• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    a kde se da enchantit? u toho blacksmitha? nejak jsem to nenasla
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo no na enchanteni potrebujes tyhle zelene xeony a jeste jine do brneni.. :) vecinou jeto unich i napsane do ceho jsou a co presne pridavaji :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: jo jo , mas pravdu, nejaky kovar mi to udelal z nejakyho soc armoru, kdyz jsem ho chtela jit "na radu newbie guida" enchantit a misto toho mi diskardil veci :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm jakej equip natebe netusim musel bych si tu kouzelnici udelat a zistit jak valci ale na ofik webu toje popsane mmt :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    jinak tam mam milion a pul bordelu, protoze nevim co je k cemu dobry :) takze az na to prijdu, nejak to vyhazim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ty hvezdicky se daj vyrabet z itemu co nasboras mece brneni a tak daj se rozebrat na hvezdicky teda driv sli :)))
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    jo muzes mi rict, co mam sehnat za equip? ten co pridava k magii, nebo to co pridava do sily a tak pro valecniky?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jink jak je na chatliste to A tak vedle ta ikonka podni se skrejvaj emoti ikony :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: ahaaaa ja myslela, ze jsou to nejaky stity, uz jsem jich dost prodala :D damn :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: Jo jak mas v batuzku tech 36 nesmyslu takovi hvezdicky tysi schovavej sou potrebne treba na upgrade zbrani :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: no, ja ji mam zalozenou dyl, jen nebyl cas si hrat :-) ted jsem to jen logla abych se na to podivala, zase musim bezet.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Mno obcas se mi stava zemeto disconectne a musim pak celou hru startovat znovu.. ale zeti zmizla instalacka je divne :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: Jo to vedle prazdneho mista je telepúortacni krystal.. ten mi uz zmiznul driv ma omezeny pocet pirtu mrzak, jinak zviratko je na tri dni jen :( prekvapuje me ze mas po trech dnech jen lvl 17 :( to raci tu postavu smaz a zaloz novou a aspon si zajezdis :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    tu guildu jsem leavnula :-) az zalozite vlastni tak napiste :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    s tim zviratkem, muj baglik vypada takhle a povsimni si toho napisu, kdyz jsem logla XD asi to zmizlo

RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak jak jsem to zkoušela znovu pustit i jsem vždycky restartovala pc a stejně to nešlo, nechápu nic....
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no normálně jsem to patchnula pustila, udělala postavu, vlezla do hry a během 2 minut mě to koplo a pak už to nešlo spustit a hlasilo to že se přerušilo internetové spojení... ale internet mi normálka šel, tak jsem to odinstalovala že to jako znovu nainstaluju a nějakym záhadnym způsobem mi zmizela ze stažených souborů instalačka :/ rovnou jsem to projela antivirem, chytlaj sem trojana v neru a snad to ndes pobšží lépe nebo nevim :/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: no aby to nebyl stejny propadak jako Aion
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: na tom vinblabla mam to neco jako orka a Morati to neco jako Delfa 14 lvl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Vinblabla.. tam sem este tam je myslim Liandra neboco a pak ten PVP Ja tet delal quest na ziskani 5 itemu z mobu lol udelal sem nanem 70% desnej masakr po 21 lvl to na solo jako uz moc nejde.. prej defender ale dostavam kapky jak svina :)) Jo no koukal sem zejeto NC a vypadato zeto bude asi i lepsi nez Ajon :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam