• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: ja sem myslel player-skilly (na BO sem se jeste ani neodvazil zblizka podivat)...sem ted neco procetl a naprosto nechapu uvazovani crypticu - veskery ship-skilly sou nanic az na posledni tier (kdo by lital s heavy cruiserem, kdyz muze litat s assault cruiserem), veskery weapon-specific skilly sou nanic az na posledni tiery, na ktery ti ale nezbudou skillpointy (aspon podle builderu)
    nechapu
    du se podivat na ty BO
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak mi nekdo pucte ucet prosim pekne :] si zaparim chvilku, verit se mi da (muhehe :D)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Obavam se, ze skillu je takovej kybl, myslim officirskejch, ze orientace v nich neni moc o vysce levelu :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: There is no such thing like buddy key yet. :] Jedine co byli jsou u Collector's edice.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    poslete mi nekdo prosim buddy key, si to chci vyzkouset
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Ste tu nekdo hi-lvl, co by mi poradil se skillama?
    SVORO
    SVORO --- ---
    LANMANCZ: NP když tak zkus tohle forum http://www.startrekonline.cz najdeš tam víc :)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    SVORO: O kuuul - takze je docela mozna ze tam na me ceka nova lod o ktere nevim ? :) Protoze uz sem jednou povyseny byl - z ensign na porucika :) tak to je dobre vedet - diky za rady :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Tak já to objednávla hlavně kvůli tomu borg oficírovi jinak mám digital delux ze steamu :) (mě moc nelákaly ty "serepetičky" okolo)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LANMANCZ: Ty paterny jsou skill pro taktickýho oficír a něco nějakým způsobem zlepšují na delší dobu například miny narozdíl třebas od torpedo spread (to je řekněme instatní skill prostě jakmile vypálíš tak se provede) u těch paternu je tuším nějaký čas kdy je aktivní a po tu dobu to provádí efekt.

Tady je STO builder / skill simulator včetně lodí
    http://sto-builder.binarybit.ch/

Lodě tak vždy když se posuneš v hodnosti (grade/rank v tomhle mám sám bordel:) ale třebas když jdeš z Ensing na Leutnata tak si tě zavolá admiral a pošle tě za týpkem který je jak je shipyard na SB poschodech nahoru je tam další místnost tam je NPC který ti dá loď zadarmo zbylý si musíš koupit (doporučuje se zaměřit na jednu max dvě lodě) v té mistnosti jsou nějaký holokompy kde si můžeš přečíst vše o lodích :) Co vím já tak jeden ship vendor je práve na SB a jeden na K7
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Taky nechapu. Objednaval jsem jeako jeden z prvnich a vyrizovali me na konci. Ale je fakt ze ty jsi to mel z DE a ja z UK.
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    SVORO: Parada, diky, uz to chapu. Jo a k cemu sou jeste ty attack patterny ? Ty do toho zapadaji jak ? Sem videl ze to tam taky prodava u toho trenera na sol starbazi. A jinak lode sezenu kde ? Na zadny shop s lodema nebo tak neco sem zatim nenarazil (ze bych se aspon pokochal:-))
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Mě dorazila už ve čtvrtek :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    LANMANCZ: Tak k těm oficír můžeš jich mít aktivních právě tolik kolik má loď "slotů" ;) takže jmáš loď se třema slotama tak tři u vyšších tříd lodí se zvedají ty sloty podle zaměření lodi (scienc, tactical,engenireeng) takže pokud chceš mít science loĎ tak se ti budou zvedat halvně ty místa pro science BO.

Každy BO (brdige oficír) má na danej rank (hodnost) jeden ground(pozemní) a jednu space(vesmírnou) skill(schopnost) tyto skill můžeš změnit u NPC na Star Base u Země (teď nevím jak se jmenuje ale je poblíž toho típka jak BO prodáva). Pokud zainvestujš nějaké BO skill pointy do oficíra a změníš mu skill tak o ty BOskill pointy přijdeš a jede zase od jedné, jinak schopnosti BO lezeou tak jak je povyšuješ. Používání je pak dáno tím jaký loď sloty pokud máš t2 vědeckou loď tak má 1 sc. leutnat ( vědecký poručík slot) 1 sc ensing
    1 en slot a 1 tac slot tedy na té lodi bude aktvní jeden vědecký poručký (s dvouma skillama a to ensign skillem a lt skillem) a ostaní budou používat jen ensign skilly (ikdyž budou mít větší hodnost např poručíka lt.)

U hráče tedy u tvého kapitána jsou ground skill dány tzv. Kity (nářadím?) které jsou zaměřený na určitou odbornost ted SC, Tac, Eng. Space skill zavysí na gradu nebo ranku (jak postupuješ tak se ti otvírají nové) a na volbě lodi. Přičemž platí, že nemusíš používat stejnou loď jakou máš odbornost, co vím tak dost lidi používá Inženýra a Vědeckou loď.

U kapitána ty skill tedy měníš kitem (pouze)ground, lodí(space).
    K těm lodím jejich schopnosti záleží na třídě lodi (ship class a změření:) a na kapitánově zaměření.

Dále k lodím zjednodušeně:
    Taktická loď - změřená na DMG, takový DPSko
    Vědecká loď - support buffer a debbuffer
    Inženýrská loď - takovej healer / tank

Lodě jsou seřezěný ještě podle HP nejmíň od shora a manevrvotelnosti nejvíc od shora...

Snad je to srzumitelný ;)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    TRAGED: Ja sem si to koupil pres Steam - pohodicka - za 3 hodinky sem to mel doma.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak mi dorazila krabice z Amazonu :)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    Tak uz od soboty hraju. Prvni dojmy sou celkem OK, sice byla trosku otrava v sobotu cekat asi tri ctvrte hodiny na pripojeni (server full), ale snad se to vychyta.

Kazdopadne mel bych dotazek co se tyce skillu. Mam science oficira - Lieutenant 6 a 4 ensign bridge oficiry - tactical, engineering a dva dalsi science. V lodi mam ovsem jen 3 konzole (tactical, eng, science) cili "aktivni" muzou byt v danou chvili jen 3 z tech 4 oficiru (je to tak?) a kazdy oficir ma jednu ship a jednu ground schopnost (pude to pak rozsirit?). Kazdopadne na to ze mam science lod mam nejak malo abilit celkovych - jedine co muzu je klasicky strilet, pripadne navolit rozptyl na torpeta (tactical oficir), zablokovat enemy targeting senzory (science oficir) a prevezt emergency power do stitu (engineering oficir). Jde mi o to jestli muzu nejak ten svuj repertoar skillu i rozsirit - cekal sem ze science bude spis podpurna lod, ktera bude mit prave kopec podpurnych akci, ale zatim jedina podpurnna akce co mam je to blokovani target senzoru. Nevim jestli treba spravne chapu ten system ziskavani skillu. Na SOL starbazi sem nasel trainera, ktery ovsem umi pouze nahradit ten jeden skill co ten oficir ma nejakym jinym a pak vyucuje jeste nejake "patterny" - to je k cemu ?
    SVORO
    SVORO --- ---
    No mě teď napsal z Amazon.De že to odeslaly až dnes za což se omlouvají a dali discount 30% jako skoro 15 eček dolu je celkem gut :D obzvláště když tu krabici nepotřebuju :)
    JEMHADAR
    JEMHADAR --- ---
    CE z Amazonu.com dneska dorazila.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Jako ja na Atari :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam