• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci

Skupina lidí, která se zná chvíli i dlouhá léta; tanečníci, kreslíři, divadelníci, čtenáři, spisovatelé, archeologové, bojovníci, žongléři, hudebníci, historici, šermíři... S členy po celé ČR se setkáváme několikrát ročně na našich akcích i mamutích akcích, které nepořádáme, nebo přispáváme k organizace. Cestujeme do Irska, Ukrajiny, Rumunska, Turecka, Anglie, Číny, Japonska a nebo prstem po mapě. Kde se taková skupina může scházet? Občas její zlomek u čaje a tady.

Aktuálně: březnový turcon a valná hromada => ANKETA
    FF Movecon
    Campy
    Tramp po českých koutech

rozbalit záhlaví
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    IMRIK: Žánop, aby ne. :-)
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Heh, protože Shaika má jasný žebříček priorit a chodí na ty nejdůležitější akce ^_-

Jinak anketa vypadá hodně vyrovnaně...kdy ji chceš uzavřít, Anor? Přeci jen se březen pomalu blíží, byť to nebude první víkend ^^
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHAIKA: jako když nebyla schopná dojít ani dva kiláky z toho smrku neb borovice kde to bydlí tak nedojde ani ted, o ctfku nemluve ;))
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    FRAEL: To nejseš sám. ;-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Já nevěřím že shaika příjde! :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    anavi: v pohode:)
    shaika: virtualni aktivita furt lepsi nez zadna;) hlavne zes nas tu nasla:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    NILWINE: Ale já nikomu neberu, že to má dál, jenom se snažím vysvětlit, že moje pražáctví spočívá pouze v chození na Buďánku xD
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    IVANA_ANAVI: ale no tak, nechtěj mě rozplakat, většina lidí někam dojíždí - i já jsem totéž dělala pětkrát do týdne jedenáct let... ale nemůžu si pomoct, i tak mám pocit, že anor to má setsakramentsky dál :D
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Ahoj. I když jsem dlouho mezi Turkovci nebyla, ráda bych tohle nějak řešila a začala se zase víc stavovat, ale - v květnu maturuju + další věci, takže se možná dostavím, ale nějakou větší aktivitu budu bohužel moc vyvíjet až tak v červnu... což je v současnosti poněkud na nic, jasně. ;-)
    ANOR
    ANOR --- ---
    ale furt to mas bliz nez z brna:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Jóó, za rohem, vstávám čtyřikrát do týdne ve tři čtvrtě na šest xD
    ANOR
    ANOR --- ---
    ...to uz tady kdysi bylo a nevyslo to... vis co, ty to mas za rohem, my se budem trmacet x kilometru:-D
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Hele, děcka, co kdybychom radšejc udělali internetovou konferenci?? :D
    HARRY_RADAR
    HARRY_RADAR --- ---
    Ahoj decka,

nehlasuju, protoze nevim, jestli vubec budu na prazdniny v Cechach :-//
    Jinak bych zvladal pouze termin 20.-21.3.

Coze to o Vol'Jinovi a Tyrande? Jaci paparazzi? A ja tak naivne doufal, ze to zustane tajemstvim, preci jen mezirasove vztahy porad nejsou spolecensky uplne koser... :O :D
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    já jsem klidně pro ji předělat :-)
    za nejpřesnější informace to podle mě stojí.
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    He he, 3 ankety na jednu valnou hromadu...to by fakt asi nebylo nutný xD
    FALCO
    FALCO --- ---
    IMRIK: je fakt ze vice hlasu na osobu je taky reseni, ale radsi bych uz nepredelaval anketu :)
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Falco:

Mno já úplně nemám moc lepších alternativ, ani nepeskuju ty, kdo hlasovali "neurčitě". Spíše mi to vtipným způsobem připomnělo veřejná hlasování ve třídě, kde 3 lidé si myslí "A", 4 lidé "B" a zbytek se přidá k tomu, kdo má pravdu / koho je víc.

Jestli někdo může opravdu kdykoliv a je mu zcela putna, jestli příjde první nebo poslední víkend...tak super. O starost méně. (Akorát jsem nechtěl, aby se zvolilo třeba pro mě maximálně nevyhovující datum, protože na něj zahlasují 3 lidí a dalších 5 si řekne : "Mno, sice se mi to moc nehodí, ani dost dobře nevím jestli budu moct, ale tak co, dám že je mi to jedno". Takové "nerozhodné" tu snad nemáme).

ANOR
    ANOR --- ---
    jo to je dobry napad, priste to tak udelam:)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    // jinak je i moznost delat ankety s vice nez jidnim hlasem na osobu (a treba i verejnym hlasovanim, ze je pak videt, kdo jak hlasoval...) Pro hlasovani o spolecnych akcich radeji pouzivam tydle - je tak videt kdo kam muze...
    FALCO
    FALCO --- ---
    IMRIK: ale otazka kam zahlasovat abych neposkodil ty co nemuzou, takhle dam jeden hlas vsemu a kdyz se vybere datum s nejvetsim poctem hlasu tak to ja neovlivnim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam