• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    LKNFYI
    LKNFYI --- ---
    Sháním spoluhráče na BL2, odpadl mi partner. Mám lvl cca 22, tak prosím o podobné úrovně. Klíďo si mě přidejte na Steam nebo mi pošlete pm, dohodneme se.

    Dík
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo akorát třeba na vodě nebo pod schody, ale ne pravidelně. a dycky to nakonec šlo sebrat, i když člověk musel přesně zaměřit ten předmět
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Stavalo se mi to, ale jenom jednou za cas na nejakem pitomem miste v mape...
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    tak sem zacal jinej charakter a tam ten problem nemam takze chyba nejspis v ulozene pozici hre a to pouze v jedne lokaci, ostatni vypadaji v pohode
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    PRAASHEK: samozrejme i legal B2
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Z47TC: máš legal steam verzi?
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    dotaz : momentalne se mi objevil jeden nepknej bug ... cokoliv zabiju a cokoliv z toho vypadne mi propdane do zeme....do jakehokoliv prostredku vlezu a rozjedu se s nim tak propadnu do zemne a padam a padam a musim vypnout hru

    restarty ani nic jineho nepomaha

    je na tom nekdo podobne???
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    REVANREDEEMED: Ja jsem se na vault huntera (uz to skoro nehraju) dostal k robotum a ty zase pro zmenu absolutne meltuju a sniper riflou jim davam nekdy IK, tak je to takovy ... zvlastni ... pac treba super badass brouka dueluju asi 2 minuty, zato robota vaporizuju za 0.1 sec :)
    Hlavni bylo legracni zabijet willhelma, jsem cekal co to nebude a umrel na 2 zasobniky z rocket launcheru.
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    ASACHI: jo, jsou schopný nasáknout extrémní množství kulek. A to ani nemluvě o těch útocích, co rozdávaj. Je to trošku přehnaný mi přijde.

    Já jsem to dohrál za melee ninju za asi 1:23h, tudíž pod 50 hodin s tím, že mi chyběly jen tři čtyři questy včetně obou arén, páč to mě moc neba.

    Nejvíc mě teda baví honit nový hlavy:-)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Spoiler alert! (sam jsem nasel jen slabsi polovinu veci)

    Borderlands 2 Has A Ridiculous Number Of Hidden Secrets. Here Are All The Ones We Know About. [Update: More Stuff!]
    http://kotaku.com/5945375/borderlands-2-has-a-ridiculous-amount-of-hidden-secrets-here-are-all-the-ones-we-know-about
    MAZAFKA
    MAZAFKA --- ---
    LOJZEE: Od toho je dobré hrát s kámošem(a) a nejlépe na TS/VT/SKYPE aby jste se domluvily, kdo co potřebuje :) to dává tomu co-op ještě lepší hratelnost :) (stejně jak u Portal 2, prostě není nad to si ho užít s kámošem a dělat mu naschvály.) :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja jak tedkom hraju vault hunter obtiznost, tak me to zacalo neuveritelne sejrit.
    Jediny co se zmenilo je, ze se musim vracet na start kvuli nakupu munice a nepratele vydrzi asi tak 20x tolik co normalne ...

    Mate nekdo stejny zkusenosti? Aka ammunition problem?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    je to super, multak skvelej, ale trosku me mrzi stealin lootu, sem zvyklej ted z diabla a guidwars mit pokazdy svuj. ted je nekde vetsi bedna a ja pokud snipuju z dalky, nez k ni dojdu, tak ji meeleeci vyberou.)
    TABASCO
    TABASCO --- ---
    ASACHI:
    JAACOB:

    Paráda, tak to opravdu ještě nejsem příliš daleko, tak se mám na co těšit a ten "True vault hunter mode", asi bude fakt výzva, vzhledem k tomu, že i na tu normal obtížnost občas (to "občas" je možná dost podhodnocené) umírám.

    Co mě, ale trochu naštvalo, je že tam zůstala ta věc z jedničky, že když neopatrně otevře člověk bednu, tak ho ta bedna může nějakou vysouvací poličkou chytit a jediný řešení je sebevražda :(. Zrovna včera jsem zabil jednoho toho Bruta s bednou na zádech otevřel bednu a tadáá, byl jsem skřípnutej :D.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Jsem se vcera docela sekl s tim odhadem koukam. Uz jsem si trikrat myslel, ze se blizim ke konci a misto toho se mi jen otevrela dalsi obrovska lokace a kybl sidequestu...s dneskem jsem mastil patecni vecer a poctive ctyri dny (marodka jak na zavolanou) a krome fakt uz fakt dvou sidequestu a posledni mise mam (myslim si) vsecko. Takze jeden playthrough odhaduju taky minimalne na 50+ hodin (spis 60+) - zalezi jak moc se s tim clovek mazli.

    Do Borderu jsem se zamiloval u jednicky i kdyz tam nejak zvlast nefungoval pribeh a casem to byl dost velky stereotyp. U dvojky jsem mel obavy, aby vecny entusiasmus Randyho Pitchforda nebyl jenom extremne prefoukle a falesne PR, ale ona ta dvojka fakt je OSOM! Pribeh dostal tvar, i sidemise nejak vic vnimam, Handsome Jack je u me urcite na stupni vitezu nejlepsich zaporaku. Smeju se jokum, libi se mi jak je tam pekne naroubovany obsah jednicky - mam hrozne nutkani spoilovat co me vsechno dostalo, ale nebudu kokot.. :]

    Moc casu na gamesy posledni dobou nezbyva, takze mozna nemam relevantni vzorek a navic jsem fanboj, ale za me nejlepsi herni zazitek letos (a to to teprve zitra dojedu :]).
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    TABASCO: Mno zalezi ... tipoval bych to na nejakych 60~70 hodin hrani kdyz clovek fakt odpovedne dela a cte vsechny questy, kdyz objevuje novy npccka co maji svoje vlastni problemy a kdyz stravi 2 hodiny vkuse na jackpot machine jako ja :D

    BL1 uz si absolutne nepamatuju kolik mi sezralo casu ... hlavne jsem to cely dohral v coopu, dvojku ciste single.

    Nicmene tedkom se chystam na vault hunter mode, pac chci udelat lvl 50 questy co se otevrou po dohrani. ... to bude chtit nejakej lvl :)
    TABASCO
    TABASCO --- ---
    ASACHI: Kolik tak odhaduješ herní dobu? Nebo jinak, je to delší než BL 1 bez DLC?

    Jinak hra parádní, už dlouho jsem se u hry tak nezasmál :). Ale hraju jen občas večer po práci, tak nejsem ještě asi moc daleko.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Ja asi budu finishovat dneska.. Mastim od patecniho vecera prakticky furt. Neni nad to vyzrat si nemocenskou, kdyz vyjde hra, na kterou jste se tesili rok.. :]]
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Tak, hlasim BL2 dohrano, dobra hra :)
    MAZAFKA
    MAZAFKA --- ---
    PETRPEDROS: Pokud se nepletu tak pořád je to co-op pro 4 lidi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam