• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    ANOR
    ANOR --- ---
    v pohode, myslim ze vecer bude ten zlaty hreb programu, nez vsici usnem, tzn do rana:-D
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: aj aj tak to možná přijdu na večer z testů :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Mno, kdyz kouknu na obe ankety, tak vitezi 13.,14.

Tak kdo bude ten hodny a plnolety?
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Mno nic než to, že se stala přesně ta věc, které jsem se obával při pohledu na počet lidí hlasujících na "Je mi to jedno".

Asi nezbývá nic moc jiného, než aby někdo vyhlásíl ex cathedra jedno konečné datum. Co ty na to Anor, ujmeš se toho? ^^
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Hm, tak tu máme neděli, ale hledíc na výsledky hlasování nabývám pocitu, že demokracie selhala :D Co na to óóó, mocní orgové?
    ELISAN
    ELISAN --- ---
    Tak jsem na tom jak Shaika (maturita, přímačky na vějšku), ale pokud budu moct, tak bych se na valné hromadě objevila aspoň jeden den.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Jinak ale stále upozorňuji, že podepsat smlouvu musí jít zletilec, což já budu až po valné hromadě, takže když škola nebude nic namítat, zbydou dvě možnosti: buď A) si nějaký Turkovec udělá čas a skočí na Buďánku podškrtnout lejstro, nebo B) mi někdo ochotný vyrobí falešné doklady. :D Sice jsem to tu říkala, ale abyste na to nezapomněli a aby se kdyžtak potom přihlásil potenciální zájemce (pochopila jsem tě, Imriku, správně, že pokud to bude mimo tvé vysněné datum, nebudeš to organizovat?) :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ivca: dík:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Jasně.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Já myslim ze v nedeli to uzavrem:) Ivco, mohla bys pak napsat sekretarce? dekuju:)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    IMRIK: Žánop, aby ne. :-)
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Heh, protože Shaika má jasný žebříček priorit a chodí na ty nejdůležitější akce ^_-

Jinak anketa vypadá hodně vyrovnaně...kdy ji chceš uzavřít, Anor? Přeci jen se březen pomalu blíží, byť to nebude první víkend ^^
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHAIKA: jako když nebyla schopná dojít ani dva kiláky z toho smrku neb borovice kde to bydlí tak nedojde ani ted, o ctfku nemluve ;))
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    FRAEL: To nejseš sám. ;-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Já nevěřím že shaika příjde! :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    anavi: v pohode:)
    shaika: virtualni aktivita furt lepsi nez zadna;) hlavne zes nas tu nasla:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    NILWINE: Ale já nikomu neberu, že to má dál, jenom se snažím vysvětlit, že moje pražáctví spočívá pouze v chození na Buďánku xD
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    IVANA_ANAVI: ale no tak, nechtěj mě rozplakat, většina lidí někam dojíždí - i já jsem totéž dělala pětkrát do týdne jedenáct let... ale nemůžu si pomoct, i tak mám pocit, že anor to má setsakramentsky dál :D
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Ahoj. I když jsem dlouho mezi Turkovci nebyla, ráda bych tohle nějak řešila a začala se zase víc stavovat, ale - v květnu maturuju + další věci, takže se možná dostavím, ale nějakou větší aktivitu budu bohužel moc vyvíjet až tak v červnu... což je v současnosti poněkud na nic, jasně. ;-)
    ANOR
    ANOR --- ---
    ale furt to mas bliz nez z brna:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam