• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    SVORO
    SVORO --- ---
    No mě teď napsal z Amazon.De že to odeslaly až dnes za což se omlouvají a dali discount 30% jako skoro 15 eček dolu je celkem gut :D obzvláště když tu krabici nepotřebuju :)
    JEMHADAR
    JEMHADAR --- ---
    CE z Amazonu.com dneska dorazila.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Jako ja na Atari :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Tak ja objednával z amazon.de a zbytek evropy z .co.uk nebo .com se pak nesmíš divit jinak klíč ze steamu mám jsem jen nevěděl kam ho dávaj a marně čekal na e-mail :DD
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Zatim to vypada ze vsichni z EU opbjednali na Amazonu aby meli Borg offcira a oni nestihaji rozesilay :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Atari mi uz klic dodalo. Cekam na Amazon.
    SVORO
    SVORO --- ---
    REFLEX: Tak já kupoval cez steam a amazon.de ale klíče nikde :(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    nejlepsi je nakupovat pomoci direct2drive, key posilaj hned, akorat clovek nema krabici no
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( aneb UK amazon na to asi pece a doda mi az papir v krabici, kterou este ovsem ani nevyexpedoval a to se odvazuju rict, ze jsem jeden z prvnich preorderu vubec. )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Hmm, a u me porad nic.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    poslete mi nekdo buddy key pls :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak z amazonu.de mi přišel kod na BORG oficíra :) jinak kliíč zatim nikde :((
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHIDO: Tak to se mas, ja to u nich musel osobne vyhrabat v objednavce, nenapsali mi nic.
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    samotného mě to překvapilo, tvrdili, že klíče pro EU posílají až pátého ... a vím jistě, že jsem se při nákupu za Američana rozhodně nevydával :)
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    TRAGED: přímo u Atari
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHIDO: Kde jsi nakupoval?>
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    tak retail key v poště, jsem zvědav, jestli to dnes bude taky tak padavé jako včera ...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    SVORO: K bete jsem prisel s krizkem po funuse. A rad bych to vyzkousel docela me nalakalo preview na games.tiscali. A preci jen nechci davat 50€, jen abych to zkusil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam