• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMBRYOIlustrovany humor beze slov
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    HANY33
    HANY33 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    LISTIKUS: jsi debil. lepsi?
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    ALEA: Přesně, místo toho to danému člověku zkusit vysvětlit, je efektivnější ho vymínuskovat. a cítit se u toho fakt cool jak mu dáváš najevo jakej to je debil.
    A ještě lepší logika je, kopírovat vtip do dalšího auditka a tam se ptát, proč si asi tak autor v jiném auditku myslel, že je to vtipné.
    Samo je debil, protože mohl napsat i přímo do pošty autorovi příspěvku a zeptat se ho. Na druhou stranu ho všichni ostatní inteligencí nepřevyšují, protože prostě jen kliknout na mínusko jen pro pocit že jsou chytřejší než on.

    A jak se píše na úvodu: Cílem Nyxu je poskytovat Vám prostor, kde si můžete vzájemně poradit, pomoci, ale samozřejmě se i pobavit....
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ačkoli je to klub "ilustrovaného humoru", nelze si nevšimnout, že tu bývá i jistý lehce filozofující, společensko-politický přesah, není to vyloženě Ústav...
    ALEA
    ALEA --- ---
    XINDLX:
    LISTIKUS:
    Další možnost je, že těm mínuskářům až tak nevadí fakt, že se někomu nelíbí/nechápe vtip, jako spíš to, že v klubu "Ilustrovany humor beze slov" ten vtip rozebíráte. Doporučuju klub Poznej vtip + jejich vysvetleni
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    LISTIKUS: Dík za vysvětlení.. To co popisuješ jsem v tom viděl taky, takže na tom stále neshledávám vůbec nic vtipnýho.
    No nic, jdu se podívat do angažovanýho umění.. třeba tam najdu nějakej ilustrovanej humor beze slov
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    XINDLX: To máš tak, jsou lidi co uměj používat klávesnici a ten zbytek umí jen klikat, nesmíš se na ně zlobit, každým kliknutím na mínusko zřejmě prožívají orgasmus.

    Jinak bych si tipnul, že se ti snaží naznačit, že jsi úplnej debil když nevidíš že dřív dělnice z nejnižších tříd sbírají po sečení zatoulané stébla pšenice, ale v dnešní době sbírají zatoulané pet láhve. Porovnání zřejmě nebude, jako tomu bylo u originálu, upozornit na rozdíl v sociálních vrstev, ale na rostoucí míru spotřeby plastových obalů. Tedy nejedná se o komický humor, ale ironický založený na kontrastu. Otázka poté zní, zda byl zvolen správný obraz vzhledem k tomu na co poukazuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam