• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: ee mam to od grape to je jedna firma tu u nás :) ale už mi to jede, měnili nějaké vybavení tak mi teď volal týpek a něco mi říkal a já dělala vše podle toho co mi říkal a už to jede :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: ona je tam dost velka zakladna slovaku, cechu a zbytek polaci (coz neni tak strasny, kdyz si je naposlouchas, uz jim i na tom vt rozumim), pak neco bulhari, madari a takovy divny existence no :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    .ro heh pod radeji na ceskej :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: no ja jsem na www.lineage.ro tusim?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tyvelol upc :))) holky ste stale na tom requiem ? necetese prijit podivat zamnou na ten dakdragon ? Gracie final.. a bude prej i epilog :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: nemas ty upc? protoze jestli jo, jeden muj znamy tam pracuje a druhy znamy se rozciloval, ze mu nejde net a uz vubec to nespusti l2 :D a bylo to tim, ze upc ma nejakej vyteplenej ochranej mechanismus proti virum a laicky receno, mas vira v kompu, odriznem vam net, aby se nesiril dal po siti a neposkozoval dalsi zakazniky :D brrr jeste ze nemam upc
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hele já to mam jasný :D mě doma nejde net :/ nevim proč :/ ale doufam že ho brzo spraví vrrr
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    a ten Dark Dragon ?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: na ofik nemam cas uz :/ taky jsem hrala 1x rate, pamatuju casy, kdy jsem videla dve spska jak jeli v parte aby usetrili za shoty :D a podobny veci ... neni cas, nestihala bych :/
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: XD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm a tet me tahaj zlaticka na ofik :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jo http://darkdragon.cz Gracie Final
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo deto hrat v okne a jeto moc hezke :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ALLODS hra :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    HALOOO Rychle si zde napiste o betakey !!! takovou MMO STTE ESTE NEVIDELI TOVAM ZARUCUJU ! :) http://contest.mmosite.com/giveaway/allods/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jak sem rekl neznam, nemam skym hrat :(
    Noo v mirc si muzes pridat mistnost a zaskrtnout uni abyses doni logla hned po startu irc :)) dokonalejsi program na kecani sem za 9 let nenasel :) Fuj v osm rano tu bejt no dybych vzdycky necumel do noci a nchodil spat ve 3 :) Uf musim si pustit neco na probuzeni celou noc si zase do hlavy leju jen Inade myslim ze In Slaughter Natives to zpravi :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ja nevim, tech lidi co hraje rpg po celych cechach je docela dost. www.vampire.cz jsou stranky spolecnosti zastresujici lidi/kontakty z cele republiky, pripadne kdyz se podivas do mych klubu, nejaky dohadovaci a kecaci tam budou :-)
    otazka je jestli ty stranky jeste funguji, ja tam nechodim, ale David co je delal byl fanda do upiru, takze jsou cernbily tusim :D
    my delali driv tohle http://drak.ucw.cz/werewolf/uvod.php ale nejak jsme se na to vykaslali (tak bylo nam nact, kopa volnyho casu :-))) vis jak
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: jn ja si na lasombru vzpomnela, protoze pred par lety jsme hrali Dark age (stredovek) a ja dostala nejdriv lasombru, ta nejak umrela na tzimizeho ktery ji nevim proc neveril, ale tak hrace neovlivnis. Pak jsem si udelala malkaviana, s tim byla fakt sranda :D
    jednickova dementation - disciplina co maji malkaviani dela to, ze zesiluje emoce.
    I byli jsme v lese, rikam Tzimizovi (toho hral gorglin tusim) ... jjjaaa se tu bbbojjjiiimmm ... ozve se vytí (byli jsme varovani, ze to je uzemi vlkodlaku XD)
    timik ... neboj, doneseme to kam mame a jdem ods... co to bylo ...
    nnneeeviiiimmm .... zacina se klepat ...
    tzimistak zacina dostava strach ... podvedome spustena dementacka to pekne posiluje

myslim, ze tam byly asi 3 hraci, hele ti leteli z lesa, tos nevidel :DDD

nicmene gorglin mi odpravil i malkosku, protoze uz nevim proc :) a tak jsem si udelala cappadocianku (morbidni, nechutne ... ti byli pred giovannima, jestli si hral redemption vis o cem mluvim)

ale to je fakt tak 5-6 let zpatky a to tak mozna mesic ani ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam