• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAPřipravte se na katastrofu
    KLA
    KLA --- ---
    "They say that every society is only three meals away from revolution. Deprive a culture of food for three meals, and you'll have an anarchy. And it's true, isn't it? You haven't eaten for a couple of days, and you've turned into a barbarian."
    KLA
    KLA --- ---
    MAWERICK: jenže ve městě bude taky daleko víc lidí, který budou nakonec ze všeho největší nebezpečí
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Tak to je jasný :) Od Ruzyně bydlím kousek (Slaný) po "dálnici" asi dvacet minut :D vyškov je z trochu z ruky :D, ale co by asi mělo za význam ještě je Prsotějov a v Praglu Dejvice (ministerstvo a sklad)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Ono tech NZ skladu je vic. Prakticky v kazdem kraji nejmene jeden. Problem je spis v tom, ze si to uz nekdo obsadi a nikoho dalsiho tam nepusti ..... .
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: prave... :)
    Ale ja myslim ze v prvni rade to ruzyne a vyskov jisti :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Mno a my to tu v brdech mít nebudem :) nebo :(
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: nemecko,a nglie, francie, italie... kazda zeme kde jsou americke zakladny.... ;-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: jo ty se dají :D, ale bude toho potřeba hafa aby se nemuselo lovit :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hele ja mam doma eméricky a neni tak spatny jak se tvrdi:) Na to ze to ma "neomezenou" dobu spotreby :))))
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: K těm MRE jsem měl teď nějaký polský :D mno jíst to dýl tak pokud by mně nezabilo toto tak už asi nic :DD

K těm městů jasně, ale podle mě menší města tak do 20 K +- lidí a menší, větších bych se bál větší rizika, ale to jen podle mě...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: pravda... ale proc behat kdyz mas kupu dopravnich prostredku ktere te tam doveou ;-)

navic myslim ze ze zacatku by mesto bylo lepsi. Bude tu hromada jidla a byla by skoda to nechat znicit... Takze lov je podle me az po nekolika tydnech. Mozan i mesicich.

A to sem nevzal v uvahu MRE...
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Hele víš jak lepší stříle s větvičkou než se běžet 20 kiláku do města :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: no zalezi na tom... u munice na typu... takova 7,56 NATO a 5,56 NATO ti myslim nedojde hoooodne dlouho :) to samy 9mm parrabelum pro pistole a PDW.

U tech sipu zalezi na tom jaky luk mas. S kladkou uz bych se drevenych (myslim samorobodomo) asi bal. Ty podle me nevydrzi...
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Mno na lov (vysoká, ryby apod) luk, kuš, prak a na obranu a signalizaci palný :) a proč tak jednoduchý důvod a to je munice do první skupiny si jí celkem snadno vyrobíš do té druhé prostě velmi rychle docházi :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: to je fakt... Ibe reseni (palne vs chaldne) maji neco do sebe. Maji obe svoje plusy i minusy. Myslim ze to konkretne zalezi na situaci a nejlepsi je mit oboji :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PAMETNIK: Jo ty jsem tam zapoměl napsat :) Jinak Luk, kuš, prak považuju za jedny z nejlepší zbraní na dálku a hlavně pro lov (jsou tiché hlavní plus:)

MAWERICK: Mě těch 100 M asi bohatě stačí a dá se střilet i navíc ale musíš se vystřílet :)

TENCOKACISTROMY: To jo, ale umět sním něco trefit je jiná :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TENCOKACISTROMY: jenze ten zas nic moc nevydrzi ;-)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PAMETNIK: tak zrovan luk se da pomerne jednoduse udelat
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PAMETNIK:Taky fakt :) Ale je fakt ze kuse a luky prestoze to jsou krasny a ucinny zbrane tak maji zasadni problemy s dostrelem a pruraznosti na delsi vzdalenosti :) (a ano. beru v potaz i compoundy)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Ja myslim, ze zbran co kdo sezene. A taky s cim umi zachazet (aby si nevystrelil oko) :-). Dobra zbran je treba i kuse, nebo luk, ale musi se z nich umet strilet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam