PSYCHOPATICK: to almotrigium působylo ze začátku hodně sedativně, během dvou dnů to zmizelo a stejně to mám na noc, a ke všemu pokud ho vysadím nic zváštního se neděje. Vysadění setralinu už je trochu problém zhruba do dvou dnů se oběví takové vnitřní třesy, je to cítit v hlavě ale není to bolest, dost těžko se to k něčemu přirovnává, prostě jako by mě něco na setinu vyplo. A ke všemu to přidává na frekvenci, po dvouch týdnech je to to řádově po par minutách až vteřinách. Ale nutno dodat, že to sice obtěžuje, a zas některé příznaky mizí. Takže je to možná prostě jen něco za něco, ale doktorce se třeba lépe pracuje. A na druhou stranu co mi je do doktorky žejo, když já jsem nemocný. A pokud jsem nemocný tak už víc jak deset let, tedy ta takzvaná nemoc je integrovaná do mé osoby, na základě nějaké zkušenosti. Odstranění teto takzvané nemoci chápu jako zapomenutí na něco co se nezapomíná už z principu. Jako proč bych sahal do ohně když jediný výsledek je ohoření ruky a né její proměna na nehořlavou.
A když k tomu dodám že jsem byl před těmi lety, diagnostikován jak ,,multimaniodepresivní schyzofrenik,, což prý neexistuje, stejně jako fakt že jsem přechodil ,,limskou bureliosu,, nikdo mi nevěří. Je to blbost, třeba jsem člověk co si pořád vymejšlí, nechce se přizpůsobyt, něčemu co je z dlouhodobého hlediska zastaralé a nefunkčí, a pokaždé když vydím příznaky téhle společenské blbosti vím že nemocní jsou ti ostatní. Vem si třeba fakt, kolik lidí šlo do druhého kola voleb, jsou to tři druhy lidí,, volit menší zlo,, předtím byl rohlík za 20h ,,nedokážu přijmout fakt že někam nejít je také volba,,.
Dříve to bývala křesťanská výra v boha, dnes moderní duchodový systém...
Možná že někoho napadne že to jsou dva protichůdné názory, tvořeny fakty a stejně tak se najdou lidi kterí si myslí že že to co jsem právě napsal je totální blbost, najde se i člověk který se s tím stotožní. Výsledek spěje k poznání že kvalita musí byt rovna kvantitě.
A jestli že jeden z ťěchto faktorů převáží, máme tu nácky nebo socky. Stejné je to je i smou nemocí jsem takový protože se jen snažím vyrovnat rovnováhu celku. A na druhou stranu, cena celků klesá a tedy není možné se na ní spolehnout, nemám tudíž na výběr než být svým způsobem zdravý a pro ostatní nemocný.
Mno vím že je to dlouhý, a trochu mimo téma, ale když už jsem to napsal, nechám to k přečtení a opravení hrubek, a časem to smáznu.