• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: no ono se kolize daj vypnout - je to pak takova ghost race :)

a ty kvalifikace... je to přísný no, jedno kolo mi to dalo podle mě taky nesparavedlivě, za bílou čárou jsem byl jen dvěma kolama, což má podle mě projít jako ok, ale přestalo mi to stejně ten čas počítat... Ale podle mě je tohle pořád lepší, než kdyby tam někdo projel šikanou rovně a my se tady kvůli tomu pak hádali...
      EDASX
      EDASX --- ---
      DANCHEZ: no za ty bouracky to prece taky dava penalizace, akorat by to muselo bejt zaply...
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      tak jako kontakt k tomu patri zejo.. to by sme mohli jezdit casovky po jednom..

spis me stve to divne nezapocitavani kvalifikacnich casu
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      SHMADE: trucky nedam. jednak nemaju obmedzovac a druhak ked nevysli stare formule tak uz nemam naladu :)
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      DANCHEZ: to ani ne. toka ma nedokaze rozhodit.
      EDASX
      EDASX --- ---
      no vidis, a ja bojuju vo paty misto =) a taky me nekdo vystrci =) tak jako praseciny praseciny proste =)))
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      HADIAK: ale až budou trucky, tak dát musíš, shark neshark, dítě nedítě :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      HADIAK: proste ti bouchly saze:)
      HADIAK
      HADIAK --- ---
      SHMADE: jj cca tak. :) pokazde ked som prvy vo formulach tak do mna shark najebe z boku v zakrute a ujme sa vedenia. stalo sa mi to 3x - takze to nie je nahoda :)

a tak som radsej testol demo DiRTa 2. ale inak tie formule v toce sa mi asi pacia najviac. tesil som sa na par vitazstiev, ale co uz.
      EDASX
      EDASX --- ---
      hadiak je proste zagorka =)
      XRAY
      XRAY --- ---
      jj, formulky mi docela sly... :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      DANCHEZ: vzbudilo se mu dítě a nasral ho shark, fatální kombinace :)
      POLMO
      POLMO --- ---
      SHMADE: jeej aj ja som tam :)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      JOSLIACKY: to má taky řešení... vůbec bych se nebránil tomu, aby závod zorganizoval kdokoliv, jen bych chtěl aby zůstal jednotný koncept, tedy jedno auto (skupina) na 4 tratích...
      Kdybych se nemohl účastnit, tak mi stačí poskytnout screeny po jednotlivých kvalifikacích a screeny po každém závodě, tak aby byly vidět časy kol a já pak zpracuju výsledky...

Takže jestli chceš, tak něco vymysli na den kdy máš čas, dej o tom vědět a jestli ti tam přijdou aspoň 4 lidi, tak neni co řešit. :)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      SHMADE: kul

co ze hadiak vcera tak utek? moc arcade?:)
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      SHMADE: :-( vzdy mi do toho nieco pride...
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      Takže pořadí po včerejšku... Xray byl tentokrát ve sbírání "bonusovejch" bodů dost nekompromisní :)

COLON
      COLON --- ---
      SPA je nahodou dobra trat se spoustou mist k predjizdeni a rychlejma usekama...akorat neni dobry kdyz ma clovek za zadkem nekoho kdo ji moc nezna - obzvlast zaverecna sikana a la source sou kriticke :)
      EDASX
      EDASX --- ---
      DANCHEZ: np =) o nic nejde zejo =) troska tlaku na soupere pri zavodech neuskodi =))

DANCHEZ: taky nechapu, jak to nekdo moh pro ty formule zkolaudovat =)))
      SHARK
      SHARK --- ---
      DANCHEZ: no tam musim jeste podrazovat aby to jelo rychlejs, ta 6ka tam vadne
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      DANII_DP: ja to u vas videl ale ani jednou sem to nedal (coz je asi prijemne pro toho co jede za mnou a ma ji naucenou:))
      DANII_DP
      DANII_DP --- ---
      DANCHEZ: ^^ to esíčko se s formulama jezdí na plný knedle... :)))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam