• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: No trhlinovi valk pokracuji dcerou imperia atd. tam je politiky jeste vic tet sem cetl hadi sagu prvni dva dily mooc hezky ale jeto poletech a soutam odkazy na predesle dily tak sem sevtom uz dost motal ale jeto mixle sci-fi coz me neskutecne nasralo :(

FOLCWINE: No ty vampiry redemption sux tobych si dal radeji v cestine tu dvojku :)
    Jinak me oblibene Malkavian a Tremere :)) Ale jako dobre pises ji o Redemption a pak plesknes link na Bloodlines :) Pokud se rada boji at si strihne FEAR :) vnoci kdyz je tma toje mooc mnami mali krvavi holcicky parada..nebo bioshock ten semi taky moooc libil :)
    Samopal z bubnem :)))))) Tommygun myslis ? :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Thompson_(samopal)
    Gdysi sem to dokonce i od Lowecrafta i cetl nekdy po revoluci.. R.Lyeh !
    Tam je tlacitko NORMAL tak dyz nato kliknes mas tam nabydku :) netestoval jsem :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: hmmm precti si hobita? nevim proc, vsichni to zboznuji a uctivaji, ja se to pokousela cist .... asi 6x a nikdy jsem to nedala, jestli jsem mela zrovna nejake spatne vydani, nicmene bichle je to slusna ... pokud klasiku, jirasek psal stejne debilne :D 20 stranek popisu jen to hvizdne :)))

jj, nocni klub byl dobrej :) btw docela nenarocny je wampire the masquerade - redepmtion. Upirska hra, zalozena na jednom papirovem rpg (jak jsem rikala ze hrajeme ty werewolfy, tak oni se daji hrat i upiri, kteri jsou pochopitelne oblibenejsi :))) prej pres torenty se to da stahnout np (nedoporucuju pro nekoho kdo nezna upiri klany malkaviana XD aby ti z toho nesvihlo) hra je to pekna, na nejaky cas te zabavi, neni zas uplne narocna na pocitac :-) ja ji mam rada. tuhleva jsem si ji chtela zahrat ... kdyby mi fungovalo instalacni cdcko :X ktery jsem pujcila nekomu kdo se zivi programovanim a jeho cdromka ho totalne odrasila :/
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: já asi na komiksi nejsem, potřebuju pořádnou bichli :) prostě něco co budu číst dlouho :)

TAJEN: nevim jestli by mi to pc utahlo už takhle má problém i s blbým requiem... no od feista čtu první knihu, vlastně druhou je to druhý díl, čtu Mága a docela to jde jen mě nebaví ty politický zapltky...od Kulhánka jsem fakt žrala knihu Noční klub, tam ě rosekala nejvíc, líbí se mi jeho humor....ale jinak pro mě+ je top 1 Terry Pratchet
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ano totam byva a jeste 100% drop tam hazeji obcas.. Ja tet logl na chvili Karos :)) mam tam bd 27 lvl.. hehe petkrat me kilnulo pk tak sem to zase vypnul
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: jako podle obrazku vypada pekne, otazka je, jak moc je to hratelny ... zjistila jsem, ze mam plny komp, tzn neco smazat, takze bud karos nebo requiem ...

zatim me ta atmosfera bavi, mam kveru +14 (uz jsem to nasla :D) a lvl 20. pred chvili tam meli happy hour, 3x expy nebo co :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: Momentalne mam v posteli rozecteny asi 4 knizky :)
    Od kulhajze semi libila ta postapo dvoudilna Dobrak a Cinik.. jako proste takova fallout atmosfera :) pak este sli vladci stinu otech upirech.. Zaklinace sem cetl taky kdysi nerikam zeje andrej spatnej ale neska bych uz to asi necetl sem namlsanej jinejma vecma :) Jo presne na L2 me prave nebavi tyhle ty chytry shity na vgosu sem prestal hrat kdyz sem mnrel na BD lvl 80 myslim a subku na 76 kuli temle kecum picusove dykarsky 63 bez subky furt breceli war war nuda .. kkti no.. uzmeto nebavilo mit pak war s celim servrem bo jasem loglej byl 20 hodin denne a ty kokoti logli max na 3 hodky denne pozabijeli par buffpetu parkrat lehli na hajlvl a sli radeji off a aktyvni to pak vyzirali furt :(
    FOLCWINE: zkus se kouknout taky naten Karos :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ja nevim no, s L2 to mam tak, ze proste jednou za cas zjistim, ze nemam naladu logovat, pak se z toho stane pul rok/rok a pak me to zase zacne bavit ... momentalne me otravily debilni kecy pane Mongola, kdy dela desne chytryho ze ma Baylora uz deset let (za CA) a ze ja jsem leva kdyz to jeste nemam (zkus se vecpat do rb party s OLkem ze a kdyz je o nej pvp, tak se na to klan vykasle, protoze uz to prece vsichni maji) a pak te to ma bavit, kdyz ti pisou ... no bych te vzal expit, pod na HB :X
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: jakoze, jestli nemas co cist, doporucuju komixy ,) Neil Gaiman - Sandman (jeden z mych nejoblibenejsich),strazci, vrana,srdce imperia, ghost rider, preacher, nebo treba dead or alive (jestli jsi videla film, nenech se znechutit, nema to s komixem nic spolecnyho a je to desiva shitka, po dlouhy dobe jsem odesla z kina pred koncem) coz je jeden z tech opravdu lepsich :-)

no a pokud by te stval virtualni svet, jendou za 14dni cca hrajeme klasicky rpg (werewolf the apocalypse - personal horror, takze neboj, o deseni neni nouze :) a jeden clovek navic by se vesel myslim ... rikala jsi, ze jsi z prahy ne?

TAJEN: jn kulhanek ... u nej je problem ten, ze neudrzi na scene vic jak jeden charakter :/ coz je trosku skoda ( i kdyz ja z nudy tuhleva taky prelouskala celyho zaklinace znovu a ten patej dil je slusny peklo plny nudy :X)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Narazil sem na hnusnej problem.. driv sem normalne z her vyskocil ctrl alt del a pak zase se vratil do hry dyz sem ji z listy otevrel.. tet to shodim na listu a uz se do hry nevratim furt semi na listu shazuje sama kdyz chci vehre na neco kliknout a tosemi stava u vsech requiem jade dynasty karos runes of magic perfect weorld proste uvsech nevite jak to spravit krom domluvy kladivem ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ocividne si toho od Feista moc necetla ale je lepsi nez Kulhanek a doporucim ti Trpaslíci od Heitze :) Jako mese requiem nelibi prave kuli tomu co na Karosu funguje sqele kdyztak si zkus ten karos jeto i hezceji kreslene a mas tam jezdiciho vlka nafurt a ne jako tady jezditko na tri dni.. jasem si ten requiem stejne nainstalil jen kuli vam :) jinak bych blbnul na karosu mam tam uz i klan zalozenej :) zkus kouknout na fotky a filmiky jeto L2 hodne podobne a nemaj pve servrvry sice no :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    sice Kulhánek je lepší spisovatel nebo Terry Pratchet ale pomalu píšou a já rychle čtu :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a vůbec lidi mam depku asi :D nebaví mě L2 samotnou a nebaví mě requiem protože nějak nevim proč :( nejrači bych byla na nějakym dobrym L2 serveru s poho klanem nebo prostě jentak s pár lidma ...........nic takového neni takže víte co? jdu si číst! jo fakt :D teď čtu Mága od Feista a celkem mě to baví :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale asi už mě to omrzelo...hrozně se mi ta hra seká a celkově mno je hezké že je tam krev a moby jsou trochu strašidelný ale asi z toho nemam takovej pocit naplnění jako z L2 :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já mam zas tendence ho obskakovat a lítat do leva do prava a mam pocit že mě míňkrát trefí :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: no ono to dela, kdyz ho bud mas z range, nebo, treba kdyz caruju a otocim se treba bokem, tak nee, musim se hybat s tim mobem, abych ho mela celne
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo kdybyste nevedeli co je Karos :) ale nemato asi cenu tet hrat jeto nove a nedodelane ale rozhodne maji udelany lip ten system boje tam aspon necumim nato jak me mob zabiji ale kdyz nanej zdalky kliknu proste knemu dobehnu a bojuju ne jako v requiem tam knemu dobehnu a postavicka se este 5s rozmejsli jestli zautocit :(

http://www.karosgame.com/ Jinak na Karosu zvedli tet XP rajt a maj i mistnost na mIRC
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnooo hlavnme tech 10 lidi musi bejt online v jednu chvili , studoval sem ten system na zakladani klanu a jeto hezky na hobno.. Jinak jeto ten samej shit jako L2 uz zase vidam jak me mob zabiji a me to pise out of range .. nebo jak skilnu do moba vyskoci treba zesem mu dal ranu za 150 a s jeho hp linkou to ani nehne :)) navic tet vecer jeto skoro nehratelny desnej boj o moby se skoro ani nestacej resavnovat a naty 20+ abyste aspon byli dva.. mam lvl 24 ale skoro me roseka i 20ka zaverem.. zlatej Karos :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FOLCWINE: hele kouknmu se ti na to az zaberem nakym cechum fortku
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: naky prachy a par lidi v parte asi tech 10 jak pises
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo troe v pohode.. sned sem dve kosky cukru a jeto uz dobre.. Enchantit je tam vcelku jednoduche tedy nevim jak dat zbrane na +1 +2 atd ale vim jak donich narvat ty Xeony na veci patk.. uz jemi lip du do vyjistit jo mam uz lvl 24 takze este lvl a muzu si oblest brneni co asi nesezenu :)) ale napadali mi uz z mobu kalhotky boty a rukavice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam