• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci

Skupina lidí, která se zná chvíli i dlouhá léta; tanečníci, kreslíři, divadelníci, čtenáři, spisovatelé, archeologové, bojovníci, žongléři, hudebníci, historici, šermíři... S členy po celé ČR se setkáváme několikrát ročně na našich akcích i mamutích akcích, které nepořádáme, nebo přispáváme k organizace. Cestujeme do Irska, Ukrajiny, Rumunska, Turecka, Anglie, Číny, Japonska a nebo prstem po mapě. Kde se taková skupina může scházet? Občas její zlomek u čaje a tady.

Aktuálně: březnový turcon a valná hromada => ANKETA
    FF Movecon
    Campy
    Tramp po českých koutech

rozbalit záhlaví
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    RAILA: S tím Brnem je problém v tom, že Anor se nechce už nic samotné organizovat - a upřímně řečeno, já ji docela chápu. Tak jedině, že by se toho zhostil nějaký jiný Brňák. Ten Turcon měl být v Praze, páč většina Turconů se zatím pořádala hlavně v Brně. A nechci malovat čerta na zeď, ale až sleze sníh, tak zase některým jedincům začnou maturity a zkoušková období - už s původním termínem v příštím týdnu to je docela kříž.

SHUNIIK: Co vím já, tak se zatím nevyjádřili. Všechny rozhodovací kompetence nicméně náleží paní ředitelce, která bude k dispozici v pondělí. Když jsem se předtím pokoušela sehnat její stanovisko, byla na školení. Tož tak.
    RAILA
    RAILA --- ---
    Nevěšte hlavu:) Zkuste se zeptat Sombry, jestli by vám nezkusila sehnat místo v DDm Praha 8 Kobylisy:) Napište jí, jestli by nevěděla co s tím. Nebo mi napište pro kolik asi to bude lidí a na jak dlouho. Otázkou všeho je cena...popravdě..proč by to prostě nemohlo být v Brně? pokud tam má anor lepší možnosti, tak sakra proč by ona neměla zůstat doma a tam v klidu zařizovat a ostatní se seberou a pojedou. Ano, vím, není to nejlevnější, ale co dnes je...je to o prioritách.
    Pokud ani v brně nebude místo, můžu navrhnout ze svého hlediska jedinou variantu. Ted v zimě to nejde...ale až začne být rozumně, tak může být valná hromada u nás v Jindřišské v Krušných horách. Někdo by se vešel k nám, někdo by mohl bydlet v mostě..Je to malá chaloupka, ale zatím se ukázala docela nafukovací:)Jen se musí počkat na teplo, jinak byste tu zmrzli, než nám postaví pec:))TAkže pokud se nelpí na valné hromadě příští víkend, počkáte, až nebudu mít zlomenou nohu a budete ochotni opustit civilizaci, tak se ráda přičiním, aby Turkovci neskončili takhle bídně.
    :))
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: To je škoda :( sem se moc těšila, že vás všechny uvidím a dokonce mi to i časově vycházelo. Ach jo:( Tak snad to vyjde jindy
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MIARLYN: není místo
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    a co je teda vlastně za problém?
    ANOR
    ANOR --- ---
    to jsem se tady uz ptala... bohuzel ja jako brnak neseznu misto 250 km od domova... to je vec pražaku. Nebo jinak: vec kohokoliv jineho nez me, na cemž to padá.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Omlouvám se za neschopnost nakopat vedení školy do zadnice a za své dezorganizační schopnosti... Nedalo by se splašit místo někde jinde...?
    ANOR
    ANOR --- ---
    Tak jak já to vidím, turcon asi nebude... to je docela hloupy konec turkovcu...
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Turcon by měl být příští týden! Abyste o tom vedeli. Teda pokud se bude konat...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _OZZY_: Hm... :-/
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ivana: Dekuju mockrat!:)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    IVANA_ANAVI: nerad ti kazim radost, ale volajici bude stale platit za ceske ceny... bude to tvoje penezenka, ktera pociti cenu roamingu ^_^
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Paní ředitelka je v čudu, vyřeší se to v první březnové pondělí. Snad.

PS: Od soboty do soboty jsem mimo dosah internetu, a pokud by mě někdo nedejbože chtěl vyložit svoje bebíčka a trápeníčka, jsem k zastížení na mobilu (pokud jeho peněžence nevadí mezinárodní hovor).
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Žádost předána paní ředitelce. Zítra se mám stavit, snad už se to nějak pohne.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Tak jak to vypada? Neco noveho?
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    ANOR: Tyy jo, to bych i měla být v Praze.
    I když, jak Frael ví, stejně nakonec z nějakého obskurního důvodu nedorazím. :-D
    ANOR
    ANOR --- ---
    hoj, aktivita- setkání SIGu, počet osob dejme tomu 15, 2 místnosti

Dik:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    odpověď:

Dobrý den,
    potřebuji upřesnění akce. O jakou aktivitu by se jednalo, počet osob, jak
    velký prostor k pronájmu atd.
    Hezký den.
    Ševčíková Eva - OGB, o.p.s.

(A poděkujme tímto óóó, mocnému Jakubu Žofčákovi, mému spolužákovi, který na tuto paní udělal bububu.)
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    TYRAEL: !! :-* !!
    ANOR
    ANOR --- ---
    No dobre, vratme se zpet do misy, bez cloveka co podepise ty papiry nebude turcon, uvedomte si to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam