• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    SHARK
    SHARK --- ---
    no a mam to
    http://forums.seriouszone.com/archive/index.php/t-1866.html

zase mam neco zavrene dle Nmapu :(( opet jdu psat meila, takze dneska to asi nezvaldnu :(
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SHMADE: jak ste na tom?ja uz muzu tak za 15 min
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHMADE: no jenze me nejak hra nevidi gamespy, ma zkontrolovat netvork :(
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ta jsem to sosnul a vypada to dobre, ale na tech sipkach je to fakt na vylizprdel.. asi budu muset na stary kolena zas poridit volant :-)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHARK: klidně, budu mít čas tak hodinu a půl, tak toho prostřídáme víc...
    SHARK
    SHARK --- ---
    ja bych dal pro zacatek motokary :)))
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    SHMADE: me to je celkem jedno co, hlavne kdyz to bude na asfaltu, off road me moc nebavi:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    tak super, co budeme jezdit se dohodneme ve hře, to nějak prostřídáme... zatim to vypadá, že by jsme mohli být čtyři, tak to dám s heslem...
    SHARK
    SHARK --- ---
    ja jsem taky na vecer volnej
    EDASX
    EDASX --- ---
    staci kdyz to napisete sem a uvidim tu +new - kdyz budu doma, tak se pripojim... pokud prijdu pozdejs, budu jezdit nalitej =)

jinak me teda taky davaj tak tech 30s =))) pro me je quest dojet do tech 30s co tam jsou nastaveny na dojeti zbylejch =)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    ok tak v 8 ;)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ANDRE3000: u mě dobrý...
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    tak domluvime nakej cas vecer?ja muzu tak v 8, mozna o neco driv
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ANDRE3000: já co jsem tak zkoušel, tak za závod mi daj klidně půl minuty skoro na všem. :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Já dneska někdy určitě jezdit chvilku budu, jen mám ještě nějakou práci, hodim sem echo a udělám nějakej status do záhlaví jako "free ježdění" mám to pro tohle volné ježdění dávat taky s heslem, nebo bez?
    EDASX
    EDASX --- ---
    nevim. uvidime
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: budes vecer nekdy online?
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: ja to obcas zkousim na pro sim, ale moc to nedavam, chce to ten volant:)
    EDASX
    EDASX --- ---
    no to taky nechapu, proc ty auta poskakujou a nedrzej na silnici =) tam by mohla bejt nejaka predikce... =) to ze to laguje chapu, ale proc to laguje ve vzduchu to nevim =)))
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: ja to muzu zkusit dneska nekdy vecer, ale nevim co muj internet, ale za pokus to stoji, kdyztak ti tam budu poskakovat:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam