jejich (nynější) "komerční zázemí" se v potaz nebere!:)

N_I: nenech se prosimtě rozházet! Každej rok tu padá kritika na různý nominovaný! Mě se ty letáky líbí, ikdyž teda nejsou podle "fríčkovskýho" mustru!:) Třeba hlasování ukáže, že se líbí více lidem!;)
    Kluci by měli míň pindat a víc zalovit v letákách z loňska, aby bylo nominovanejch co nejvíc a soutěž tak byla zábavnější!;)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    N_I: a neprebral jsi nahodou ty a jeste jsi se z toho po tech letech neprobral ?? hele me jsi uplne u zadku .. ale precti si co jsi tu psal a na co jsi odpovidal ..
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    N_I: presne , nedokazes unest kritiku ?? utri si nos a nebrec ju .. tohle byl dost ubohej fnuk od tebe ..
    N_I
    N_I --- ---
    polib mi prdel osipe....

ale je mi jasny ze jsem vlezl do spatnyho klubu.....ze 23x omlety kokotkoviny nebo nejslabsi prace majkiho dostanou nebevolajici chvalu..ze tady nejde vlastne o grafiku a fresh napad, zpracovani...super...jen si tu klidne lebedte dal na tom teplem vyhratem hnojicku 23x omletych napadu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam