• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAPřipravte se na katastrofu
    Poraďme si navzájem co by bylo nejlepší udělat... Tma, Malevil, Smrt trávy, Válka s Chtorrem, nebo třeba Den trifidů... Co kdyby ten den přišel?
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SVORO: heh tak to je slusny :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    NAGASAWA: :) Mi připomělo jak jsem se 11.9.01(nebo těsně po) zúčastnil LARPu v Praze část děje se odhrávala u ambasád v noci a při jedno setkání na nas vlítla zasahovka... tak posranej jsem v životě nikdy nebyl... pak jsem to naštestí ukecaly dostali blokovou pokutu 100 Kč a klid....
    P.S. se divím, že po nás rovnou nestříleli jsme tam měli pěknej arzenál airsoft gunů :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SVORO: a to je fakt :) coby alternativa by se dala G36 uznat. Predloni jsem ji mel v airsoft podobe pujcenou od sefa, vezl jsem ji bez pouzdra autobusem a kouzelnou shodou nahod a okolnosti zrovna hlasili ze v americe kdosi zautocil na civilisty automatickou puskou. Jeste nikdy se mi nestalo abych nemusel pri prodirani se k vychodu rikat "s dovolenim" a akorat jsem s omluvnym usmevem prosel prazdnym prostorem ven.
    SVORO
    SVORO --- ---
    NAGASAWA: V těch závorkách jsou příklady útočných pušek pro představu aby se nepletly se samopalama :) nkěteří jedinci v tom maj neskutečnej bordel :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    O weekendu jsme koukali na moc fajn korejskej snimek, kdy se z hlavniho hrdiny vedome stane "trosecnik" na opustenem ostrove pod dalnici uprostred Soulu a snazi se vyzit s tim malem co ma k dispozici :) je to samozrejme romantika ale prvky klasickyho preziti tam samozrejme jsou.

http://www.csfd.cz/film/252875-kimssi-pyoryugi/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Prosil bych k utocnym puskam pridat do ankety univeryalni klasiku M4:

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    YBUKO: :) proc by neplatil? :)

Jinak jsme tu problem munice uz resili minuly tyden.
    Myslim ze s klasickyma razema jako 5,56, 9mm a 7,62 nebude problem:) ty vydrzi pomerne dlouho :)

a s vyrobou sipu zalezi na tom jaky luk pouzijes ;-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    YBUKO: myslíš dle vzoru filmu Diary of the death? ;-)

dokumentární zombie věc http://www.imdb.com/title/tt0848557/
    MISFIT
    MISFIT --- ---
    Pistoly?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: presne tak :) mozna i martinou, helenou a luckou :D
    ale uz fakt dost :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: sorry ale stejěn musím reagovat :D Tak to já radši teda s Kamilou a klidně bez Hynka a Míry :DDD
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: ja to myslel tak ze to muze treba hynek nebo kamila nebo tak nekdo :)))

konec OT
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: tak to já zase rád dezinfikuju ve společnosti :)) a Míru znám :DD ale tohle je už OT
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: hele klidne i bez Miry :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Tak já myslel toho molotova pro jakoukoliv vrhací zapalnou zbraň vyrobenou po domácku .)) Jinak alkohol schovat a dezinfikovat se musí :)), ale s Mírou
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: ja myslel klasickyho staryho molotova :) Z ruskaja vuodka :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Mno jestli fungueš na petráku s naftou či benzínem :DD
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: no teda... To ten alkohol radsi vypiju :D :D :D

ad mouchy... Tam zalezi na tom co by snima provedla konzumace zmutovaneho masa... Hejna masozzzzzzrrrrrravejch much... fuj fuj :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Myslím, že né až tak velky, ale dá se nahradit třebas molotovem :)

MAWERICK:
    PAMETNIK: Ano je děsnej :D

Mno pokud by šlo o zombikalypsu tak mouchy za nás dovdou dost práce :), přeci jen by jejich larvy sežraly zombáky takže nám by zbylo být někde mimo místa výskytu zombáků .)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Jo je strasnej.

A navic je taky treba pocitat v mistech kde je vetsi mnozstvi zahnivajiciho masa s velkymi hejny much. A ty dovedou zneprijemnit zivot vic, jak ten zapach .... .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam