• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAPřipravte se na katastrofu
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    imho pokud se nezacne brutalne menit ekosystem lidstvo jako takovy bude dost tezky vyhubit v Africe, jizni Americe a po ruznych ostrovech je spousta populaci, ktere "pad na uroven doby kamenne" uz nemuze ohrozit ponevac na ni odedavna jsou. Pokud jim venujeme nas lebensraum za nejakou desitku tisic let nas nahradi jejich potomci. Treba odolnejsi proti radiaci, ci virum...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    CSFD.cz - Vlákna (1984) - Režie: Mick Jackson - Hrají: Karen Meagher, Reece Dinsdale, Rita May
    http://www.csfd.cz/film/4700-threads/
    KLA
    KLA --- ---
    Tak jsem si to rozpracovaný hodila na nástěnku zatím i s bordýlkem okolo, ale snad jsem vytáhla všechny díla o kterých se tu mluvilo.
    púrosím o komentáře, další knihy/filmy/povídky
    díky
    KLA
    KLA --- ---
    VLAKODLAK: je to dokaz na herce, ne na film
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    jo a jinak ještě, kdo neviděl http://www.imdb.com/name/nm0001637/, tak přišel fakt o hodně, zombie-epidemie tématika, spíš morálka a řešení než novodobá akce.
    KLA
    KLA --- ---
    VLAKODLAK: knihy, filmy, docela ráda bych povídky, těch je na tohle téma dost... co se najde

píšu si
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    KLA: dobrý, bereš jen knihy nebo i filmy? :)
    přihod gerolda, malevil, cestu krve, usvit mrtvych, zombieland, carriers, den nezavislosti a terminatora :D
    KLA
    KLA --- ---
    Tak co takhle?
    Nějaké další kolonky?

Jinak ad otazníky. Reálnost nevím na jaký stupnici definovat, doba trvání si teď z hlavy nevzpomenu ;)

NázevAutor Typ díla OdkazTyp katastrofyReálnostOblast zasaženíDoba trvání
    TmaNeff, Ondřejkniha legie Přestane fungovat elektřina ? globální?
    KLA
    KLA --- ---
    WOODMAKER: právě jsi si vysloužil práva k nástěnce :)

Ad poslední debata... Gerold by zasloužil vlastní téma, ale už jsme trochu mimo :)
    (Můj nejoblíbenější: Když nemáš odvahu do člověka kopnout když leží nekopej do něj ani když vstane)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak další zajímavej survival film Carriers, tentokrát z prostředí USA kde řádí neznámej, hodně nakažlivej a 100%telnej virus.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    mohl by někdo otevřít nástěnku, nebo na ni napsat ty tipy katastrov, nebo na záhlaví. Myslím, že seznam je celkem kompletní. Jenom to dat do správného formátu.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    pripravil jsem se na katastrofu: dojel jsem si na smichov pro maracame gran platino, naladoval dymku a pustil si star trek (2009), a i kdyz nejsem velky startrekovec nybrz starwarista, tak ocekavam kvalitni bijak (dle recenzi) i katastrofu :-).
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: a navic je to cernossky "jizansky" "otrok", to jsem zapomel zminit... ale fakt pojdme od tech politickych hovad, na ktera nemame...
    FESTER
    FESTER --- ---
    DAREBAK: vidim ze jsi jeden z mala lidi v CR... kterym to mysli
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    SVORO: zadaco ne, za pojisteni. ale prachy za pojistne budou v prackach statu... nebude to fungovat tak, ze budes 3 leta lezet na ulici a az budes mit vetsi prujem, nez jaky je ti mily, ze pujdes do spicu zadacu (ostatne to maji uz ted od petasedesateho roku (ne)pojistence) - nad 65 let mas v americe lekarskou peci bez durazu na pojisteni).

obama je zlom. slibuje a blekota, ale tohle emerika prave potrebuje... a myslim, ze je to dobre... nobelovka nenobelovka, je to blb, ktery je ve vleku a hasi ohen ohnem - coz je, mimochodem, ucina metoda...

ale politiku sem fakt netahejme, vsichni se shodnem na tom, ze jsou to hovna, ktera nestoji za to hovno...
    FESTER
    FESTER --- ---
    a jeste dodavka a demokratum

demokrati a Obama to je nestesti katastrofa a zlo
    FESTER
    FESTER --- ---
    DAREBAK: amik se stavo krome Obamy ke svy vlasti dobre... relativne...:)
    FESTER
    FESTER --- ---
    SVORO: no jo mas recht a vsichni sxe mane k vuli tomu dobre ted co... :)
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    FESTER: katastrofou je to, jak se amici staveji ke "sve" vlasti. a jak jejich "demokracie" rozezrala za 200 let to, co staremu kontinentu zustalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam