• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Chápu to správně, že se má jednat o příští víkend?
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Pokud vím, tak DDMko má nějaký problém, co se přespávání týče. Nicméně se zeptám Lucky, jestli by se skrze ní nemohlo něco protlačit. Mám u ní zrovna službičku. :) Dám sem vědět hned, jak budu vědět více.
    ANOR
    ANOR --- ---
    no jasne, kdo tam zavola/napise?
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    DDMko v Kobylisích by možná mohla být alternativa...ne?
    ANOR
    ANOR --- ---
    Nene, omyl, JEDINY turcon se pořadal v brne, jinak všechny v praze. a tam je taky proto, že by do brna nikdo z pražaku nepřijel.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    RAILA: S tím Brnem je problém v tom, že Anor se nechce už nic samotné organizovat - a upřímně řečeno, já ji docela chápu. Tak jedině, že by se toho zhostil nějaký jiný Brňák. Ten Turcon měl být v Praze, páč většina Turconů se zatím pořádala hlavně v Brně. A nechci malovat čerta na zeď, ale až sleze sníh, tak zase některým jedincům začnou maturity a zkoušková období - už s původním termínem v příštím týdnu to je docela kříž.

SHUNIIK: Co vím já, tak se zatím nevyjádřili. Všechny rozhodovací kompetence nicméně náleží paní ředitelce, která bude k dispozici v pondělí. Když jsem se předtím pokoušela sehnat její stanovisko, byla na školení. Tož tak.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Pokud vim, tak nevyjadřili. Jen je mi lito, když na to koukam, že proste co nezařidim ja, to se nestane. turkovci nefunguji. je vubec třeba nejake valne hromady, kdyz jsme na hromade? :)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    A ona to ta Buďánka odmítla, nebo se jenom stále nevyjádřili?
    RAILA
    RAILA --- ---
    Nevěšte hlavu:) Zkuste se zeptat Sombry, jestli by vám nezkusila sehnat místo v DDm Praha 8 Kobylisy:) Napište jí, jestli by nevěděla co s tím. Nebo mi napište pro kolik asi to bude lidí a na jak dlouho. Otázkou všeho je cena...popravdě..proč by to prostě nemohlo být v Brně? pokud tam má anor lepší možnosti, tak sakra proč by ona neměla zůstat doma a tam v klidu zařizovat a ostatní se seberou a pojedou. Ano, vím, není to nejlevnější, ale co dnes je...je to o prioritách.
    Pokud ani v brně nebude místo, můžu navrhnout ze svého hlediska jedinou variantu. Ted v zimě to nejde...ale až začne být rozumně, tak může být valná hromada u nás v Jindřišské v Krušných horách. Někdo by se vešel k nám, někdo by mohl bydlet v mostě..Je to malá chaloupka, ale zatím se ukázala docela nafukovací:)Jen se musí počkat na teplo, jinak byste tu zmrzli, než nám postaví pec:))TAkže pokud se nelpí na valné hromadě příští víkend, počkáte, až nebudu mít zlomenou nohu a budete ochotni opustit civilizaci, tak se ráda přičiním, aby Turkovci neskončili takhle bídně.
    :))
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: To je škoda :( sem se moc těšila, že vás všechny uvidím a dokonce mi to i časově vycházelo. Ach jo:( Tak snad to vyjde jindy
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MIARLYN: není místo
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    a co je teda vlastně za problém?
    ANOR
    ANOR --- ---
    to jsem se tady uz ptala... bohuzel ja jako brnak neseznu misto 250 km od domova... to je vec pražaku. Nebo jinak: vec kohokoliv jineho nez me, na cemž to padá.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Omlouvám se za neschopnost nakopat vedení školy do zadnice a za své dezorganizační schopnosti... Nedalo by se splašit místo někde jinde...?
    ANOR
    ANOR --- ---
    Tak jak já to vidím, turcon asi nebude... to je docela hloupy konec turkovcu...
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Turcon by měl být příští týden! Abyste o tom vedeli. Teda pokud se bude konat...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _OZZY_: Hm... :-/
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ivana: Dekuju mockrat!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam