• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      HADIAK: hele mi to delalo taky, (dal jsem update a zmizelo to).. ale pak jsem neco udelal a rozbehlo se to (ale nevim co:), zkus restart a zpustit to jako prvni program (popripade vypnout firewall a antiviry)
      EDASX
      EDASX --- ---
      HADIAK: a peer guardian nahodou nemas? =)))
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      EDASX: ono mi to ponuklo automaticky update. ale prd prd, vyplo sa to a uz sa to nezaplo :) a take mrdky ja doma pestovat nebudem.
      EDASX
      EDASX --- ---
      GameSpy Arcade - Play Hundreds of Online Multiplayer Games!
      http://www.gamespyarcade.com/download/
      EDASX
      EDASX --- ---
      HADIAK: tak si stahni aktualni? ale gamespy mozna vubec instalovat nemusis? vse jede primo ze hry?
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      dnes tak okolo 21oo bych to mohol s vami skusit.. jaj vlastne ne; ta mrdka gamespyovska sa nechce updatnut a neupdatnuta sa nespusti :) tak nic.
      EDASX
      EDASX --- ---
      njn =)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      EDASX: taky work, kua vcera nalitej, dneska dovca, to je pohoda:)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      EDASX: work :(
      EDASX
      EDASX --- ---
      nekdo rychlej race treba ted?
      EDASX
      EDASX --- ---
      DANCHEZ: no to sem taky zjistil az ke konci... pak se taky zvysoval pocet padu "pres strechu". priste bych dal dtm ka nebo jak se tomu nadava =)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      DANCHEZ: ...smola asi je to tak ako hovoris - levny, bol to darcek k narodkam :-)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      ja jezdim na klavesnici, ale urcite se da nastavit.. pokud to neni nejaky levny "on/off" switch ale analogovy pedal
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      DANCHEZ: nurburgring trebars poznam, jezdim ho na BMWM3 challenge ale potom sa zmeni sikana a som vedla, ale najviac mi robi propblem akceleracia a z toho potom hodiny, da sa to nekjak nastavit, trebars citlivost plynoveho padala?
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      JOSLIACKY: jojo, to mi dela taky problem:)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      DANCHEZ: ...no ved, najhorsie je ked vidis trat "poprve" a mas ist na plne gule :-) alebo ked trat poznas a zmenia ti sikanu
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      JOSLIACKY: nejdriv je trenink, potom zeny a show:)
      zrovna v tydle hre mam taky nahrano jenom par hodin...coz se hodilo aspon pro poznani tech trati, s tim caterhamem jde totiz projet spousta zatacek na plny kotel...kdyz netrefis vnitrni obrubnik a nejdes na strechu:)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      DANCHEZ: ...dik, v podstate to chapem, len mi to "nejak nejde do palice" :-)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      JOSLIACKY: no ja sem se pohyboval okolo 6,7 mista takze nevim jestli muzu moc radit.. ale maximalni rychlost neni jenom o tom ze mas plyn na podlaze... jde o vyjezd ze zatacky ktery dela sakra rozdil, a "vzdusny pytel" kdy si v zavesu za jezdcem pred tebou takze mas nizsi aerodynamicky odpor v tedle hre funguje (aspon se mi to tak zdalo:).. u silnych aut si musis davat pozor na davkovani plynu.. nejvic je to patrne pri startu ale ma to vliv i ve vyjezdu ze zatacky
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      SHMADE: ...co znamenaju cisla pod "R" a "CR" ?
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      EDASX: ...nevsim, posledni jsem jaaaaa :-)
      EDASX
      EDASX --- ---
      JOSLIACKY: no to nejsem =) bojujem o posledni misto jak sis vsim =)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam