• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    PAGAN_DARKEN: Ten kvadrilion je hlavně naprosto absurdní množství. :-) Běžné bývá tak řekněme 10-20%.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    BORGDOG: To jsou čísla pro Wall street, můj mozek při nich vynechává ;-)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    PAGAN_DARKEN: Nevím, ale řežu se nemálo. Všimni si počtu těch coinů... :-)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    BORGDOG: Budou směnitelné za zlatě ražené latinium?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Asi to sem tak docela nepatří, ale pokud se trochu vyznáte v bitcoinech a kryptoměnách - čekal jsem, kdy tohle přijde, a konečně je to tu! :-)

http://www.ferengicoin.org/
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Pánové... závidím vám. :-)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    OSCURO: Jako jo, tahle faze hry je nejkrasnejsi, o tom zadna... ale drive ci pozdeji to odejde... jako detstvi ;-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja prave hraju velmi velmi pomalu, skoro jak tak single player. Bavim se u deployovani lidi na Duty officer mise a litam si s lodi a delam vzuuum vesmirem. :-) Zatim jsem komander a exp leze az podivne rychle, kdyz jeste nemam hotovou ani linii o Klingonech. Uz me to teda donutilo i pustit chlup protoze jsem odmala snil o tom ze budu kapitanem Nebula class lode, takze jsem neodolal. ;-)

Foundry urcite zkusim, na nekter mise pisou lidi ody ze jsou uzasne.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Jinak co říkáte na novou mirror universe event? Já sem to jako první hrál se svým romulanským taktikem, doprovodná plavidla nestačila v podstatě klást ani odpor, říkal sem si jak je to lehke... pak se objevil Dreadnought, ja se tesim jak ho rychle ho polozime, odmaskuju se, dam krasny critical za 60k a jemu to jen drobne skrablo stity :-)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    TYRAEL: Foundry mise objevuji také, příběh si sehraju rád, ale v tom chybí jakákoli challange. Jediné PvE mise která ve hře které jsou opravdu náročné je elitní into the Hive, chcete -li získat všechny optionals a částečně ještě No Win Scenario (které je vlastně docela lehké, pokud máte sehraný tým a speciálně vybuilděné ability).

A těch buildů je víc něž dmg dealer / tank / sci... můžeš mít eskortu jako alpha strikera, nebo jet na damage over time, muzes jet na crowd control nebo single target debuff... muzes mit special buildy postavene na abilitach nekterych lodi, muzes mit powersucking science build atp. atd.

Nevím co myslis ruzovymi kanony, jestli vothske antiprotony nebo neco jineho. Ja mam proste rad situace kdy s nasi fleetou v pvpcku nakopeme zadky skupine co byla v presile nebo kdyz se mi povede vaporizovat galaxy cruiser... a rikam tomu zabava, ne prace.

A obecne se mi velmi libi jak aktualne funguje system flotil protoze zde mas velke mnozstvi kvalitnich lodi ktere jsou schopny konkurovat lockbox/lobi lodim a take pristup k high quality konzolim bez toho aby sis muset setrit 40 milionu na jednu fialovou mk XII disruptor induction coil konzoli.

Mimochodem velka cast tech lodi z boxu a lobi store je precenovana... hirogenske lode treba v PvP prakticky nevidam, elachiske take ne. Obcas se tam objevi tholian carrier ale chces -li napr. dobrou science ship tak tech 20EUR neni tak moc a vesta je vesta:-)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    PAGAN_DARKEN: Nebo můžeš jít objevovat taje Foundry a RP příběhů, které nabízí. Spousta z nich má úžasnou kvalitu zpracování a napínavý příbběh. Nemluvě o tom, že STO není mrtvá věc, ale pořád se vyvíjí a přibývají nové věci (například Dyson Sphere etc.)

A ano, vím, že existuje vícer buildů v závislosti na tom, jestli jsi dmg nebo tank, ale zvenku ty lodě vypadají všechny stejně (kdo si pamatuje jak před Dyson Sphere a Tholianama byla každá loď asimilovaná (přes Borg Equip) nebo to byl noob) a teď zas všichni používají růžové kanóny. Obzvlášť u těch Borgů jsem si říkal s čím to ta Federace bojuje, když 75% lodí co potkám jsou asimilované...

Ale tak hej. Každej tu hru hraje z jiného důvodu. Mě jenom tvůj výrok pobavil, protože si pamatuju na dobu kdy jsem měl podobný přístup a pak jsem začal pracovat a rozděluju práce = vážná věc / PC hry=zábava.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Ono, v okamžiku kdy máš 6 charů na lvl 50, polovina z nich má kompletní všechny reputační projekty, několikrát si úspěšně přepadl doky na marsu, dopadl Hakeeva, odrazil True Way a elitní STFko je pro tebe poholdná flákačka tak máš možnost zaměřit se buď na elite gameplay nebo jít hrát něco jiného.

A mimochodem i v top lvl. lodích a pvp existuje hodně buildů a strategií, rozhodně nemají všichni stejné. Samozřejmě, pokud ti stačí nějaká loď a přehrávání základních epizod tak není o čem mluvit.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    TYRAEL: Přesně! + 1000! Tenhle přístup mi dokázal před časem naprosto znechutit WoW...
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    PAGAN_DARKEN: Hehe, pobavilo. "Pokud to chci hrát vážně?" Takže "vážný" způsob hraní STO je Fleet grind co nejlepšího equipu pro twinkování Cash Shop lodiček? To jsem netušil ;) To asi nehraju STO dost vážně když si jenom užívám příběh, prostředí, svět, zajímavé postavy a širokou nabídku ras a lodiček na hraní. Měl bych to začít brát jako vážnou věc, koupit 10-slotové lodě a nepřetržitě grindit reputační mise do aleluja, až do momentu kdy budu mít stejnou top-lvl loď, equip atd. jako všichni okolo a teprve tehdy budu pravý Borg. Plně asimilovaný stádem xD
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    TYRAEL: hlavně jsou všechny k ničemu, pokud to chceš hrát vážně tka potřebuješ T5+ ships, což jsou buď lobi/lockbox ships, fleet ships nebo pár ze zen store (kumari, avenger,mogh,vesta,dyson science destroyer...). Prostě ty co mají deset console slotů místo devíti :).
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    NAVARA: Eh, já do včerejška hlavně netušil, že se lodě dají v aukci prodat/koupit. A lockboxy mi nějak nedošly :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TYRAEL: víš kolik toho padá? byl jsem rád, že jsem je prodal kdysi okolo 400kEC...
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Tak dneska jsem zjistil, že v Exchange(auction house) jde normálně kupovat lodě za EC. Ve většině případů jsou to Mirror verze federačních/klingonských lodí, což znamená, že mají trochu jiné staty a jeden skin navíc. Co mě překvapilo je jak levný jsou. Jasně, Jem'Haddar Dreadnought stojí okolo 150 milionů kreditů, ale třeba Mirror Star Cruiser (který vypadá jako normální federační Assault Cruiser - tj. Soverign class a spol.) mě vyšel na 80 000 kreditů!!!
    Jen pro srovnání jeden Phaser Beam Array XI Modré kvality stojí většinou něco okolo 60 000. Ty lod jsou tam neuvěřitelně levně, takže jsem si za jeden večer dovybavil svou letku o všechny Tier 5 lodě :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CARB6N: maji placený lodě i pro poručíky :) jinak některé ty L50 lodě (a trojpaky zvlášť) jim dají vydělat za celou hru jako takovou... jediná dražší věc je lifetime subscription
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    CARB6N: Hehe, Arnold hustej.
    Jinak subscription má úúúúpně jiný výhody. Jmenujou se veteran rewards(za určený počet měsíců se zapnutou subscription) a až si je najdeš, tak uvidíš o co jde a budeš slintat jako já.
    A co se questů týče tak na pravé straně obrazovky pod mapou máš seznam questů a u každého je taková zahnutá špika. Tu když zmáčkneš tak kormidelník automaticky doletí na místo kde quest začíná. Nefunguje to, když musíš v rájmci questu lítat po pěti různých zapadákovech(tam tě automatika vždycky navede k začátku) ale u většiny questů je to supr.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Ja jsem STO obevil minulej tejden a jsem s nim velice spokojenej. Nikdy bych si nemyslel, ze to reknu, ale SW se maji od ST co ucit. Tejden nadavam na bioware, protoze presne takhle jsem si predstavoval, ze ma vypadat vesmirny Mmorpg a ne ty sracky co nam predhodil boiware jako space misse a starfighter. No kdo by nechtel ve star destroyeru cestovat galaxii a o utoku na death star ani nemluvim;)

Jinak teda STO super. Jedinou vytku bych mel k tomu, ze se spatne orientuju v questech, kdy me qst rika, ze mam letet nekam jinam, nez je qst, ale s tim sem se smiril;) a chtel jsem jim taky prispet, ale zjistil jsem, ze nevim za co. Protoze mam pocit, ze subscription je dost o hovne, co se vyhod tyka - za 400 tech bodu si clovek nekoupi ani jednu uniformu. Coz je, pokud jsem vyhody subscriptio pochopil, dost malo. Takze to vypada, ze jim pred nejakym 30lvlem, kdy bych premejslel o koupi lode za real penize, nic neposlu. IMHO by bylo fer, kdyby subscriberi meli pristup k vic uniformam nebo neco podobnyho. Ale jak rikam, jsem zacatecnik, tak mi mozna neco unika.

Btw. Jak jste si pojmenovali lode? Ja jsem se za federaci drzel zvyku a pojmenoval jsem ji po nejvetsim presidentovi - U.S.S. Arnold Schwarzenegger;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam