• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    no hele asi jsem v nejakem klanu/guilde nebo co to tam maji, budu muset nejak leave, az najdu kde :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    :D to nám snad Tajen poradí :D ten to hraje snad dlouho :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: no ja chtela fiannu, ale byla nejak obsazena ci co, takze mam Uktena :) az najdu jak se tam pisou pm, tak se ozvu :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ok to vypadá že Tajen též tak já dnesj ak přijdu z práce a rozjedu to tak tam přijdu, budu klasicky Sasazu :) žeru ten nick :D to je nějaká Pražská hospoda přijde mi ten název fakt hodně hodně hustej :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ja jsem na tom od V, hned ten prvni ... Valdez nebo tak nejak?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: muaha teď se shodnout abysme hráli na jednom serveru :D založíme si klan ne? :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    muhaha a jsme tu tri :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: nevim za co budu hrát nikdy jsem tu hru neviděla nevim jaké ty postavy jsou a co umí :D jak ti mohu říct za co budu hrát? prostě vyberu nějakou postavu která se mi bude vzhledověl ibit asi :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jinak sem na Valdesu jako Nostrdamus :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Kdybysem zasel nekdo kdo to hral prez vanoce.. Ty santa oblecky se uz asik nesezenou ze ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Spamerko, dybys mi raci rekla zaco chces hrat :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ehm dodavatel ne oidběratel :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jdu předělat jendu objednávku bo náš odběratel je úplnej kkt....afk
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Zenska blazniva :))) Ja taky neumim anglicky jen co nekde tak odkoukam :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak sem zistil ze vcelku orezali padani xeonu ale zase semi zda ze zvedli rate na zkusenosti tak se leveli vcelku rychle. Jinak to druhe mesto je z jine startovaci mapy na kery sem zacinal ja tak pred rokem :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    mno ještě nevim neumi moc dobře naglicky takže těžko vyčtu co je co :D prostě něco zkusim no :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Aha hm snad seti to stahlo.. este update hmm tak zatim uz sis rozmyslela zaco budes hrat ? Folcwine uz to drti ale myslim zeje na jinym servru nez ja :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nejsem to budu nejdřív v 16h ale spíš později
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: uz ses doma z prace ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam