• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."

    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    To vypadá na pěknou sračku:
    Borderlands (2024) Official Trailer - Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black
    https://youtu.be/lU_NKNZljoQ
    DR_K
    DR_K --- ---
    eh, dneska jsem si zapnul wonderlands a ze si zabehnu chaos run. vnucovalo mi to nejakou special event, no proc ne. spellshot/graveborn lvl 40, chaos 30, myth rank 130, slusne dva buildy na prohazovani. ta special event ne a ne skoncit, misto 20 minut jsem to jel hodinu a porad ne a ne konec. crystalu uz jsem mel jako nikdy predtim. az konecne prislo posledni kolo. a v nem banshee na lvl 46, trikrat se ji povedlo mne jednou trefit a bylo po trech zivotech, po crystalech a po runu. tak super spcialni udalost, dekuji :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Rozbiji me v Guns, Love and Tentacles:
    "Would you kindly?"
    ...
    naprostej ultrageekism :)
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    hele nevim ja to projizdel s Kriegem a ten problem nema ani na vyssi obtiznosti. jen je to o reflexu kdy zmacknout ultinu a jet jen na melee
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: Tak to jsem rád, že to není jen můj problém :) Protože si moc nemůžu vzpomenout, co by bylo v main story tak odolného a smrtícího zároveň... možná tresheři, ale tolik respawnů na jednom místě jsem nikdy neměl. V podstatě přiletí jedno kopí, vybije mi komplet štít a ubere 95% zdraví, k tomu mě extrémně zpomalí a zafixuje na místě a to už letí druhý a je vymalováno :))) udělal jsem to jak píšeš, šel jsem pobít pár bullymongů a dám pár kol z hlavní hry :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    SUN_VU_KUNG: souhlas, samani jsou zlo. ono vsude je neco, co je zlo, ale samany si vyslovne pamatuju, takze to neni jen tvuj pocit :) klasicka rada - kdyz je nekde moc tuho, zabehni jinam. klidne zacni znovu main story a dej si ty ctyri levely, to je chvilka a najednou to bude lepsi :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: Jasně :) Každopádně mě teda dost překvapila tuhost, BL hraju už dlouho a rozhodně se nepovažuju za začátečníka, ale v tom Hammerlockově DLC dostávám krutě na frak a z několika milionů mám už jen zlomek za neustálé respawny... šamani a divoši o pouhé 4 levely výš a všechny moje zbraně, štíty atd. na ně nestačí.. jako slušně jsem si zanadával :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    ano. ta hra tak trochu narcisistne predpoklada, ze je natolik dobra, abys to vsechno hral trikrat po sobe. coz je v singlu mozna preci jen trochu moc. ve dvou a vic maji jednoznacne pravdu :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: třeba kvůli nějakým výzvám nebo sidequestům...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: díky, na to, abych se dostal do lokací původní hry nebo toho DLCčka Tiny, tak bych je musel hrát znova, předpokládám.
    DR_K
    DR_K --- ---
    tak parada :) no a az se zaseknes na lvl50, coz je max pro tvhm a nebude se ti chtit projet znovu cely pribeh, abys mohl do uvhm (i kdyz to osobne doporucuju, je napodruhe lepsi), naklikej si to v https://github.com/gibbed/Gibbed.Borderlands2/releases

    respektive jakykoliv problem se da v tomto save editoru vyresit ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: tak se omlouvám, asi máš pravdu, protože i když jsem byl na TVHmode, a znovu ho zapnul, tak při Pokračování jsem se nevrátil tam, kde minule, ale hodilo mě to do té úvodní sekvence ke Claptrapovi, přesně jak jsi říkal, i se vším, co jsem měl. U první stanice fast travel mi to pak nabídlo jen ta DLC a první point pro příběh hlavní hry (jako bych hrál znova) a všechny už objevené lokace tam nejsou. Včetně těch z Tiny. Ale když jsem šel k Hammerlockovi, tak jo, už mají potvory level 41 :) Je to trochu zmatek, ale asi to už funguje, jak jsi říkal. Takže dík moc :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    SUN_VU_KUNG: hecnul jsem se, pustil to a zkusil nejakeho stareho axtona, ktereho mam na lvl 45. vlezl jsem do tvhm a spustil dlc hammerlocka (ocividne prvne v ramci tvhm - se znelkou) - no a nepratele jsou na levelu 45, funguje to. tak nevim, co mas jinak...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Našel jsem tohle, takže to vypadá, jako by byl v těch DLCčkách byl daný počáteční level 30-35 který by měl růst až do 50 ale asi roste pokaždé od stejné hodnoty resp. té počáteční (jestli jsem to dobře pochopil).

    DLC LEVEL SCALING OF QUESTS AND ENEMIES

    The levels of the enemies and missions in the DLCs are as follows:

    Captain Scarlett and her Pirate's Booty - levels 15 to 30

    Mr. Torgue's Campaign of Carnage - levels 15 to 30

    Sir Hammerlock's Big Game Hunt - levels 30 to 35

    Tiny Tina's Assault on Dragon Keep - levels 30 to 35


    In True Vault Hunter Mode (TVHM), enemy levels in the DLCs will scale to around the player's level starting from around their Normal Mode playthrough level caps (30,30,35,35 respectively) until level 50.

    In Ultimate Vault Hunter Mode (UVHM), enemy levels in the DLCs will scale to around the player's level starting from around level 50 until level 61.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: rozumím - teď jsem zkusil to přepnutí, ale zjistil jsem, že už v tom módu True Vault Hunter jsem. Čili ten scaling fungoval v DLC Tiny, ale teď u Hammerlocka asi ne.
    DR_K
    DR_K --- ---
    SUN_VU_KUNG: naopak, zustane ti uplne vsechno, body, skilly, inventar. mezi jednotlivymi mody se da (smerem dolu a zpet samozrejme) kdykoliv prepinat :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: díky za odpověď, v tom případě mi ale asi nezůstane nic z toho, co jsem si nasbíral? A co zkušenostní body a tak?
    DR_K
    DR_K --- ---
    SUN_VU_KUNG: level scaling neni v normalnim modu (prvnim pruchodu). nejsem si jisty druhym (true vault hunter mode), jsem si jisty, ze funguje ve tretim (ultimate vault hunter mode). podle internetu to vypada, ze je i v tom druhem. to, ze jsi plynule presel do tiny tina je dano solidnim odhadem vyvojaru, kteri tusili, ze do prvniho dlc vejdes kolem 30-35 levelu, tudiz v normal modu na teto urovni zacinaji.

    takze zkus se prepnout do tvhm a zacit nejake to dalsi dlc v nem...budes muset opet projit zacatek s claptrapem ve snehu, ale od prvni fast travel stanice muzes jit do dlc. teoreticky by to melo scalovat na tvuj level :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj, mám dotaz k level scalingu v DLCčkách. Z toho, co se popisuje na fórech nejsem moc moudrý. Jde o to, že jsem dohrál hru. Pak jsem přišel do prvního DLCčka (tiny tina's assault on dragon keep) kde úroveň normálně rostla dál a nepřátelé byli na podobné úrovni. DLC jsem dokončil s úrovní 41 a šel jsem na příběh sira Hammerlocka, ale tam jsou nepřátelé zase jen na 32-35 úrovni, jako když jsem vstupoval k Tině po dokončení hlavní hry. Je nějaký recept / postup, aby úroveň nepřátel a zkušeností rostla s vámi ve všech DLC?
    DR_K
    DR_K --- ---
    dneska nesly servery bl3, tak jsme zkusili bl2, chybel nam posledni kousek. to kupodivu nabehlo a pak se i kupodivu zadarilo a zkratka, lvl80 op10 dosazeno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam