• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    JORDI
    JORDI --- ---
    m2
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    15 min
    SHARK
    SHARK --- ---
    no tak ja uz jsem ready. takze kdyz to nekdo nehahodi tak muzeme potrenovat
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DANCHEZ: netrap sa s hamanchi, je to hamachi a najdes to tu https://secure.logmein.com/US/products/hamachi2/
    SHARK
    SHARK --- ---
    no mozna to dnes zvladnu
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHMADE: ...dik, ale na mna sa nemusite drzat, ale snad to stihnem, uz pomaly koncim v praci :-)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    trojka.. lol

ok, musim jeste ceknout co je to hamanchi:)
    COLON
    COLON --- ---
    DANCHEZ: tak ja verim ze se najde par jedincu ktery to na PRO i daji a uprimne jim zavidim mnozstvi volneho casu a silu nervu - na druhou stranu kdyz se jim to povede s jednim autem tak muzou jet s cimkoli pac v tom neni rozdil. Nejvetsi sranda byla kdyz sem si chtel alespon trochu navodit pocit ze to auto ridim a ne ze jen jedu tak sem si dal manualni razeni na paku. V pulce sem zapauzoval a sel na zachod, tak mi k tomu sednul mladej svara, dojel prvni a vubec mu nedoslo ze nema automat a jel celou dobu na 3...no proste simulator...ten online na warezu asi pres to hamanchi nebocotoje by slo...kdyztak posta uz tak sem to tu uplne zaofftopicoval...sorry vsem...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jj.. taky mi to pripada jenom ze jsou souperi rychlejsi (nechapu jak to nekdo muze dat na PRO nebo co tam je to nejtezsi:).. ale online by sme mohli ceknout.. akorat nevim jestli to jde na warezu, kupovat se mi tu predrazenou reklamu na xgames nechce)
    COLON
    COLON --- ---
    DANCHEZ: ja to hraju taky na kezl - to nema cenu se s tim drit - rozdil mezi obtiznostma je jen v rychlosti souperu, na jednoducho si tu hru aspon clovek uzije jako zabavu a pekny pokoukani. Ale online celendz by mohl byt fakt zabavnej :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    JOSLIACKY: psal jsem, že start mezi osmou a půl desátou... dál to posouvat nechci, ale snad ti bude tá půlhodina stačit, kdyžtak napiš ať víme
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHMADE: ... NEVIEM CI TO DO 21.00 STIHNEM :-(
    EDASX
    EDASX --- ---
    nejsem tu =(
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: kvuli toho s cim se jede?:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---

4. závod dneska?

9 hlasy od 9 respondentů

EDASX
      EDASX --- ---
      tak dneska to nedam ani piclej =)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      kuuul
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      4. závod Dnes večer, start klasicky, nějak mezi osmou a půl desátou, prostě až se slezeme...
      POLMO
      POLMO --- ---
      DANCHEZ: to nemoze byt ani mozne :D
      nj PRAVDA je uz davno nemoderna a nezaujimava a hlavne tak nepredava ako loz a vymyslene emocie...
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      COLON: ale ten jizdni model je uplne napikacu... v tom japonsku nebo v maroku kde jsou siroky trate a muzes klouzat je to vpoho, ale to rally je zlo.. uzka trat, auto klouze vic nez zdravo.. musel jsem si to dat na "casual" abych se dostal dal
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam