• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOV (We Are of Peace, Always), taky trosku THE EVENT, no a sme zvedavi na FALLING SKIES :-)
    MTO
    MTO --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    btw premiera serie vychazi na zatmeni ;-)
    JEDI
    JEDI --- ---
    tesim se jak malej jarda
    MTO
    MTO --- ---
    Video – ‘V’ Season 2 Premiere Video Podcast
    http://tvovermind.zap2it.com/abc/v-tv-news/video-v-season-2-premiere-video-podcast/43188

    If you're not pumped for V's return next Tuesday, January 4th, at 9pm EST on ABC - here's the cast of V to help you along. Before I turn the mic over to them, let me tell you: I've seen the first three episodes of V's second season and they totally rock. V has been given a tuneup that addresses the show's - few, in my opinion - short comings. I'll be hitting you with an enthused advanced preview of all three episodes next Monday, in the mean-time here are the stars of V to help get you excited for the Season 2 Premiere "Red Rain".
    MTO
    MTO --- ---
    THEY RETURN TUESDAY JANUARY 4 9|8c

    uz se nam to blizi decka :-D
    MTO
    MTO --- ---
    V | serialy.kinotip.cz - online seriály zdarma
    http://serialy.kinotip.cz/online-serialy/v/

    - stream k probehlym dilum s tvrdyi ceskymi titulky...

    pro megavideo dobre pouzit treba :

    MEGAVIDEO - I'm bypassing it | MegavideoNoTimeLimit - No more 72 minute time limit, DIVX/AVI Streaming, download videos from Megavideo!
    http://www.megavideonotimelimit.com/
    MTO
    MTO --- ---
    jinak sem kouknul 2 dily Taken. na czshare v cestine. spielberg je e.t. :-)

    Taken (TV Series 2002) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0289830/

    bavi me to dost i pres bolavy zuby :-]

    zvlastni ze tam taky hraje Joel Gretsch :-)

    Joel Gretsch - IMDb
    http://www.imdb.com/name/nm0340408/
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    tak to prvni serii V naprosto super!!! uz se tesim na leden :)))


    MTO: vybornej serial!
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    MTO: doporučuju! :)
    MTO
    MTO --- ---
    WRATA: ja videl jen pilot a kousek, vzpomel sem si na kneze, ze ten herec hraje i tam...
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    WRATA: mne se to docela libilo, ale pritelovi moc ne, tak jsme to zabalili. ale je fakt, ze uz jsem videla lepsi serialy.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MTO: Ja nedoporucuju. Strasne se mi to nelibilo >.<
    MTO
    MTO --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    V's Return Date: January 4

    ABC has announced that V will return to the line-up a little later than expected... on January 4, 2011.

    The show will air on Tuesdays at 9PM, following No Ordinary Family.

    UPDATE: ABC has released a press release about the return date:

    SEASON TWO OF "V" WILL PREMIERE JANUARY 4, 2011, ON ABC

    "V," the thrilling drama series about the world's first alien encounter that captivated viewers last season, will make its highly-anticipated season premiere on TUESDAY, JANUARY 4 (9:00-10:00 p.m., ET) on ABC.

    Simultaneously appearing over every major city in the world, the Visitors (or V's) arrived offering us the wonders of their technology and promoting peace. While the world quickly embraced the V's as saviors, an FBI Counter Terrorist Agent, and others making up the resistance group called The Fifth Column, quickly discovered that the Visitors are not who they said they were. Will humanity stop being fooled and realize the Visitors true intentions before it becomes too late and they take over Earth?

    "V," which received an Emmy Award nomination for Outstanding Special Visual Effects For A Series, stood as television's No. 1 new drama during the 09-10 TV season in the key Adult 18-49 sales demographic, delivering substantial year-to-year improvement in both of its Tuesday time periods (8:00 p.m. and 10:00 p.m.). "V" finished No. 1 in both time periods among key Men (M18-34/M18-49).

    Season Two will feature more character and lizard reveals, more details about the V's mythology, while along the way featuring even more action and more plot twists. Viewers can expect a roller coaster ride week to week.
    "V" stars Elizabeth Mitchell as Erica Evans, Morris Chestnut as Ryan Nichols, Joel Gretsch as Father Jack, Charles Mesure as Kyle Hobbes, Logan Huffman as Tyler Evans, Laura Vandervoort as Lisa, with Morena Baccarin as Anna and Scott Wolf as Chad Decker. New recurring stars for this season include Jane Badler as Diana, Oded Fehr as Eli Cohn, Jay Karnes as Chris Bolling and Bret Harrison as Dr. Sidney Miller.

    "V" is produced by HDFilms in association with Warner Bros. Television. The executive producers are Scott Rosenbaum, Steve Pearlman and Jace Hall.

    - no sajze teda. uz sem se pomalu zacal tesit...
    MTO
    MTO --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    Několik málo spoilerových informací k druhé sezóně | V
    http://www.edna.cz/v/novinky/nekolik-malo-spoilerovych-informaci-k-druhe-sezone.asp
    MTO
    MTO --- ---
    JEDI: Season 2

    ABC announced that V will return November 2010 for a second season, airing on Tuesdays at 9:00 pm ET. It will contain 13 episodes.[3][4] Lourdes Benedicto will not be returning for season two, as her character is indeed dead. Charles Mesure, who portrays Kyle Hobbes, has been promoted to a series regular.[17] Jane Badler will appear in a recurring role as Anna's mother, Diana, the leader of the Vs. Badler portrayed Diana in the original V television series.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_V_(2009_TV_series)_episodes
    JEDI
    JEDI --- ---
    kdy ze bude dalsi serie?
    JEDI
    JEDI --- ---
    Jedním z nejstarších rituálů Hopiů je „hadí tanec“. Příprava trvá několik týdnů, kdy „čarodějníci-lékaři“ sbírají v okolí hady, zpravidla chřestýše. Ceremonie začíná tancem dvanácti kněží, kteří čtyřikrát oběhnou prostor v blízkosti kivy a vždy na západní straně významně dupnou na malou jamku v zemi – posvátnou sipapu, jíž „duch země“ naslouchá hlasu lidu. Rituál graduje, když hlavní čarodějník-lékař vynáší z kivy hady a vkládá je do úst ostatním tanečníkům, přičemž jim klade ruce na ramena na znamení ochrany. Po čase společně odbíhají a hady pouštějí na určeném místě na svobodu. Tehdy přicházejí ženy, jež na toto místo sypou mletou kukuřici.

    Ceremonie hadího tance je vlastně jen reprízou staré pověsti o vzniku „hadích lidí“, která v dnešním světě vyznívá příliš fantasticky.

    Pověst vypráví o otci rodu, který se vybral hledat vodu pro svůj lid. Po dlouhém beznadějném putování se odebral do hlubin Země, kde potkal hady a ti ho odvedli do svého domova a postarali se mu o živobytí.

    Tato země hadů otci připadala jako nejkrásnější a nejšťastnější místo na zemi s nadbytkem vody. Hadi si otce natolik oblíbili, že se rozhodli oženit ho s hadí ženou, a tak se i stalo. Zanedlouho se jim narodilo dítě, avšak otec zůstal ohromen, že jeho dítě nemá podobu člověka, ale hada.

    Se strachem utekl z hadího království, až přišel na místo, kde předtím žil jeho rod, ale tam už nikoho nenašel. Sucho zničilo všechno živé… Jeho hadí žena však přišla za ním a společně založili rod, jehož dnešní potomkové jsou právě Hopiové – indiáni z rodu hadů.
    MTO
    MTO --- ---
    Bývalý armádní činitel o mimozemšťanech, s nimiž je lidstvo ve styku.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z0YAaJvskl4&feature=related

    [ JAXXE @ aliens4peace | kosmologie a bytosti odněkud z mimoprostoru ]

    mozna tohle auditko nekdo neznate, tak jen aby rec nestala :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam