• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    GADGA
    GADGA --- ---
    GADGA:psal GEGE, zepomnel sem, ze se sem prihlasil bratr :-)
    GADGA
    GADGA --- ---
    WILDENBURY_SQ: tak to mas stesti. dostahoval sem si asi tri knihovny co chybi a vypadalo to nadejne, ale nakonec bych se musel hrabat v registrech a na to sem linej. takze si asi nezahraju. zjistim jestli na to neni nejakej patch. sedmicky maji skoro se vsema hrama nejakej problem se mi zda.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GEGE: hrajem. po vsech crackach (mam tam soubory jak z razora tak reloaded:) a DLCs a proste vsim ... hlasi to asi miliardu chyb pri zapnuti, ale vse funguje, jak ma.. :)
    GEGE
    GEGE --- ---
    hrajete nekdo BLNS na Win 7 64bit? naistaloval sem a hlasi mi to nejakou chybu ohledne binkw32.dll. nevite nekdo prosim vas co s tim?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nedal jsem to, one eyed jack mě dostal (opomněl jsem si vyměnit rychle léčící oděv za odolný) :) ale začínám od třetího kola, takže zkouším dál
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak zas jedu jenom na chvilku mad moxxi :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    když já si říkal "jenom na pět minut" :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    tak to ses mels ozvat ;) mohli jsme mrknout na tu moxxi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak jsem u toho včera strávil čtyři hodiny
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    turnin off the optics...they can´t see me :)))
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ja se ted zasekl na te bete k Battlefieldu Bad Company 2.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no možná si dneska večír vyhraním chvilku :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    taky jsem na to tři týdny nešáhl a dnes ani zítra nebude čas...pozejtří vlastně taky ne
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jj, me to bere mega za smrt dost bezne :)

Ale ted uz tri tejdny nehraju a ani nemam v planu zase zacit! :))
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    pripadne kdyz uz clovek nema poradne co na praci, muze zkusit item farming.. casem se urcite postesti na nejake tresnicky a zbytek co se proda vydela dost...
    http://www.youtube.com/watch?v=6MAIcYvIsN4
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ty kesene se daji vymaxovat i bez willow tree - zalezi kolik kktin clovek kupuje po matech, jak moc proziva scavenging a jak casto umira. Za smrt se bere vzdycky podil z celovych penez, takze 3 mega za smrt muze byt uplne v norme...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    willow tree
    BJUSKID
    BJUSKID --- ---
    kde berete tolik penez
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tři mega za respawn? to je nějak moč, ne?
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    PRAASHEK: hurray uz se tesim :) http://images4.wikia.nocookie.net/borderlands/images/3/33/DLC3screen1.jpg vypada moc dobre

btw. nevite nekdo jak zjistit kolik mam presne penez? kdyz me zabili strhlo mi to 3mega ale sem porad na devitkach ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam