• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Tak...já osobně jsem hlasoval pro 20. - 21. a jelikož naprosto drtivá většina z toho klasicky utekla s tím, že je jim to jedno, tak jsou ve hře vlastně pouze tento a předchozí víkend.

Aniž bych tím měl v úmyslu manipulovat míněním (i když na druhou stranu... xD), tak rovnou říkám, že je velmi nepravděpodobné, že bych se mohl 13/14 vyskytnou a tudíž dost možná ani celou srandu organizovat.

Další věc je ta, že pokud se někomu příčí přespávání na Buďánce, tak 2 - 3 lidé se bezpečně mohou vejít ke mně. Spí se na zemi, ale to by snad ostříleným dobrodruhům nemuselo vadit ^^.
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    Já jsem zahlasovala, že nepojedu, protože si nemůžu být jistá žádným termínem kvůli škole a ani nemůžu říct jistě, jestli vůbec budu moct. Ale samozřejmě, že když to půjde, tak přijdu :-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    přiznám se že můžu jen první termín, 13. dělám FCE a týden potom snad taky..
    ANOR
    ANOR --- ---
    Falco: dík, ani jsem nevedela ze to jde XD
    FALCO
    FALCO --- ---
    ANOR:
    btw doporucuji davat ankety do zahlavi nez na nastenku pak se toho snaze vsimne
    ANOR
    ANOR --- ---
    Jen abyste vedeli, v tomhle cisle Mensa casopisu je o nas dalsich sig kratke povidani.

A jinak, a to hlavne, NAVRHY NA TERMINY PRO BŘEZEN?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: putak zni dobre, ale jeste nevim, jestli do toho pujdu (i kdyz neco bych podniknul)
    VEVEROLANOWNA: Nabidl bych ti, ze muzes prespat u me, ale jeste nevim, jestli nepojedu na Vitezny unor
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Baf!
    ANOR
    ANOR --- ---
    Harry: Hong Kong a pak trošku Čína okolo Foshanu, budu tam jen dv týdny a z toho týden cca v tom HK:)
    HARRY_RADAR
    HARRY_RADAR --- ---
    Kam presne? A jak dlouho tam budes, Anor?
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: Jedeš do Číny jo? No to je masakr, to se těším na fotky :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    ANOR: Mě se září líbí:)A můžete jet třeba do Krušných hor a vzít to kolem naší chaloupky:)
    ANOR
    ANOR --- ---
    frael: nojo, tak az budes starší :-P (ja se totiž vracim z činy asi druhyho zaři a předtim si neumim představit ze bych jela nekam trampovat:-D)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: druhý týden v září zní skvěle :)
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    v září, klidně:-) ale chtěla bych se zeptat přažských kdo by mě ubytoval 27.2. na jeden večer, páč jedu na to představení a nemám kde spát:-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: brňačko, nemám v září volno :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Srdečně zvu všechny Turkovce:)

Plakat_final_tisk.png (1012962 B)
    ANOR
    ANOR --- ---
    a dál, návrh na termin turconu? urcite jsem pro dva a ne tri dny
    ANOR
    ANOR --- ---
    apropo, puták po českých lesích a kopcích, kdo by šel? druhý týden v zárí...
    RAILA
    RAILA --- ---
    Ehm..takže..dobrý večer:)
    Tak jsem to tak zběžně prolítla. A začala přemýšlet a vzpomínat. A asi by mi bylo hodně líto, kdyby se Turkovci rozplizli do nikam. Vzpomínám na úplně první zmínku od Zdeňka Turka o Anor a kempech. A byl to on, kdo mě tam vzal. A díky němu jsem potkala velké množství velmi zajímavých lidiček.
    Je pravda, že poslední léta jsem nebyla aktivní turkovec. Je to jednoduché. Brno daleko a často i termíny prahy pro mě byly mimo. Vlastně kom Pragáče a kempů nevalná sláva. Ale pořád doufám, že jsou chvíle, kdy se aktivně zapojovat můžu...jsou to právě cony, kde je to pro mě nejsnažší...ale je pravda, že by mě asi hodně lákaly víkendy někde na chatě, kde by se vařily čaje, pilo dobré vínko a medovina, pouštěly kultovní filmy a jedlo by se a povídalo a bylo by to o setkání lidí, kteří dělají různé věci a přesto je spojují společné zážitky, názory, láska k fantasii, humoru a literatuře všeho druhu.
    Kdyby tohle šlo, udělala bych maximum, aby to bylo možné:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam