• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      DANCHEZ: thx
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      HADIAK: ...co to znamena? pls vysvetlite
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      HADIAK: a jak mam pingnout sam sebe?
      jinak tedka me todocela nasralo..tri zavody za sebou cernou +5s za to ze do me narazil typek zezadu.. a posledni zavod se nekdo z blbym pingem zniceho nic obevil primo prede mnou a auto na maderu
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      DANCHEZ: pingom.
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      neco se jede ale hrozne mi to laguje, ale nevim jestli to je mnou nebo cim:)
      jak to zjistim?:)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      SHARK: ten 100% save...
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      no teoreticky som snad ready :)

kto to pusta?
      SHARK
      SHARK --- ---
      jak otevrenou ?
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      SHARK: já nevim, jestli budu moct, tak kdyžtak založ, ty máš hru otevřenou viď...
      SHARK
      SHARK --- ---
      21 hod u me OK
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      dnes bych to chcel skusit a kludne s cattikmi :) ked uz ich mate natrenovane.. najskor ale tak o 21oo... bude sa dat?
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Jinak dneska večer budu asi jezdit doma s návštěvou, tak kdyžtak hodim echo (až tak po jedenáctý)

Nějaký návrhy na další závod? Zaslechl jsem DTMka, ale bylo to z úst, kterým přišel neřiditelnej i caterham :), tak nevim, dtm jsou o dost těžší... Chtěl jsem obtížnost závodů nějak stupňovat, takže jsem měl pro příští závod v plánu nějaký "plečky"

SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: Ve velkym je zatim na nástěnce a byl i v klubu, zas s ohledem na další závody, který budou přibývat mi to přišlo tak akorát, je tam víceméně jen symbolicky, ne informativně... Přemýšlel jsem o tom to udělat nějak klikací, ale to mi zas přijde pracný. :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      kul, akorat ten obrazek s autem a tratema bych udelal vetsi
      XRAY
      XRAY --- ---
      nice :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Snad to takhle stačí, jestli chcete i jednotlivé časy atd, tak můžu nahodit, ale přijde mi to zbytečné...
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Tak výsledky prvního závodu zpracovány, za pole position a best lap každého dílčího závodu je po jednom bodu. Bohužel se mi jeden bodík vytratil, resp. nemám záznam o tom, kdo zajel nejrychlejší kolo ve 3. závodě, tak jestli někdo s určitostí víte, tak můžem doplnit... omluva z mé strany.

DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      TOMYK: je to v simulation modes
      TOMYK
      TOMYK --- ---
      kucí, help, kde dáte multiplayer?:-) když pustim hru, nikde neni k tomu výběr..
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      EDASX: tak super. vecer skusim/e :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam