• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    DR_K
    DR_K --- ---
    ja hraju a bavim se velmi. akorat mi to na 3060ti nebeha nijak skvele, 1080p, orezana grafika, dlss zapnute a stejne obcas cukance. ale gameplay natolik dobra a svizna, ze to ignoruju.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    PEDROBEAR: To mam podobne. Dvojku jsem zboznoval a drenil, ale trojka byla meh, co sem ani nedohral. Nedejboze The Pre-Sequel. To bylo uplne o nicem.
    A 4 me zase laka.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    PRAASHEK: jsou odlisny vibove, a i herne, jen jsem chtel rict ze mi tohle zase sedlo. Jestli mas misto v steam family, muzu te prizvat a muzes otestovat pripadne.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PEDROBEAR: aha, tak to já asi teda čtyřku mrdám, jestli tam je vibe té dvojky :/
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    PRAASHEK: dvojku jsem miloval. dohral jsem ji mockrat za nekolik postav na max i se vsema DLC. Vsechno potom mi prislo meh. BL3, Wonderlands, nic z toho me moc nebralo, ale tady ve ctyrce se to zase nejak zlomilo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PEDROBEAR: a bavila tě dvojka? Já ji začal přesně čtyřikrát a přesně čtyřikrát už si nepamatuju, kdy jsem to odinstalovával ale nebyl jsem ani moc daleko, jenom jednou jsem měl pocit i celkem jo (ale určitě ne za půlkou). Přitom jedničku jsem dojel třikrát. Taky mě v jedničce bavily zbraně asi tak o tisíc procent víc.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    hrajete nekdo bl4? docela me to bavi a bezi to dobre na 4070
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    To vypadá na pěknou sračku:
    Borderlands (2024) Official Trailer - Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black
    https://youtu.be/lU_NKNZljoQ
    DR_K
    DR_K --- ---
    eh, dneska jsem si zapnul wonderlands a ze si zabehnu chaos run. vnucovalo mi to nejakou special event, no proc ne. spellshot/graveborn lvl 40, chaos 30, myth rank 130, slusne dva buildy na prohazovani. ta special event ne a ne skoncit, misto 20 minut jsem to jel hodinu a porad ne a ne konec. crystalu uz jsem mel jako nikdy predtim. az konecne prislo posledni kolo. a v nem banshee na lvl 46, trikrat se ji povedlo mne jednou trefit a bylo po trech zivotech, po crystalech a po runu. tak super spcialni udalost, dekuji :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Rozbiji me v Guns, Love and Tentacles:
    "Would you kindly?"
    ...
    naprostej ultrageekism :)
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    hele nevim ja to projizdel s Kriegem a ten problem nema ani na vyssi obtiznosti. jen je to o reflexu kdy zmacknout ultinu a jet jen na melee
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: Tak to jsem rád, že to není jen můj problém :) Protože si moc nemůžu vzpomenout, co by bylo v main story tak odolného a smrtícího zároveň... možná tresheři, ale tolik respawnů na jednom místě jsem nikdy neměl. V podstatě přiletí jedno kopí, vybije mi komplet štít a ubere 95% zdraví, k tomu mě extrémně zpomalí a zafixuje na místě a to už letí druhý a je vymalováno :))) udělal jsem to jak píšeš, šel jsem pobít pár bullymongů a dám pár kol z hlavní hry :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    SUN_VU_KUNG: souhlas, samani jsou zlo. ono vsude je neco, co je zlo, ale samany si vyslovne pamatuju, takze to neni jen tvuj pocit :) klasicka rada - kdyz je nekde moc tuho, zabehni jinam. klidne zacni znovu main story a dej si ty ctyri levely, to je chvilka a najednou to bude lepsi :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: Jasně :) Každopádně mě teda dost překvapila tuhost, BL hraju už dlouho a rozhodně se nepovažuju za začátečníka, ale v tom Hammerlockově DLC dostávám krutě na frak a z několika milionů mám už jen zlomek za neustálé respawny... šamani a divoši o pouhé 4 levely výš a všechny moje zbraně, štíty atd. na ně nestačí.. jako slušně jsem si zanadával :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    ano. ta hra tak trochu narcisistne predpoklada, ze je natolik dobra, abys to vsechno hral trikrat po sobe. coz je v singlu mozna preci jen trochu moc. ve dvou a vic maji jednoznacne pravdu :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: třeba kvůli nějakým výzvám nebo sidequestům...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: díky, na to, abych se dostal do lokací původní hry nebo toho DLCčka Tiny, tak bych je musel hrát znova, předpokládám.
    DR_K
    DR_K --- ---
    tak parada :) no a az se zaseknes na lvl50, coz je max pro tvhm a nebude se ti chtit projet znovu cely pribeh, abys mohl do uvhm (i kdyz to osobne doporucuju, je napodruhe lepsi), naklikej si to v https://github.com/gibbed/Gibbed.Borderlands2/releases

respektive jakykoliv problem se da v tomto save editoru vyresit ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DR_K: tak se omlouvám, asi máš pravdu, protože i když jsem byl na TVHmode, a znovu ho zapnul, tak při Pokračování jsem se nevrátil tam, kde minule, ale hodilo mě to do té úvodní sekvence ke Claptrapovi, přesně jak jsi říkal, i se vším, co jsem měl. U první stanice fast travel mi to pak nabídlo jen ta DLC a první point pro příběh hlavní hry (jako bych hrál znova) a všechny už objevené lokace tam nejsou. Včetně těch z Tiny. Ale když jsem šel k Hammerlockovi, tak jo, už mají potvory level 41 :) Je to trochu zmatek, ale asi to už funguje, jak jsi říkal. Takže dík moc :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    SUN_VU_KUNG: hecnul jsem se, pustil to a zkusil nejakeho stareho axtona, ktereho mam na lvl 45. vlezl jsem do tvhm a spustil dlc hammerlocka (ocividne prvne v ramci tvhm - se znelkou) - no a nepratele jsou na levelu 45, funguje to. tak nevim, co mas jinak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam