• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    ANOR: Tyy jo, to bych i měla být v Praze.
    I když, jak Frael ví, stejně nakonec z nějakého obskurního důvodu nedorazím. :-D
    ANOR
    ANOR --- ---
    hoj, aktivita- setkání SIGu, počet osob dejme tomu 15, 2 místnosti

Dik:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    odpověď:

Dobrý den,
    potřebuji upřesnění akce. O jakou aktivitu by se jednalo, počet osob, jak
    velký prostor k pronájmu atd.
    Hezký den.
    Ševčíková Eva - OGB, o.p.s.

(A poděkujme tímto óóó, mocnému Jakubu Žofčákovi, mému spolužákovi, který na tuto paní udělal bububu.)
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    TYRAEL: !! :-* !!
    ANOR
    ANOR --- ---
    No dobre, vratme se zpet do misy, bez cloveka co podepise ty papiry nebude turcon, uvedomte si to...
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    IMRIK: And God said:
    "Let there be drums", and there was drums
    "Let there be guitar", and there was guitar
    "Let there be rock"
    And it came to pass
    That rock 'n' roll was born!
    (AC-DC)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Bohužel mi ještě žádná odpověď nepřišla a navíc jsem teďka onemocněla nějakou zákeřnou nemocí, kvůli které nemůžu do školy :-(
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    ... and then there was silence.
    ANOR
    ANOR --- ---
    ...a je z prahy:-D
    Ivco, dík!
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Tak jsem psala paní sekretářce, snad přijde brzy kladné vyrozumění...
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Anor: Hodným a plnoletým bych byl já, ale nevím nakolik budu toho 13. tého moci. Takže by bylo fajn, kdyby se toho ujal někdo z těch, kdo hlasovali pro 13.-14. a je mu / jí nad 18.
    Nestyďte se.
    RAILA
    RAILA --- ---
    Prosím o pomoc:)
    Hledám pět uvaděček pro premiéru Zvoníka od Matky boží. Již mám Ilianu, Půlnočnici a Malakk, šest ještě chybí:)
    Potřebuji milé osoby starší 16 let, komunikativní a spolehlivé. Jejich úkolem bude prodávat, kontrolovat vstupenky, prodávat programy a usazovat lidi. Dále se postarat o květiny pro účinkující.
    Dále potřebuji dvě dvojice šatnářů.
    Nabízíme vstupenku zdarma, vlastní vysačku se jménem a hodností, která vám zůstane na památku a zaručí VIP styk s účinkujícími:)).
    Oblečení samozřejmě společenské:)
    Zájemci, nechť se mi rposím ozvou do pošty:)
    ANOR
    ANOR --- ---
    v pohode, myslim ze vecer bude ten zlaty hreb programu, nez vsici usnem, tzn do rana:-D
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: aj aj tak to možná přijdu na večer z testů :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Mno, kdyz kouknu na obe ankety, tak vitezi 13.,14.

Tak kdo bude ten hodny a plnolety?
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Mno nic než to, že se stala přesně ta věc, které jsem se obával při pohledu na počet lidí hlasujících na "Je mi to jedno".

Asi nezbývá nic moc jiného, než aby někdo vyhlásíl ex cathedra jedno konečné datum. Co ty na to Anor, ujmeš se toho? ^^
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Hm, tak tu máme neděli, ale hledíc na výsledky hlasování nabývám pocitu, že demokracie selhala :D Co na to óóó, mocní orgové?
    ELISAN
    ELISAN --- ---
    Tak jsem na tom jak Shaika (maturita, přímačky na vějšku), ale pokud budu moct, tak bych se na valné hromadě objevila aspoň jeden den.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Jinak ale stále upozorňuji, že podepsat smlouvu musí jít zletilec, což já budu až po valné hromadě, takže když škola nebude nic namítat, zbydou dvě možnosti: buď A) si nějaký Turkovec udělá čas a skočí na Buďánku podškrtnout lejstro, nebo B) mi někdo ochotný vyrobí falešné doklady. :D Sice jsem to tu říkala, ale abyste na to nezapomněli a aby se kdyžtak potom přihlásil potenciální zájemce (pochopila jsem tě, Imriku, správně, že pokud to bude mimo tvé vysněné datum, nebudeš to organizovat?) :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ivca: dík:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam