• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYÁjurvéda
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    DRUDRIGER2: jasný, chápu

my naštěstí třeba tu zahradu máme, a les za barákem, ale poslední dobou cítím, že stejně budu potřebovat trávit alespoň část času někde, kde je víc prány, a čistá voda, k pití, a ke koupání, tj. dál od Prahy

až takové místo objevím a zabydlím, budu to zřejmě nějak střídat - město-příroda, nádech-výdech...:)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    mikro-report:
    Organnic-CZTransformační prostor: Dhánurvéda - jóga lukostřelby, jóga záměru a činu
    http://organnic.blogspot.cz/2013/05/dhanurveda-joga-lukostrelby-joga-zameru.html
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    CONTINUITY: no ja bydlim na horach, nejblisi obchod je 5km a prave vietnamci a nemaji ani jablicka a uz vubec ne priklad mrkev, takova spise trafika je to.
    pak je penny 10km a globus 28km kaufland 28km.
    Mam sice hodne veci se sve zahrady, ale ten zbytek sem zistil ze jezdim az do plzne (60km)nebot v karlovych varech() maji velkej prd.
    takze si nevyberes, v praze mas sice dobre obchodky ale nemas tu prirodu kolem a divocinu, vlastni velkou zahradu.

k te slecne...no snad ji je uz lepe,nejaks e snazila na mne namotat tak se s ni moc nebavim radsi.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TADEAS: Aha, to mě nenapadlo.
    Oukej .), Mně to ještě nikdy nevadilo, naopak, spíš mě to baví, měnit všelijaký zažitý představy...ale tady jsem se z nějakého důvodu trochu kousla ;), takže to je už vyřešené, dobře :))
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    CONTINUITY: chapu, ja myslel spis napsat tem lidem ze svastha co ten modul budou ucit a pozadat je o slevu :) s tim, ze bele bys tu jeji cast zaplatila. jinak myslim, ze neco z tve minulosti jsem ji priblizil ja a omlouvam se pokud jsem tim prekrocil nejakou tvoji hranici. ale odhalit se muze byt ulevne :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TADEAS: něco za to dám...;)...ale asi jo, asi to tak má bejt :)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    CONTINUITY: hele za to nic nedas :) napis jim to a klidne jim napis, ze treba nemas na zaplaceni celyho kurzovnyho, rekni jim jaka je tvoje situace, jaky mas zkusenosti a proc tam chces jit a jestli maj nejakej navrh jak bys mohla odpracovat cast kurzovnyho (nejakej preklad?) nebo jestli ti muzou dat slevu :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CONTINUITY: ještě jsem uvažovala napsat jim, zda by mě tam nechtěli jako živej exemplář člověka, kterej si ájurvédou samoléčil závislosti .)), pro didaktické účely ;D, ale zatím jsem se k tomu neodhodlala
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TADEAS: Peníze bych nabídla ráda a standardně, ale chtějí za to 480eur, v tuto chvíli se mi jeví 12000 za 5 dní rozpočtově dost náročné. Ale jasně, momentálně plán je snažit se na to do září vydělat, resp. ušetřit :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    DRUDRIGER2: Mám to úplně stejně, a to kalorie a spol. už jsem neřešila 20 let ;D...koupit si něco u Vietnamce je výzva, a v polovině případů se pak ukáže, že to byla chyba. Stejně zvláštní, jak 90% sortimentu tvořej drogy - sladký mlsání, slaný chroupání, alkohol, limonády...pak je tam trochu těch nejnekvalitnějších masných, mléčných, pečivových výrobků.....a zdá se, že to asi zákazníci chtějí a většině to stačí, podivuhodné.
    Někdy se snažím koupit si oříšky, ale i ty mají jen výjimečně v poživatelné variantě, obvykle to bývají ty přesolené a pražené na velmi pochybném oleji.
    Ale teda naši noví Vietnamci poblíž mají docela bohatej sortiment dobře vypadající zeleniny a ovoce, dokonce včetně českého česneku, respekt :)))
    V hypermarketu se obvykle pár věcí k jídlu koupit dá, ale kdo tam kvůli tomu má chodit, či dokonce jezdit ? ;D...snášet to prostředí a nekonečnou procházku skrz něj.
    Rozumným kompromisem je pro mně Billa, je přijatelně velká a má přijatelnej sortiment kvalitního jídla. Dřív to býval i Albert, ale v posledních pár, co jsem navštívila, bída teda.
    Ale i to je spíše nouzovka, raději bedýnky, trhy, biokrámy. Prostě žijeme v podivném světě, kde obchody s jídlem většinou neprodávají jídlo, smířila jsem se s tím :)

ad raw restaurace: Aha, tak to byla možná přímo ta slečna, kterou jsem uviděla první, a měla jsem z toho trochu šok, vyhublá na kost, průsvitná, úplnej stín. Pak jsem si říkala, že třeba dělám unáhlený závěry, a je nějak nemocná. Tak doufám, že se naopak už zotavuje a časem bude ok.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    CONTINUITY: penize? :))
    chtel jsem jit na ten co ted probehl (imunitni system), ale nestihal jsem skolu :)
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    no, ja mam kamosku obsluhu zrovna v tej raw restike na zizkove.....
    presla zhurta behem pulroku z masozravce na vegetariana pak vegana a pak na raw, pak to s ni jednou slehlo doma o zem, se probudila v nemocnici az....
    smutnej pripad

jinak ja mam take problem priject do naseho vesnickeho obchudku vientamskeho a neco si tam koupit, ovoce tam nemaji, bio zapomen a tak si koupim ovesne vlocky, orisky a obcas zavinace..... jinak tam k jidlu nic neni....
    REK11
    REK11 --- ---
    CONTINUITY: měl hlad, ale jak furt čte kilojouly a sacharidy a tuky atd...... tak uz je z toho tak zblbej ze fakt nic nedonesl........ Ja uz s nim nesedim a jsem za to rada. on byl ten klasicky fitnes pripad :-)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    REK11: a proč tam teda chodil ? :)
    REK11
    REK11 --- ---
    CONTINUITY: ja mela kolegu, byla sjem z nej hotova, on jede klasickou nutricni vyvazenou stravu, vice porci denne. Ten dopadl tak,ze kdyz dosel do Globusu,tak tam proste uz nedokazal nakoupit vubec nic.....
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    REK11: Tak, když je člověk v rovnováze, poslouchá sám sebe (a slyší se:). Když je třeba nejistej, a vlastním vjemům nevěří nebo je nevnímá, může poslouchat všechno možné, okolí, knížky, atd., i když to pro něj není přesně to pravé. A když je hodně v nerovnováze, může dokonce sám od sebe dělat pravej opak toho, co mu prospívá.....třeba váty pak celé noci neodlepí nos od počítače a občas u toho snědí sušenku ;)...
    REK11
    REK11 --- ---
    CONTINUITY: to nechápu, fakt ne,když už nic jiného,poslouchám sám sebe ne? Já mám dominantní vatu a třeba taková syrová zelenina-mám po tom větší hlad než před ní a když to dobře dopadne,tak 5 minut nato neskončím na oné místnosti.... Mladší dcerka je na tom stejně. Ex ji bere do sushi baru a ona tam jí pečená kuřata. Starší je pitta,ta se po sushi může utlouct....
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TORUVIEL: vida, tak už vím, co si dát :)), jsem jen nezvolila vhodně pokrm....ale i ta pasta uvnitř cuketových závitků byla výborná :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    CONTINUITY: Myslíš tu novou Secret of raw? Tam sem si dala sun burger a bylo to vynikající, zelenina žádná, vypadalo to jak junk food a i to tak chutnalo, dokonalá imitace, i chuťově.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Report z navstevy raw food restaurace: krasny prostredi, jidlo dobry, i kdyz za ty penize jsem cekala vic neceho napaditejsiho nez je kopec syrovy zeleniny. Ale zarazily me obe obsluhujici, ktere obe vypadaji ze jedi raw a nemely by - bledy,hubeny,bez energie,vata a vata-pitta. Na te raw filosofii je kus pravdy a dost dobreho,kdyby se jen netvarila ze je zdrava pro vsechny a porad,pak se toho chytaji prave takovyhle vata lidi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam