• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANczANSO - český balon na hranici vesmíru
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TRANCEWARP: tento vikend nemohu, ty pristi mozna jo... ale maximalne bych se za vami prijel podivat, drzel palce, mozna nekde koukal dalekohledem po nebi, na vic to asi nevidim :)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    tak co s tim vikendem???

pokud ne teda tenhle vikend, hlasuju vsema deseti az pro ten pak za 14 dni... fakt bych se rad zucastnil...
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    TOXICMAN: hmm, jedinej vikend co sem pryc... sem pro oba, jenom ne ten 20/21... to by me teda fakt mrzelo, kdybych to propas po roce teseni ;-/
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    takže
    varianty jsou víkendy:
    13/14
    20/21
    27/28

vzhledem k předpovědi na první polovinu sprna, víkend 13/14 nevypadá dobře, bohužel i časově z hlediska zaměstnání
    já osobně jsem pro víkend 20/21
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AXTHEB: facepalm :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRANCEWARP: ukaz si na to mysi
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    THERIDANE: stejne to nechapu, asi sem blbej
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    TRANCEWARP: proč myslíš že je to podtržený (nyx nemá ostylovanej <abbr/>m tak jsem to musel udělat takhle)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NET?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    NET příští víkend
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    pokud bude ok pocasi...
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    tak jak teda? ten vikend pristi plati?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Pokud bude odhadovane misto dopadu ve Frydlanstskem vybezku a datum 12-13.8., tak tam budu :-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    EDASX: cca Mukařov a okolí pokud bude tendence pohybu na východ (převládající)
    EDASX
    EDASX --- ---
    TOXICMAN: no me jen zajima zhruba oblast, jestli treba budu mit sanci to sledovat nebo ne... popripade jestli mam cekat, ze mi to spadne na zahradu =))
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    EDASX: twitter bude asi záložní varianta, hlavní bude Tracker na našem webu, který bude obsahovat všechna data včetně mapy

EDASX: mam jedno místo vytipované, ale musím se tam nejprve zajet podívat, vydrž
    EDASX
    EDASX --- ---
    btw: vi se kde bude launchsite nebo to taky zalezi na datumu, pocasi, povolenich etc. etc. =)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    platil trochu, do konce srpna nemohu. tak dobrej take-off i touchdown. i vse mezi!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ATOMIKS: nejdříve se dohodnu s THERIDANE, že je stroj a všechno ostatní připraveno a zvolíme dvě předběžná data, pak se můžeme nějak domluvit

je jasné, že nikdy se nesejdeme všichni a já to nijak neovlivním
    a může se stát, že zvolíme vyhovující datum startu a 2 dny předem vystavíme červenou, NOGO, protože ukáže předpověď silný vítr nebo déšť, přes to nejede vlak
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Ehm, já bych chtěl nějakou rozumnou anketu na datum vyplutí. Páč sem platil, tak to chci vidět. Nějakou rozumnou formou se dohodnout, a ne že mi někdo řekne, že už se to jednoznačně zvolilo na termín, kdy už teď vím, že nemám čas. Je jasný, že se nemůžem shodnout všichni, ale většina by mohla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam