Prodavam Microfreak, stav jako novy, jeste 1.5 roku zaruky u Muzikeru. 500 cool presets co jsem nasbirala included. Plus par Made by PULNOC. Poznate je podle toho ze se jmenuji treba KHBDSJAHG protoze jsem byla lina vytukat nejake normalni jmeno.
Prodám skoro saxofon, Xaphoon
Prodám brumle, PC 400 a 2300
Prodávám stage piano Nord Stage 3 (88 kláves), plně funkční. Možnost vyzkoušení v Praze, preferuji osobní předání. Při rychlém jednání je možná sleva. https://kytary.cz/nord-stage-3-88/HN173533/
Vali se mi tu.. cenu nabidnete..
dobrá den, prodám klávesy Yamaha PSR F51 3X POUŽITÉ. V top stavu originální balení, možno použít jako vánoční dárek :)
Prodám polysynth UDO Super 6 vč. pevného přepravního kufru na míru. Ve skvělém stavu, prodávám kvůli přechodu na desktop verzi. Přidám ještě editor/librarian software. Možnost vyzkoušení v Praze. Při rychlém jednání je možná sleva.
historické pianino s prasklou zadní deskou
Mikro sampler PO-33 K.O.!
Prodám semimodulár Intellijel Cascadia, jako nový.
https://www.alza.cz/casio-ct-s1-we-d6749366.htm?kampan=adwav_audio-video_pla_all_hudebni-nastroje_hudebni-nastroje_c_9062909___709906282493_~171769050131~&gbraid=0AAAAAD2xsm6t0RqHQA6RdV-WYgQdwGYMG&gclid=CjwKCAjw8rW2BhAgEiwAoRO5rLj-4oJI7CVsQUSjiXTTPOJe1HidlT3rwhIfix6bEFlaQu1mbw7OVBoCQeEQAvD_BwE
Prodám Fender Jaguar Player series modifikovaný tak, aby vypadal téměř jako Kurt Cobain signature model.
Dětská klasická 1/2 kytara, zn. Ortega Vč. pěkně vystuženého obalu s kapsami 3000,- Kč Stáří necelé 2 roky, hraná sezónu a půl Perfektní stav, jako nová www. kytary. cz/ortega-r121-1-2/HN135908 (odstraňte mezery)
Stav velmi dobrý, zachovalý. Je jen zaprášená. Cenu nabídni.
Stav neznámý, v hledáčku od shora dolů tenká čára nějaýho bordelu, z který je ale vidět. Cenu nabídni
Prodám drum machine Roland TR-06 včetně veškerého originálního příslušenství a krabice. Stav jako nový, nepoužívaný. V záruce je do února 2026.
Prodám analogový syntezátor Behringer K-2 včetně veškerého originálního příslušenství a krabice. Stav jako nový, prakticky nepoužívaný. V záruce je do září 2026.
Prodám analogový polomodulární syntezátor Moog Matriarch včetně veškerého originálního příslušenství. Stav jako nový, používaný minimálně. V záruce je do srpna 2025. K vyzkoušení a předání v Praze.
Mám nový banjo a učím se na něj hrát :-) ... a tudíž sháním prstýnky na banjo, nebo třeba příručku pro začátečníky ... neválí se někomu doma a chtěl by posunout dál? ;-)