aku / elektro / bas zn. levne a rychle :)
Skvělé digitální stage piano na podia či do nahrávacího studia.
Sháním klávesy něco jako Yamaha/casio, kdyby se někomu na ne prasilo. Díky
Nabízím basovou kytaru KEEN. Super stav. Drží tony. Suprová na start. k vyzkoušení v praze na bulovce...720620616 případně vyměnim za nejaky repro box pro bassu...
Pouštím tuhle 12ti hlasou analogovou bestii. Je to pořádnej kus kovu. Mám ho doma, v nekuřáckém studiu pod dekou, nepráší se na něj a moc se nenadře. Jednou za čas ho probudím a něco z něj nasampluju ale spíš jen aby se neřeklo, prostě na něj nemám čas. Krabici už nemám ale je v absolutně mint stavu, nesmrdí a není poškrábanej. Součástí je napájecí kabel, dřevěné bočnice a uši do racku.
Prodám tuhle klasiku midi kontrolerů U-33 Má už něco za sebou, rozebranej, vyčištěnej, zdá se že vše funguje Případně výměna za nějaký kompaktnější
Tříčtvrteční (nebo dětská) kytara španělka zn. Cort včetně futrálu
Prodám zánovní snare DW Performance 14x5.5"
Djembe 50 cm
Poustim do sveta Eloquencer pro eurorack modular (vc. SD karty). Top stav. Pro 2 sekvencery bohuzel v racku nemam prostor.
záruka do 03/24
Prodám Volca Bass hraný pouze doma 100% stav. Součástí je neoriginální adaptér, funkční bez problému.
Prodám Efekt BOSS DS-1. stav 100%
Prodám Roland TB-03. Hraný pouze doma 100% stav. První majitel. Přidám origo softcase v ceně.
Prodám Roland Juno Alpha 1, stav dobrý. Preferuji osobní odběr, Litoměřice.
Prodam basklarinet Leblanc, vyrobeny jiz v USA. Drevo, krasny kulaty ton, po GO u pana J. Rady (nove korky, podlepky, lazen, etc.). Hubicka Vito (hral jsem na nej ale s BD5). Vhodny nastroj pro studenty. K vyzkouseni v Praze/Letna.
Nabízím k prodeji analogový syntezátor Arturia - Minibrute 2 zakoupen letos v lednu v Music City.
Prodám tuto bicí mašinu, používaná v nekuřácké domácnosti. Koupil jsem si jiný stroj, toto posílám dál.
Sháním lehký knoflíkový akordeon ve stylu Delicia SONOREX 60
Hrajici vyborna kejtra, chybi zadni kryt jinak v poradku prodam nebo vymenim za basu nejlepe Yamaha trbx