Potřebuju pro sebe vertikalizační zvedák - pokud ho nebudu mít, přestanu chodit, nebo si urvu ramenní vazy - jen mě prostě bolí ramena, a dlouhodobě bez pomůcky riskuju další trvalé poškození. Moje základní dg
je svalová dystrofie - ale pro stát jsem strašně zdravá a nemám ZTP, přišlo mi kdysi takové že mě ZTP zbytečně stigmatizuje, no a teďka posudkáři zabírají hlavně na to, když se někdo chová řekněme - stigmatizovaně.
Přemýšlím jestli spíš neoslovit nějakýho soukromýho sponzora, neb moje aktivity by mohly výrazně posílit image firmy - jsem DJ, a dokážu se udržet v prostředí, které nemá zkušenost s postižením, lidi na scéně mě berou, i když se dystrofický plazím na stage. Sháním možnosti kde se dá. Jsem v kontaktu s paní co dělala účetní pro nadaci co pracovala s cílovkou s mentálním postižením, Jsem v kontaktu i s AMD - MDA (organizací dystrofiků) není pro mě problém s lidma jednat, prostě jen mám to fyzické postižení, ne sociální handicap, nebojím se ty firmy a soukromé sponzory oslovit, už jsem to - neúspěšně - zkoušela přes dvě firemní nadace.
Abych to shrnula - potřebuju pomoct s tím, které firmy jsou ochotné pracovat s příběhy postižených, kteří nejsou ochotni hrát chudinky, a jsou ochotné ke soukromému sponzoringu.