• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYMilitary and outdoor Foods (MRE, BDP,RCIR, etc,,,,) co jist kdyz nejbliszi civilizace je 30km skrz prales?
    http://www.mreinfo.com/

rady, testy, zazitky, doporuceni, varovani a jine pojednani o jidle ktrere je schopne preckat atomovy vybuch a pritom byt podle vyrobce stale pozivatelne...

http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=164671 zdroj mnohe inspirace

degustacni vecer vojenskych jidel, aneb prave strasti valky

prvni test: streda 2.12. (mozna zmena, jeste upresnime)
    ucastni se:
    ganboy
    naturell
    meyham
    anarchy
    radar?
    aaletian?
    ??
    ??

mecheceh bude u gannaturelovic, drescode: UNIFORMA, slusne vyhcovany jedinec vezme i vystroj!
    rozbalit záhlaví
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: rikas ze nouze naucila i annu houby jist?:)
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: ja tam byl bohuzel z jara v hroznym hice takze co jsem vyuzil byla voda z potoka ze ktery jsem pak mel horecku a 2 dny sral :)))

GANBOY: urcite mel :)
    http://tinypic.com/view.php?pic=xbn191&s=5
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    GANBOY: na survivalu, kde nebylo k dispozici jidlo, jsem byl rad za kazdou polouschlou ostruzinu co sem v lese nasel:)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM: ?? to sem asi jeste nemel... umelej krekr s riskou na rozlomeni znam, ale chleba? to vubec netusim... mozna myslis takovou tu vec co davaj k vegeburgru?
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    GANBOY: to me vubec ale chutna mi moc to pecivo co byva v MRE jakoby chleba .. nemyslim tim ty krekry .)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM: tak me docela chutna zitnej chleba- je ho hodne v malym baleni.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    btw sbirate po lesich ruzne lesni plody? treba undergeround byl v otmhle uplne exkluzivni- behem 2 minut se s lencou nasbirali plnou helmu hub na luxsuni omacku k veceri a na protectoru sem si zase hribkama zlepsil gulasek.)
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    GANBOY: to jo .. me by spis zajimaly ty balicky s temam jako keksama co je to, jestli nejaka sucharova nahrazka chleba nebo tak ...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM:
    MEYHAM: covece ty trojhranky vypadaj prakticky.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANARCHY: si tam puc, nebo ti mozna nekdo z nas pujci.)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Aha... ;-)
    Tak to se obavam, ze asi nepujdu, protoze nemam kver, se kterym se da strilet na lidi z par metru...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    ANARCHY: asi to jak si tam chtle vetrat dragunova :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KOC256: ano, protoze mi sme tu kvuli jidlu a to rpevazne vojenskymu, outdoor byl pribran z milosti.)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    co to je AA?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANARCHY: v sobotu deme prasit do AA, klidne se pridejte, je to brany spis jako "juchu" akce, zadna velka taktika se od toho neceka, spis pohodove odreagovani... vecer po tom proc ne?:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jako casti jiz drive budu hnidopich... nebude se toto auditko kryt s jinymi outdoor auditky nebo s auditkem [ Survival - do lesa jen s nožem... ] ? Opravdu bude toto extra auditko mit cim stale dokola informovat necim novym?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Nejakej termin?
    Co treba pristi vikend?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    tak, v nejbliszi dobe musime uskutecnit testovaci vecer aneb mlsne huby v zakopu
    zatim nominovane:
    - klasicky US MRE
    - US FSR (First Strike Rations)
    - US nouzovy balicek potravin pro preziti
    - ruska Pajka
    - RCIR (Ration de combat individuelle réchauffable) francouzsky mre
    - BDP (bojova davka potravy) cesky knedlik de do valky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam