• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    tak co, vydrzel nekdo? :D
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    a kdo by toho mel porad malo, tak:
    o zbranich (neni tam vsecko presne, ale je tam napr. dmg/range, coz to jeste nebylo) http://theenginescannaetakeit.wordpress.com/articles-3/starship-weapons-overview/
    a o skillech: http://theenginescannaetakeit.wordpress.com/articles-3/skills-the-numbers/
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    dalsi docela dulezitej thread - tentokrat o zbranich a energii
    http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=118103
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: Tak ja uz taky :)
    btw, shanim Dual (Heavy) Disruptor Cannons Mk VI a vyssi, Photon Topedo Mk VI+, Disruptor Turret Mk VI+ :)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: dej tam i odkaz - stoji za to si to projit cely - ohledne kanonu treba na str 8 jeden manik dobre experimentoval (jinak mi z toho vychazi, ze 2 kanony asi ideal, tri opravdu leda s autofire na vsecky - jinak hozna ztrata DPS - a i tak je ten treti kanon asi lepsi nahradit dual beamem)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No ja uz sem Commadre 4 (LVL 24 :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: No snad v pátek a výkendu bude trochu víc času musím se nějako pohnout z místa :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Presne proto jsem si lifetime daval :) Aby me nestvalo ze si mesic nezahraju a pritom ho mam placenej.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Už jsem ti to chtěl nabídnout dřív ale fakt ted nestíhám, ještě že mám lifetiem by mě sra*o že jsem vyhodil tolik peněz zbytečně :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Tak trochu jsem to cekal :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Udělám to jednoduší páč nestíhám tak ti dám práva :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Dobre info, dal bych na nastenku :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: Aha! To by zcela menilo situaci, kdybych na cruiseru mohl canony pouzivat. Predpokladam ze u torped je to ovsem obdobne. (ne ze bych teda aktualne mel vic nez jeden torpedo launcher :) Prece jen mam na HC jen 3-3, takze jedu PhDB, PlDB, QuTorp - PhBA, DiBA, ChrMines.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    QUARATH: Hm, tak ono je to jeste trosku slozitejsi s tema kanonama...studuju dal :D
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    QUARATH: Aha, tak uz sem si to nasel...no ten shared cooldown je jedna sekunda - aby se nedal udelat mega burts damage. "Personal" cooldown jednotlivejch kanonu je 3 sec - takze kdyz mas dva, tak s autofire davas 100% dmg obou, kdyz mas tri, tak ten treti dava mensi dmg - podle velikosti lagu - protoze se pak vsecky tri nevejdou do tech 3sec s 1sec prodlevou.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: jak shared cooldown? to jakoze kdyz mam dva kanony, tak je to vlastne jako bych mel jen jeden?
    jinak me se to povedlo taky az na x-tej pokus - dobry je si kompl umele "zalagovat" a pozotvirat si v STO co nejvic okynek (prej nevic pomaha (cti laguje) skill okno)
    ja teda spamoval fire all, ktery jsem si nastavil na C :D
    ale sralo me to az beda, nechapu proc tam neni naky rozumny nastaveni autofiru (only phasers, only torpedos, only beams). Spamovani me sralo dost.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    QUARATH: BTW me to nejde at klikam jak klikam :) Holt nemam takovej lag jako ty :)

Ad Kanony - stejne strili vzdy jen jedny, maj shared cooldown.
    Mezernik netreba spamovat. Staci ho macknout cas od casu, osobne mam akorat torpeda a miny, vse ostatni v podstate pres mezernik (az na ty dva autofire)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRAGED: ano, tak jest :-p (mimochodem sem to vycetl z offiko STO fora, takze to asi vice mene akceptujou, jako reseni autofire)
    Ale jakoze nejsem debil, abych spamoval mezenik x-krat za sekundu, na nejaky slusny DPS. U tech ground mi to tak neva, tam se clovek rozhoduje, jakej utok zrovna pouzit, a taky nemusi mackat dalsi tri sady tlacitek, jako ve space combatu. Samo, ze torpeda mam zvlast, ale kanony mam vsecky na autofire, protoze neni duvod nima nepalit non-stop.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam