• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Falco:

Mno já úplně nemám moc lepších alternativ, ani nepeskuju ty, kdo hlasovali "neurčitě". Spíše mi to vtipným způsobem připomnělo veřejná hlasování ve třídě, kde 3 lidé si myslí "A", 4 lidé "B" a zbytek se přidá k tomu, kdo má pravdu / koho je víc.

Jestli někdo může opravdu kdykoliv a je mu zcela putna, jestli příjde první nebo poslední víkend...tak super. O starost méně. (Akorát jsem nechtěl, aby se zvolilo třeba pro mě maximálně nevyhovující datum, protože na něj zahlasují 3 lidí a dalších 5 si řekne : "Mno, sice se mi to moc nehodí, ani dost dobře nevím jestli budu moct, ale tak co, dám že je mi to jedno". Takové "nerozhodné" tu snad nemáme).

ANOR
    ANOR --- ---
    jo to je dobry napad, priste to tak udelam:)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    // jinak je i moznost delat ankety s vice nez jidnim hlasem na osobu (a treba i verejnym hlasovanim, ze je pak videt, kdo jak hlasoval...) Pro hlasovani o spolecnych akcich radeji pouzivam tydle - je tak videt kdo kam muze...
    FALCO
    FALCO --- ---
    IMRIK: ale otazka kam zahlasovat abych neposkodil ty co nemuzou, takhle dam jeden hlas vsemu a kdyz se vybere datum s nejvetsim poctem hlasu tak to ja neovlivnim
    ANOR
    ANOR --- ---
    Heh, až se budete divit, proc jsou tu dve ankety, tak mi ujela ruka a uzavrela jsem tu prvni. Tak tak nejak XD
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Falco : Blbost to není. Chápu, co to znamená, ale reálně "rozhodujících" hlasů je pak pod 50 procent.
    Což je těm, kdo můžou kdykoliv jedno, ale může být rozhodující pro ty, kdo některý z termínů nemůžou.

Pokud někdo nepřijede a má hodně zásadní nápad / připomínku o kterém si je na 100 procent jist, že by měl být řečen, tak to navrhuji v nějaké rozumně krátké délce poslat mailem někomu z těch, kdo tam bude ^^
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    ja sem zahlasovala, ze je mi to jedno - ale pak jsem si uvedomila ze ten prvni vikend v breznu nemuzu :-(
    ANOR
    ANOR --- ---
    pro me pada 20,21:( Ten březen ze zaplnil trochu vic nez jsem chtela, teda... Noco, tak jste holt nilwine s harrym slavni:-D
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    MIARLYN: to jsou věci, člověk neví při čem všem ho ti paparazzi nenachytají :D
    FALCO
    FALCO --- ---
    IMRIK: blbost utekla s tim ze jim je to jedno, tzn ze muzou vsechny terminy
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    teda "líbačka" mě zaujala tolik, že jsem si to číslo našla - no anor, příště trochu méně nestydatou fotku, jo ;-) hezký článek!:-)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ja hlasoval pro 13.-14, ale momentalne muzu jeste i 20.-21. Ten prvni vikend je Trpaslicon...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Kdyžtak ten mail na sekretářku je sekretariat@budanka.cz, už jsem to našla, tak snad to pomůže...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Jo, můžete :) Vždy k službám :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Vážení přátelé, [SARKASMUS] nevkládejte prosím do mensovního časopisu fotky, kterak Vol'Jin líbá Tyrandu, neboť někteří z nás si čtou toto periodikum v době oběda a opravdu není vtipné, když vám údivem povolí ústní otvor a vy hledáte kuřecí řízek obalený v sýru po podlaze. Děkuji. [/SARKASMUS]

Hlasovala jsem pro 20. - 21., neb 6. se vracím z Británie a budu dohánět spánkový deficit a 13. - 14. jsem na StoryConu.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ivanka: Ty jsi nase spojka s budankou, zejo? Muzeme s tebou pocitat?
    Všichni: Kdyby vas nahodou napadlo, ze znate nejaky prostor, kam bychom se mohli na tu jednu noc uchylit, klidne to navrhnete, jako treba cvč, herna... kdyby nahodou
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Tak...já osobně jsem hlasoval pro 20. - 21. a jelikož naprosto drtivá většina z toho klasicky utekla s tím, že je jim to jedno, tak jsou ve hře vlastně pouze tento a předchozí víkend.

Aniž bych tím měl v úmyslu manipulovat míněním (i když na druhou stranu... xD), tak rovnou říkám, že je velmi nepravděpodobné, že bych se mohl 13/14 vyskytnou a tudíž dost možná ani celou srandu organizovat.

Další věc je ta, že pokud se někomu příčí přespávání na Buďánce, tak 2 - 3 lidé se bezpečně mohou vejít ke mně. Spí se na zemi, ale to by snad ostříleným dobrodruhům nemuselo vadit ^^.
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    Já jsem zahlasovala, že nepojedu, protože si nemůžu být jistá žádným termínem kvůli škole a ani nemůžu říct jistě, jestli vůbec budu moct. Ale samozřejmě, že když to půjde, tak přijdu :-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    přiznám se že můžu jen první termín, 13. dělám FCE a týden potom snad taky..
    ANOR
    ANOR --- ---
    Falco: dík, ani jsem nevedela ze to jde XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam