• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABDUHfotky tatíků, dědečků a vůbec mužských s našimi potomky
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZEMINO: tak to mě vůbec nenapadlo .. brala jsem to, jako že tenhle fusak je pro ležáčka a seďáček už by měl mít jinej, děrovanej (aby pak případnej další ležáček mohl mít fusak bez děr) .. hm, budu o tom uvažovat.
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    RANA: :))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    SEVERINE: tak díry se dají udělat pro popruhy do toho fusaku,ne? :)
    RANA
    RANA --- ---
    ABDUH: taky ji mam rada :) moji chlapi...
    RANA
    RANA --- ---
    SEVERINE: mame o tridu nizsi krosnicku od DEUTERA - Kid Comfort II... http://www.bartsport.cz/detske-sedacky/deuter-kid-comfort-ii?v=378032 a naprosta spokojenost..vysli jsme si podel raseliniste v jizerkach :)) na zlutou jsme nenarazili :)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    RANA: podoba dobrá .-) .. v čempak to nosíte vy a jakou trasu jste šli? po žlutý trávě už se mi stejská .. ale to si musím počkat do podzima.
    ABDUH: já hodně nosím pod teplou bundou .. s merino kuklou a botičkama (to má nožky teplý) .. jinak my máme nějakje fusak s chlupatinou a vždycky mu bylo akurát .. akorát teď musím koupit nějakej s dírama na ty pásy .. uvidíme až sleze sníh, zatím se s tím stejnak na prochajdu do lesa neprobojuju.
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    RANA: to je "moje" oblibena .)))
    RANA: jj vnoucci jsou strasne protekcni rasa :DD
    RANA
    RANA --- ---
    ABDUH: jj...mladej vyuziva kazde volne chvilky...a hlavne kdyz nesmi dedek [neb baba razantne zakrocila skrz koureni toho smradu], tak stepan smi stopro...vzdyt je to babin malej kloucek vnoucek a tomu se nic neupira, ze??? :]]]
    RANA
    RANA --- ---
    SEVERINE: taky prihodim jednu krosnickovou z jizerskych hor :]

podoba otce a syna zarucena... :]
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    RANA: juuu fajfkova je suprova vid Stepanku :D
    RANA
    RANA --- ---
    poklidne pokourenicko u dedka na chajde...tak to je pohoda :]
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    MONYKKA:
    i ročční neposední prcci se dají krásně vyfotit, každý věk má své kouzlo a dá se zachytit...:)

)
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    MAYNKA: jsou vyborny, tyhle fotky se mí hrozne libi, skoda ze jsem ho nenechala vyfotit jako maly miminko. Ted s tim vetsim uz to nebude mit takovy kouzlo. Nebo jak fotis rocni prcky, kdyz porad utikaj?:-)
    MONYKKA: dekuji, Noah byl nejdriv neduverivy a pak si ho oblibil a venoval mu pusinku:-) chodil k nam jeden kamarad-taky cernoch a toho kdyz videl zacal hystericky brecet. Uz jsem si myslela, ze bude mit asi alergii na tmave pany, ale ted tu byl ten kamarad znova a uz se skamaradili, podal mu ruku nejdriv a pak se nechal i pochovat:-)
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    MAYNKA: tjn .. neuveritelne nezny fotecky :*
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MAYNKA: ta malinká holčička vedle velkýho chlapa, to je fakt sladký :)
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    ještě pár...

MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    tak trochu to tady oživim :)

velkej tatínek a dvouměsíční žanetka
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    MONYKKA: tak ty jsou uzasni :))*
    MONYKKA
    MONYKKA --- ---
    s kamaradem Emmou:
    ABDUH
    ABDUH --- ---
    ZEMINO: mela jsem jeden stary, ale tam jsem maleho musela balit do obrovske deky, jinak mel studeny nohy .... to jsou moje zkusenosti :((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam