• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hehehe Raeva toe spesl pro tebe

RAEVA
    RAEVA --- ---
    joooooooooooooo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No uz vidim ty jiskricky v ocich az seti povede peknej zasah a ty moba roseknes vejpul zbytky leti vzduchem a vsude ta krev :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a už chci domůůůů se těšim na tu hru jak malej harant na bonbony :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale to je složitější :d já pracuju na mackintosh ale mam vedle i pc na trochu jinou práci pro trochu jinou firmu :D a na pc teĎ jsem tu na nyxu a na mackintoshovi dělam ten katalog :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nepotrebujes flas ke sve praci ? to lol no..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak to tak studuju ten dementni Templar je spis jak nakej prajst :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no na to se můžu podívat až doma tu v práci mi tam skáče adobe blablabla protože nemam flash a nemůžu ho do pc stahnout bo nemam práva a admin je lakomej :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    držtička je dobrá :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak tady to mate si se skilama.. :) http://www.playrequiem.com/game/jobSkill.aspx
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta drsticka tady je spesl pro Raevu abysji melo ocem zdat :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    se mi tu v práci všechno sere kurváááá :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jo s tim ti neporadim vůbec nevim o co go :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Neboj beztebe klan nezalozima :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Int je asi na vic many :)) Mno tak za tu sumonku sem nehral jo az tet sem zistil ze 1 job si vybiras uz pri tvorbe postavy omg :)) Jo emotyicony sou v radce chatu vedle toho A vpravo :)) Stim DNA sem blbnul kdysi tet sem to taky zatim nechal nevim jestli jet dal toho Defendera nebo si udelat templare odzacatku :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: tsijo co je mixování DNA? jako si tu připadam jako na japonské schůzi :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ja mam lvl tak 17 tusim :-)
    to mixovani dna jsem zatim nechala. taky mi tam nejak unika vyznam armoru, jakoze si na sebe navliknu brnco pro "heavy" a mam vetsi defku, nebo neco ala light pro nukery, co by melo pridavat int ... tudiz bych cekala, ze dam vetsi dmg kdyz caruju a ono ne, caruje stejne rychle a dava stejny dmg. divne

ja mam nejakou takovou tu temnoelfku se sumonama ... mam sumon co vypada jak ja a je na nic :D protoze to ani neumi utocit :D jedina vyhoda je, ze po tom jdou moby a nebiji do me
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ja sem z toho co píšeš totálně zmatená :D jinak poslušně hlásím že sem měla za 15 minut skončit a dostala jsem 1100 produktů vysázet do katalogu takže předpokládaný příchod domů je 19h
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jeto nake na palici.. pise mi to zesem defender ikyz sem chtel bejt templar ale mam skill i od templare.. toje naky zmateny
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No bude to asi v nastaveni taky to musim poresit nak do wokna bo vecer se obcas stava zemeto diskonektne a jeto na restart..buhehe sem navas zvedavej jak se budete pret stema xenonama a mixovat si DNA jak rikam hral sem to asi pred rokem a zdase zejeto trosku zmenene.. jo Nostrdamus uz ma lvl 20 sem si naprosto jistej sem musel delat nazacatku nejakej prestupak zdase ze uz to zrusili neboco..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam