• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj, mám dotaz k level scalingu v DLCčkách. Z toho, co se popisuje na fórech nejsem moc moudrý. Jde o to, že jsem dohrál hru. Pak jsem přišel do prvního DLCčka (tiny tina's assault on dragon keep) kde úroveň normálně rostla dál a nepřátelé byli na podobné úrovni. DLC jsem dokončil s úrovní 41 a šel jsem na příběh sira Hammerlocka, ale tam jsou nepřátelé zase jen na 32-35 úrovni, jako když jsem vstupoval k Tině po dokončení hlavní hry. Je nějaký recept / postup, aby úroveň nepřátel a zkušeností rostla s vámi ve všech DLC?
    DR_K
    DR_K --- ---
    dneska nesly servery bl3, tak jsme zkusili bl2, chybel nam posledni kousek. to kupodivu nabehlo a pak se i kupodivu zadarilo a zkratka, lvl80 op10 dosazeno :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    B3 je na Steamu.
    YETTY
    YETTY --- ---
    DR_K: úplně jsem na to čuměl, co to má znamenat. Jako kdyby hráči borderlands nevěděli o dalším dílu. Naprosto nesmyslné. Mě to naštěstí jede. O tom problému jsem ani nevěděl. Kdyby to nešlo, asi bych si utrhl hlavu. Se svým progressem mám totiž B2 ještě tak na rok :D
    DR_K
    DR_K --- ---
    27.2.2020 vydal gearbox update pro borderlands 2. osm let po vydani. potud super, hezky se o to staraji, rajt? az na tu drobnost, ze update je hlavne kvuli otravne velke a nevypnutelne reklame na borderlands 3. a jako bonus spouste lidi od update nejde spustit hra. boha jeho :)

    jeden komentar to hezky vystihnul: vychazi bl3 na steam, potrebujou, aby ho lidi hrali, tak jim pro jistotu rozbili bl2 :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    nedate nekdo na PC? aktualne projizdim TVHM na mayhem 3 za sirenu, tak muzeme pohrat. na epic storu - Pedrobeaar kdyztak
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    tak si to dneska nesu domu na PS4 :) tesim se
    NJORL
    NJORL --- ---
    PEDROBEAR: Jo jo. Ja jdu ted.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    3jka je super. Hratelnost nema obdoby, looter shooter v pravym slova smyslu. Na PC propady nepozoruju i kdyz spousta lidi ano. Pribeh je po 2jce teda dost chabej a zasmal jsem se 10x min ale porad obcas jo. Drzi to ten gunplay, a to tak, ze se snad po roce nachytavam konecne u nejaky hry, ze je nejak pozde a mel bych jit spat.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NJORL: heh popravde receno klidne pripravim co mam v knihovne stejne nestihnu v tomhle zivote dohrat :D
    JCD
    JCD --- ---
    No taky myslím, že BL3 vypadá moc dobře, ale zároveň se mi taky nelíbí, že to nedali na Steam. Každopádně - teď dohraji greedfall, pak novou Zeldu a dragonquest 11 na switchi, pak vyjde cyberpunk a pak snad nastane čas na odladěný BL3 ve slevě na steamu za -75% ceny :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ale ted uz vazne dost :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    OLTSKUL: ja se bavim dobre. :) i na epicu :) ale klidne si rok pockej
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    NJORL: nechci zaklouznout do poliky, ale Andrejko taky dava koblihy zadarmo. A odmitnout koblihu zadarmo protoze s necim nesouhlasim, neni blbost. Ta analogie mi prijde dle meho osobniho nazoru dooost trefna.

    NJORL: Ale vedle tlacitka koupit ti nesviti, ze to je nekvalitni prodkt..

    tedko snad ale uz /rant.

    Jak si to uzivate? Mam toho litovat, nebo ze to bojkotuju a prisel jsem o dobry produkt?

    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Nakonec je to jen ikonka na plose a od hodnoceni tu mame metacritic ze.
    NJORL
    NJORL --- ---
    OLTSKUL: Stvalo me to uplne stejne ale pak Epic zacal rozdavat co tyden docela dobre hry tak jsem do toho sel. Nepripravim se o cca 100 dobrych her zdarma jen proto ze neaouhlasim s nejakym principem.

    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    NJORL: Epic store exclusivity je proste demence... ale ze nemaji fora a hodnoceni hracu, tak to je proste curacky rozhodnuti.. Tim Svině sam rekl, ze kdo chce vyhrat prodejni platformu her, tak musi vyhrat na svoji stranu vyvojare...

    A to ze nemaji uzivatelske hodnoceni a fora, tak neni ze to je ve vyvoji, ale je to rozhodnuti, aby uzivatele nevedeli, co si mozna koupi za sranec....

    za me jsou tohle 2 hlavni duvody, proc je nepodporim a na B3 pockam rok, nebo podle toho, kolik tam pridaji monetizace, tak si to nekoupim ubec.
    /rant
    NJORL
    NJORL --- ---
    JCD: No ja to na Epicu nakonec koupil protoze to potrebuju na LAN party na vikend. A ten hate moc nechapu. Jsou to proste Borderlanda 2 v novem kabatku. Hraje se to fajn. Pribeh a kvesty byli dementni i v jednicce takze nechapu proc si lidi stezujou u trojky. Gunplay je fajn. Obcas je teda fakt FPS drop az lag i v SP hre. Ale to snad opravi.

    Takze suma sumarum pricitam hate tomu Epicu.
    DR_K
    DR_K --- ---
    zatim jeste nemam lvl80 a max op ve vylepsene dvojce, takze neni kam spechat ;)
    DR_K
    DR_K --- ---
    ja pocekam asi na zaplaty a steam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam