• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANDRE3000: ze zrovna ty se muzes ptat co od deviti delam vole =)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: jak jste na tom vecer?prave to instaluju, tak od 9 bych mel cas, sice se mi porad este sere internet ale chci to vyzkouset
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANDRE3000: no tak to budes muset jezdit asi pomalejs =)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: dik
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    EDASX: :D me ta silnice casto nestaci, jezdim rad piskem a tak
    EDASX
    EDASX --- ---
    DANCHEZ: je tam rally anglie s lancii tusim... asi 3-4 stage... sezen si ten allopen save.

ANDRE3000: nasrat. kdo jezdi po silnici nesmyslny penalizace nedostava.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    rc-čka nebrat a trucky taky ne :P
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hlavne s tema RCckama)
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    ty rally okruhy sme dávali hodně prasácky ale :P
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    u te jedny rallycross trate se ta posledni zatacka pred finalnim asfaltovym esickem reze vzdycky:) sem si rikal proc jezdim pravidelne o 10s horsi casy nez ostatni.. nez jsem videl ze se to da projet na plny knedl kdyz si to dobre najedes (pres travu:)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    PETROFF: to co rikas je blbost, zkracovani se vypina protoze to nekdy dava nesmyslny penalizace za to kdyz treba vyletis z trati.. ale funguje je to prave jen za predpoklady ze vsichni jezdej fer a nepodvadej, u me bys letel taky :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    nevite je v toce vic rally zavodu? ale klasickych rally s navigatorem, zadny okruh..
    zatim jsem narazil jenom na tu jednu casovku s audi quattro
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    na zavody jsem doposud bohuzel nejak nemel stesti, ale rad si zajedu i jen tak...
    hral jsem on-line a meli nastaveny opravdu hodne hloupej setup: zadny kolize, takze se to chova jak trackmania (kterou teda miluju, ale tohle je precejen o zavodeni - kdy maj bejt auta zaroven na trati a semtam do sebe treba strcit) a mely vypnute jakekoli penalizace za zkracovani trati...
    ve 2. a 3. kole jedny trate mi to nedalo a velmi jsem toho, spolu jeste asi s 2 zavodniky vyuzil... jasne, ze jsme byli vykopnuti...
    ano, ten jejich nasranej pohled chapu... ale pokud to dovolujou pravidla a nijak te hra sama nepotresta, prijde mi hloupy aby to "soudcovali" hraci...
    takze kolize prosim nevypinat a penalty za zkratky uz vubec ne... hadani se o tom, nakolik schvalne kdo projel prasacky sikanu by bylo daleko horsi, nez povzdechnuti si nad automatickym zpruzenim...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    :)
    ale po vcerejsku musim zkusit nejakou Lanciu, jeste jsem ji v toce nejel a vcerejsi TG me totalne naladil)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    jj gulas :) kvalifikace je tam vicemene jen proto aby si clovek projel trat :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    asi cheatujes =)))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHMADE: mi kolize vubec nevadi, ani damage, akorat to vyjeti to obcas blbe pocita.. ja nevim treba blbe chapu pravidla.. treba kdyz dostanes cernou v prvnim kole q tak se ti nepocita ani druhe.. nebo nevim.. fakt jsem si daval pozor abych se obrubniku ani nedotkl, chtel jsem mit proste aspon..nejaky q cas .. no to je jedno, vono stejne se to v q hrotilo a pak pri startu zavodu, v prvni zatacce clusterfuck a totalni gulas v poradi:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: ale možná v tom mam bordel... proste ted jsme jeli 80s a jeste jsou tam 90s, kolikaty jsou to leta at si kazdej prebere jak se to naucil :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HADIAK: to co jme jeli teď byly osmdesátky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam