• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    BIGES
    BIGES --- ---
    WILDENBURY_SQ: Když ráno vstávám do práce, tak holt mi nezbývá něco jiného. Každopádně mám volbu jestli jít o 15 minut dřív/později. U BL tahle volba chybí :(

    DR_K: Taky jsem se dlouho plácal s pistolkou, nicméně podle aktuální zbraňové skladby mám prostě jako efektivnější útočnou pušku a brokovnici. Brokovnice mi mnohokrát zachránila krk, když si na mně doběhly nějaké potvory. Občas zkusím i pistoli, ale zatím stále není lepší než aktuální útočná puška. Jinak body cpu do ptáka, už jsem blízko toho, až bude dělat multi-útoky :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    a rychlejsi! jsem zapomnel dodat, protoze s obtiznosti problemy nemas ;]
    DR_K
    DR_K --- ---
    BIGES: a mimochodem, utocnou pusku a brokovnici bych zahodil, pro mordecaie stoji za to pouze sniperky a pistole/revolvery. respektive velmi dlouho jsem hral se sniperkou a cpal body do ptaka a bylo to tak tak. pak jsem nasel jednu super pistoli s fire damage, regeneraci streliva a stale jeste dobrym zoomem, resetoval jsem body a nacpal vsechno do pistolmena a hra byla najednou znatelne jednodussi ;]
    DR_K
    DR_K --- ---
    BIGES: bohuzel nejde. save pointu je vskutku pomalu, tady je az u vytahu na druhe strane mapy. chce to udelat si cas. anebo jako rika prasek zkusit probehnout - je to ale dost riskantni, protoze nepratele te nejakou dobu pronasleduji, takze malokdy najdes misto, kde bys jednem dostatecne utekl a jeste te neobtezovali novi ;]

    http://borderlands.wikia.com/wiki/Sledge:_Battle_For_The_Badlands
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGES: Fakt dokazes dobrou pařbu po hodine opustit jen diky save/load? :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ale tak to zase bez obav, her s klasickým save-load systémem je dostatek. A jsou i hratelné, zvláště po aplikaci třetí záplaty v řadě :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGES: Hele to na to asi kasli, ukolu dyl jak na hodinu je tam vic :/

    Ja kdyz ted nemam cas, tak radsi nic nehraju, to si radeji pockam az bude cas, pak me chytne spravna nalada a zaparim par dni takrka v kuse :) Respektive, idealni je machinarium, pokud hledas oddechovku po praci. To jsem si pri zkouskovem dal, za odmenu po nejakem uspechu, jinak jsem od brezna nic nehral, faaakt nekecam :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    WILDENBURY_SQ: Já neříkám, že je to obtížné, já jen říkám, že je to časově náročné, já prostě tolik času v kuse nemám. Dneska se vrátím z práce domu, mohl bych tomu dát tak hodinu. To je OK pro hru, která se dá normálně načíst a uložit, jinak KO.
    Všechny ostatní úkolu mám vyřešení.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    mozna kecam, ale lvl 20 by mel byt optimalni .. To vidis v infu, zda-li na ukol mas ci nemas.

    Jo a ad zombici, zkuste si to na 2nd walk, ja se malem posral vzteky, hlavne z tech poblijónů (defiler?). To bylo peklo, klavesnice dostala, chudinka. Fakt tezky mi to prislo.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGES: ? To je zacatek hry, to by melo byt fakt snadne, pokud nejsi na levelu 7 .. Taky mi to trvalo asi hodinku, na lvl snad 15 nebo tak neco.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PRAASHEK: Jj, jednu jsem dal, ale ted taky nehraju (zkouskovy). je to fakt tezky. Teda jako na 2nd walk samozrejme, na prvni jsem dal vsechny areny vpoho.

    .. Nevim, jestli se k BL jeste vratim, casu je min a min.
    BIGES
    BIGES --- ---
    Level mám 20 (nebo 21?), postava lovec, hlavní zbraň ostřelovací puška, sekundární útočná puška a brokovnice. Palebná síla dostatečná, o tom žádná, jen je nutné to vystřílet :) Každopádně nějaký ukládací mezibod by mi vyhovoval. Popřípadě kdyby se mi alespoň ti kokoti nemnožili, když tam stojí. Stojím, koukám, najednou vyleze ze závěsů mentálové.
    Navíc nejde o to, jestli dělám něco špatně nebo ne, podle mně je tohle věc, která by měla jít někde změnit - "respawn time" nebo více ukládání (třeba zamezení ukládání v režimu "ironman"). Ale vidím, že nevíte, jestli to jde někde hacknout :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jakou máš postavu a hlavní zbraň?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIGES: jak píše otava. případně jdi plnit jiné mise a jdi tam až na vyšším levelu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nevim,. to asi delas neco spatne - ja to mel tak za hodku vystrileny uplne v pohode. Jaky zbrane pouzivas ? Za jaky hrajes chrakter ?
    BIGES
    BIGES --- ---
    PRAASHEK: Je to mise Sledge: Battle For The Badlands, tedy ta, kdy máš zabít Sledge. Rád postupuju opatrně a pokud možno, oblast vyčistím. Navíc Borderlands není zrovna hra nabízející alternativní přístupy, tajné průchody a plížení, jakkoli by to bylo hezké. Proběhnu a hnedle mám hordu kokotů za zády :-/
    Možná nějaký teleportační cheat by pomohl. Každopádně jsem našel další nespokojené příspěvky v mém duchu, řešení žádné :(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hmmm, to zni dobre - uz abych mel po zkouskovym ! :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jasně, to všechno vim :) už jsem byl i v pátým kole jednou tuším druhá nebo třetí vlna mě dostala. ty vlny jsou různý - někdy hordy co na tebe jdou se sekáčkama, jindy zas jenom jeden drsnej hajzl případně normální složení - pár bandiček průměrných střelců a k nim několik brutů
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PRAASHEK: Turret dela dost .. zvlast kdyz mas rakety, na vetsi chumly nepratel je to pomerne ucinne - a potom vzdycky se da dolevelovat a nahodit ty bonusy an vezicku - myslim ze pri max nalevelovani by jsi ji pri trose snahy mohl dret nahore pekne dlouho. Ono nejde ani tolik o to ze je to damage dealer, ale spis o to ze na na sebe nataha nepratele a tobe se pak tak nejak lip strili :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    je to hlavně na dlouho (pět kol po pěti vlnách), zkoušel jsem tu arénu č. 1 už tak patnáctkrát a hovno zatim - ale fakt je, že dycky zapomenu používat turret :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam