• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHARK: já nevim, jestli budu moct, tak kdyžtak založ, ty máš hru otevřenou viď...
    SHARK
    SHARK --- ---
    21 hod u me OK
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    dnes bych to chcel skusit a kludne s cattikmi :) ked uz ich mate natrenovane.. najskor ale tak o 21oo... bude sa dat?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Jinak dneska večer budu asi jezdit doma s návštěvou, tak kdyžtak hodim echo (až tak po jedenáctý)

Nějaký návrhy na další závod? Zaslechl jsem DTMka, ale bylo to z úst, kterým přišel neřiditelnej i caterham :), tak nevim, dtm jsou o dost těžší... Chtěl jsem obtížnost závodů nějak stupňovat, takže jsem měl pro příští závod v plánu nějaký "plečky"

SHMADE
    SHMADE --- ---
    DANCHEZ: Ve velkym je zatim na nástěnce a byl i v klubu, zas s ohledem na další závody, který budou přibývat mi to přišlo tak akorát, je tam víceméně jen symbolicky, ne informativně... Přemýšlel jsem o tom to udělat nějak klikací, ale to mi zas přijde pracný. :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    kul, akorat ten obrazek s autem a tratema bych udelal vetsi
    XRAY
    XRAY --- ---
    nice :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Snad to takhle stačí, jestli chcete i jednotlivé časy atd, tak můžu nahodit, ale přijde mi to zbytečné...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Tak výsledky prvního závodu zpracovány, za pole position a best lap každého dílčího závodu je po jednom bodu. Bohužel se mi jeden bodík vytratil, resp. nemám záznam o tom, kdo zajel nejrychlejší kolo ve 3. závodě, tak jestli někdo s určitostí víte, tak můžem doplnit... omluva z mé strany.

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    TOMYK: je to v simulation modes
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    kucí, help, kde dáte multiplayer?:-) když pustim hru, nikde neni k tomu výběr..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    EDASX: tak super. vecer skusim/e :)
    XRAY
    XRAY --- ---
    SHMADE: tak tak...taky jsem gamespy neinstaloval a vsechno bezi...i ucet z tocy jsem si zalozil
    EDASX
    EDASX --- ---
    ucet se da zalozit i z tocy
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    zrejme jo, protoze ta toca se tam sama loguje (samozrejme to chce mit ucet)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ja teda gamespy nainstalovanej mam kvuli jiny hre, u tohodle ho ale vubec nazapinam, takže podle mě neni potřeba vůbec instalovat, vše jen ve hře, resp, na druhym kompu ho vlastně nainstalovanej nemam a multiplayer tam běhá taky v pohodě.

Resume: Gamespy softvare neni potřeba instalovat! Jen mít účet, kterej jde udělat online.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    HADIAK: hele mi to delalo taky, (dal jsem update a zmizelo to).. ale pak jsem neco udelal a rozbehlo se to (ale nevim co:), zkus restart a zpustit to jako prvni program (popripade vypnout firewall a antiviry)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    EDASX: ne. mrdky doma nemam; uz som pisal :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    HADIAK: a peer guardian nahodou nemas? =)))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    EDASX: ono mi to ponuklo automaticky update. ale prd prd, vyplo sa to a uz sa to nezaplo :) a take mrdky ja doma pestovat nebudem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam